Regisztráció Blogot indítok
Adatok
well hungarian

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Renyhe Ember 2010.12.06 07:00:00
A Renyhe, Rendetlen, Igénytelen az maga a szabad ember, a saját maga ura, a függetlenség élő szobra. Nem hódol be a konvencióknak, hamis kispolgári hagyományoknak. Ő élni akar, nem megfelelni - így érzi jól magát, de nagyon. Illetve... életét a Rendmániásokkal folytatott…..
well hungarian 2010.12.07 11:34:30
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): igen, allando dilemma, hogy mennyi penz megy el az alberletre, de mindig azzal vigasztalom magam, hogy igy legalabb, ha megundorodom a lakastol - ha schemey, benefitfuggo szomszedot tol mellem a council, pl. - akkor keresek mast, nem vagyok roghoz kotve. Reszvetem a rokonokert.
Modorosblog Nyarak az MTV előtt 2010.08.31 07:00:00
KÁCIÓ!, AKÁCIÓ!, VAKÁCIÓ! - nemcsak Kis Recéék törtek ki elvárt örömujjongásban a tanév utolsó kicsöngetésekor - a 80-as, 90-es években is így volt, és napjainkban szintén biztos folytatódik ez a régi hagyomány. Ám mihez kezdhetett a háromhónapos nyárral és a mindig túl…..
well hungarian 2010.08.31 23:01:53
@tff: valóban, a Top TV-t elfelejtettem. Akkor azt hiszem, az evolúció ez lehetett: SzívTV -> A3 és TopTV -> Z+.
well hungarian 2010.08.31 23:05:33
@tff: valóban, a Top TV-t elfelejtettem. Akkor azt hiszem, az evolúció ez lehetett: SzívTV -> A3 és TopTV -> Z+.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
Modorosblog A Motivációs levél 2010.03.30 07:00:00
Motivation Letter   Tisztelt Vonhinten Helga úrhölgy!   A Párthus Magazin februári számában közzétett álláshirdetésük keltette fel az érdeklődésemet, melyben Senior P2P Account Executive-t keresnek a német piacra. Jelenlegi munkaadómnál 2009 júniusa óta Junior P2P…..
well hungarian 2010.04.03 08:41:29
@F.house: outside the box-ra gondolhatott. Out of the box az, amit nem kell installalgatni, osszeszerelni, kiveszed a dobozbol, es mar perkolal :)
Az AXN feltette a blogjára a FlashForwad - A jövő emlékei című sci-fi-sorozat első teaserjét, ami szerintem elég jól sikerült, és felkeltheti a figyelmét a sorozattal még csak most ismerkedőknek. A premierre november 16-án este 9-kor kerül majd sor. ..
Még szombaton nagy port kavaró bejegyzésünkre érkezett Tamás levele, aki a nemdohányzó munkavállalók oldalát képviseli. A vita tehát folytatódik?! A dohányzás egy szokás. Olyan, mit a szex. Dugni is tilos a munkahelyen. A dohányzás betegség. Olyan, mint a túlsúly. Engem…..
A blogon a BKV-s események mellett sűrűn jelennek meg budapesti képek, beszámolók fontosabb csomópontokról, aluljárókról. Mivel Budapest főpolgármester-helyettese is olvas minket, bízunk benne, hogy nem csak a BKV-val, hanem a Budapesttel foglalkozó problémákat is…..
well hungarian 2008.07.09 11:48:24
Az Aerosmith dalaira alapozva külön kiadást dobtak ki a népszerű játékból, írta néhány napja a Wall Street Journal egy lelkendező cikkben. Az írás végén azonban egy sokkal érdekesebb infót találtunk: Jimmy Page, a több mint legendás gitáros eddig minden megkeresést…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
well hungarian 2008.07.02 14:26:05
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..
Budapest Ki, mit eszik a világon? 2008.05.27 13:51:00
Szenzációs galériát talált Lica, az Index gazdasági rovatának újságírója, egyben  a szerkesztőség egyetlen görögszurkolója. Amint az kiderül, a világon sehol sem annyira kevés a választék mint Csádban, és nem annyira unalmas, mint az USA-ban, de a csodálatos ötlet és…..
"Az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain és gazdag életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain!" József Attila: Óda Miután az Index.hu előrukkolt a "titkos" Orbán beszéddel, rögtön megindult a ködösítés, hogy nem is azt mondta, de ha…..