Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyetta

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kezdhetném rengeteg panaszkodással vagy akár bocsánatkéréssel is ami a sok-sok kihagyást illeti, de le kell írnom, hogy a Humanic mint cipőárusító bolt: egy fos. Ha tönkremegy egy cipő (két hónap után!!) abból adódóan, hogy gyenge az anyaga, akkor azt a cipőt ki kell…..
Kedves Mindenki, akik ezt a blogot olvasgatjátok! Bejelenteni valóm van: egy éves lett a Tyúkszar a Horizonton! Hipp-hippy, hurrá! Igaz, kissé elhanyagoltam/tuk az utóbbi néhány hónapban, de megvan bennünk a szándék, hogy bepótoljuk a lemaradást. Arra szeretnélek kérni titeket, hogy…..
Lelki problémákkal küszködő, határon túli, csonka családból származó, amerikai s egyben angolul kiválóan, de magyarul már kevésbé jól beszélő és végül, de első sorban intonációs problémákkal megáldott, ám mégis kisugárzástalan valamikkel ajándékozták meg a magyar…..
 Munkagépek tömkelege dolgozik jelenleg is az Ajkához közeli területeken, ahol folyamatosan takarítják el a vörösiszapot, melynek eltüntetése nem könnyű feladat. A nehézségek hatására Dr Bakonyi Zoltán - ahogyan nyilatkozta - bűntudattól vezérelve elhatározta, újra…..
2010. április 24-e óta nem írtam ide. Ez egy tény, melyet a rendszer rögzített és lelkiismeret-furdalást okozott bennem. Ezért (és nem csak ezért) most visszatértem és elmesélek egy történetet, mely rövid, de ismét bemutatja társadalmunk inkompetens és goromba tagjait. A poén…..
Szóval az úgy volt, hogy bunkók voltak. Mint mindenki, aki felkerül erre a blogra, ha név nélkül is. Tehát azt a történetet éneklem most meg, amikor itt a kis szeretett kollégiumunkban volt egy buli, és még véletlenül sem sikerült normális dídzsét iderendelniük. A zenéje is…..
Vége van a vizsgaidőszaknak. Ezzel persze nem ígérhetem egyikőnk nevében sem, hogy naponta fogunk frissülni, de igyekszünk minél gyakrabban újabb csodálatos történeteteket az olvasók elé tárni. Nem tartozom ezzel a vallomással, de azért leírom, hogy ez a blog tulajdonképpen…..
Valahol most is kefélnek,Hangosak a sóhajok.A fürdőszobába benézekÉs pisilni próbálok.De nem tudok én,Nincs semmi remény. Úgy, mint egy herpesz a szádon,Néha-néha feldereng,Hogy az, amit fent ti csináltok,megakadályoz engem,hogy vizeletem,kiereszthessem.Hogy fürdőszobában…..
Mindjárt itt a karácsony, a szeretet ünnepe. Másnak is feltűnt már, vagy csak én vagyok ilyen destruktív, hogy ilyenkor az emberek végképp megkergülnek és türelmetlenné válnak. "Csodálatos" fővárosunkban legalábbis ez a tapasztalatom.A BKV ZRT. amúgy is hírhedt…..
Ez itt egy próbabejegyzés... Annyit elöljáróban, hogy van itt két, nagyjából egymásra hangolódott ember. Az egyik toleráns. A másik nem. Az egyik is kezd nem az lenni. És hát gyakran fogalmazódik meg bennük ez az érzés:       ..