Regisztráció Blogot indítok
Adatok
economister

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végtelenül röstelljük magunkat az etikátlanul hatásvadász címért, az olcsó kattintásvadászatért. Ez az írás ugyanis a Vígszínház Jóembert keresünk című előadásáról szól. Mentségünkre szóljon, hogy a darabban egy kínai prostituált valóban dohányárusítási…..
Szia Urbanista!   A mellékelt képet az Örs aluljáróban fényképeztem, az Árkád kijáratával szemben lévő falon. Akkor most merre van a metró jobbra vagy balra? Talán az FKF-BKK minőségbiztosítási rendszere még nem találta meg.  Üdv:Tarzan ..
Rájöttem! Magyar Nemzeti Bank 2011.07.04 09:00:00
A Magyar Nemzeti Bank egyetlen, az egyszerű ember számára is hasznos tevékenysége, hogy negyedévente meghatározza az alapkamatot. Bár nem kell túl sok ész egy fél százalékos változtatáshoz, mégis mindig úgy állítják be, mintha ennek valami hatalmas jelentősége volna.Ez azonban…..
Tegnapi jegyvisszaváltós panaszunkra reagált a TicketPro. Ők május 9-én kérték először a CIB Bankot, hogy utalja vissza a lemondott koncertre vásárolt jegyek árát, és azóta is többször, hiába. Lehet, hogy ideje lenne bankot váltani? Vegyes érzelmekkel olvastuk vásárlónk…..
Dominique Strauss-Kahn 2008-ban a Magyarországnak nyújtott segéllyel is erőszakoskodott. A Nemzetközi Valutaalap hétvégén letartóztatott vezetője nem először követett el szexuális erőszakot. Egy neve kikockázását kérő egykori pénzügyminisztériumi vezető  a…..
economister 2011.05.16 22:17:01
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
A múltkori posztban már írtam, hogy edzőterem is annyiféle fajta, közönségű és árszintű van, mint vendéglátóhelyek a talponállótól a kifőzdén át a kisvendéglőig és luxusétteremig. Az, hogy hol helyezkedik el, milyen stílusú és kik látogatják, mind-mind egyedi légkört…..
economister 2011.04.18 23:50:01
@Szöszkeboszi:

Ez a terem egy irodapatkánylelőhelyen található, közepesen felszerelt, de nem tágas, relatíve olcsó, és többnyire sok jó nélkül felszerelt 0-24es terem.

Szóval igen csak eklektikus, a te besorolásaid szerint, mint ahogy a fiatalember is említi a videóban.

Ennek érdeklődés-felkeltésre, illetve viccelődésre jó a post, bár még lehetne továbbfejleszteni.
A Borsonline-on leltünk egy nagyszerű írást, ami egyszerre alkalmas minden erre járó troll etetésére és a valódi értékek felett síró értelmiségi réteg felzaklatására, így természetesen nincs az az isten, hogy ne szemlézzük be. Aki nem akarja elolvasni a teljes cikket, annak…..
Egy nap a városban A kajalakás 2011.03.03 10:20:00
Szeretem a Lucullus kajálós estjeit, mert általában remek hangulatúak, és még pont azelőtt véget érnek, hogy elhánynám magam: Wang mesternél 21 fogást tömtek belénk, a Maharaja étteremben meg 11 félét kóstoltunk meg, ehhez képest már-már megnyugtatóan fapadosnak tűnt a múlt…..
economister 2011.03.03 13:42:14
@nagypapi:

Pontosan. Ugorj a számba, ezen én is jót nevettem. Pont a hétvégén ettem ilyet egy olasz étteremben, Rómában. Ott egyáltalán nem volt száraz a hús, bár az adag kb hasonló méretű volt, ott kenyeret adtak hozzá.

Először "coda alla vaccinara"-t akartam enni (ökörfarok lassan főzve, vörösboros mártással), de azt ebédidőben nem tudták elkészíteni:)
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
economister 2011.02.04 21:11:16
@Georgey101:

Porzsákot bármilyen hipermarketben lehet venni, nem nagy cucc. Más kérdés, h kb fél órába telne, mire megtalálom.

Különben is, minek porszívózni?:)
economister 2011.02.04 21:27:10
@bestpixel:

Frankó ez a sima parketta, de itt majdnem annyira nyikorog, mint az ágyam.
Pár perce kaptam egy sajtóközleményt a Menhely alapítványtól, ők vették gondjaikba Andrást is. Nagyon tetszett, amit láttunk náluk, amikor körülbelül két hete meglátogattuk őket, de a mostani közlemény társadalmi hatásait tekintve még izgalmasabbnak tűnik: kiderült, hogy…..
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
Az EURHUF árfolyam az elkövetkező 2 hétben csökkenő tendenciát fog mutatni. Érdemes shortolni a következő kisebb emelkedés után. Jah a piros ahol áll ,az a pont a tegnapi záróár (nov. 21)Stop 278,26Profit 268,00 Sok pipet mára is!..
economister 2010.10.22 23:46:32
@mando:

Nemrég nyitottam én is egy EUR/HUF shortot 2 napja, 275,07-nél, bár egyelőre csak DEMO számlán.
Egyelőre minuszban vagyok, de most nem túl nagy kockázatot vállalva, tesztelem az előrejelzésedet. Végülis ha nem gyengül jelentősen 275 alá, akkor classic carry trade-nek is jó lesz.
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
economister 2010.09.22 17:57:36
masszázsblog Akarod szájjal? 2010.07.13 12:30:00
Hatalmas meglepetésről számol be a következő levél.A szerkesztőségben legalább ekkora volt a meglepetés, amikor kibontottuk és elolvastuk és talán a kedves olvasónak is lesz min meglepődnie.Persze nem biztos, hogy mindenki ugyanazt találja majd különösnek.Mi elég bátrak vagyunk!…..