Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yeeger

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
Yeeger 2012.09.14 00:48:26
@Egyallampolgar: Hát pont ezért lett nevetséges ez az egész TEK-es hajcihő, még a srác közelébe se mentek, csak jár a szájuk.
Mirkóczki Ádám szociológus, a Jobbik parlamenti képviselőjének törvényjavaslata és a rendőrségnek a Meleg Méltóság Menetét elutasító határozata kapcsán, mint minden évben, újra előtérbe került a homoszexualitás témája. Sokat gondolkodom a homoszexualitásról:…..
Yeeger 2012.04.18 13:15:09
@ByA: "Árva gyerekek homoszekszuális pároknak örökbe adása erőszak,"

Hát vannak meleg ismerőseim és ők se tökéletesek, de sokkal nagyobb akadály nekik a gyerek vállalás, mint egy általad "normál" párnak. Sokkal tudatosabban élik az életüket és ezért sokkal rendezettebbek.
Szóval ez egy elég komoly kérdés, hogy egy alkoholista apánál jobb-e a gyereknek vagy elvenni tőle és árvaházba adni. Mert ott biztos az erőszak.
Es kb. ugyanilyen nehéz és szerintem egyedi elbírálást igénylő kérdés, hogy egy elhagyott gyereknek hol lenne jobb egy személytelen árvaházban vagy a szerető családban, ami nem teljesen elfogadott. Egyik hely se 100%-ig biztos és kényelmes. Tudom neked ez nem "család", de akkor értsd két ember életvitelszerű együtt élésének.
Lemondó beszédében Schmitt Pál nehezményezte, hogy az egyetem elvette tőle a doktori címet. Szerinte ezt nem tehette volna meg; sőt, perelni is fog igazáért. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis az egyetem elveheti a címet. Lássuk, hogyan!A jelenlegi, s a 2012. szeptember 1-jén hatályba…..
Yeeger 2012.04.03 11:14:00
@_zulu_: Az egyik híradóban volt, hogy a név előtagot nem tudja az egyetem visszavonni csak a tudományos fokozatot, amiért jár a név előtag. :)
Szóval akár még használhatná is a dr.-t ha akarná. :)
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Yeeger 2012.04.03 10:03:15
 Az osztrák bíróság 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt nemrég egy salzburgi férfit gondatlanságból elkövetett emberölés miatt, miután a felesége lavinabalesetben elhunyt.    A pár 2010 márciusában Obertauern közélben hódolt a backcountry…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
A Zugügyvéd számára is elég bizarr az alábbi történet, mindenesetre ezentúl messze elkerüli a motorkerékpározó tanoncokat.Tisztelt Zugügyvéd! A kategóriás jogosítványt készülök szerezni. A hétvégén gyakorlati oktatás közben kisebb balesetet okoztam, az anyagi kár kb.…..
Yeeger 2011.11.04 11:21:43
@igazságos: Én akartam, biz isten akartam a saját motoromat vinnem az oktatásra, de hát nem volt még jogsim hozzá ezért nem tudtam elhozni a tulajtól.
Ezért mit volt mit tenni az oktató agyonhasznált béna motorjával kellett mennem.
Pedig az enyémnek olyan szép hangja van. :)

A posztolónak meg részvét. Vannak bunkók. Az A-s és C-s oktatóm tök normális volt, semmi para, azonnal minden ment, a B-s meg jött a "nekem az a fontos, hogy neked sikerüljön a vizsga" dumával és jól levett.
Szóval nekem 2/3 1/3 arányban normálisak voltak.
Az autós motoros élet meg ilyen, meg kell tanulni kezelni a hülyéket.
Ott is vannak jó sztorik, de az már egy másik blog. :)
Yeeger 2011.11.04 11:27:19
@Pirx pilóta: hát ez lehet egy casco kiváltás az oktató motorra, mert ügye a kötelező csak a másiknak fizeti a kárát.
Ahova én jártam ott volt egy törött tükör megy egy lábtartó, simán cserélte az oktató, volt neki jó pár.
Csak azon sopánkodott, hogy azt a régi jó fajta tükröt nem lehet már venni. Szóval iskolája válogatja. :)
Idén 15 biztosító, s mellettük több száz alkusz próbál majd eladni nekünk kötelező biztosítást az elkövetkező hetekben. Hol a legolcsóbb? Ez az elsődleges szempontunk. De hol is kössünk? November 1-jén ismét elkezdődött az őrület, vagyis mostantól, hivatalosan december…..
no emisszió Tahók a temetőben 2011.10.31 11:59:16
A motorizáció térnyerése immáron eljutott odáig, hogy képes bárhol, bármikor, bármifajta csendet és nyugalmat tökéletesen tönkrevágni. Autók és vezetőik ma már gyakorlatilag mindenhová bepofátlankodnak: erdőbe, patakba, folyómederbe, sétálóutcába és most, halottak napján…..
Százasokkal olcsóbb lesz az Amazon tabletje, mint a rivális Apple legolcsóbb iPadje - állítja a New York Post. Az állítást fenntartásokkal kezeljük, de azért érdemes elgodnolkodni rajta. Az emberek szeretnének tabletet. Ezt abból lehetett látni a legjobban, amikor a HP 99 dollárért…..
Yeeger 2011.08.29 15:16:10
@Handras: ŐŐŐ, a gyártóknál is olcsóbban tud gyártattni???
Ma végre megtudjuk, hogy hogyan kaphatjuk meg azokat a dolgokat, amikre mindig is vágytunk. Rhonda Byrne "A Titok" című könyve és az ebből készült film szerint bárki megkaphatja könnyedén amit szeretne és csak egy kis pozitív gondolkodásra van szükség. A 2006-ban íródott…..
Yeeger 2011.08.29 15:08:06
@pounderstibbons: A fekete lyukak sugárzásához tipikusan fény feletti sebesség kell. :)
Android Dinnyeanalízis 2011.08.26 13:03:00
Az elmúlt órákban 15 percenként háromszor is megkaptuk ezt az alkalmazást, úgyhogy ez alapján valószínűsíthető, hogy a magyar androidos társadalom legalább minden harmadik tagja ebben a pillanatban éppen vadul görögdinnyét analizál. Merthogy van erre is egy app. Szegedi…..
A McAfee legújabb felméréséből, pontosabban abból, hogy az Android platformon felbukkant malware-ek száma az elmúlt három hónapban 76 százalékkal nőtt, két következtetést lehet levonni: egyrészt, hogy az operációs rendszer piaci részesedése eszeveszett ütemben nő, másrészt,…..
Yeeger 2011.08.24 13:42:33
Hát kicsit össze mosott cikk, szóval maga az OS kb ugyanannyira biztonságos.
A Jailbreak is egy security hole-on keresztül települ, tehát, akár egy rosszindulatú program is mehetne rá, ezzel az erővel.
Alapból nem enged máshonnan csak az Android Marketből feltenni programokat az Android és ott ha jól tudom nincs (vagy le lett már szedve a mailware, mondjuk itt lenne még hova fejlődnie az tuti).

Az hogy egy pipa kiszedése az androidon és egy jailbreak között nagyságrendi különbség van az nem kérdés, mondja is, hogy ez így nem lesz jó és biztosan tudod mit csinálsz?

Szóval több Androidos lesz amire nem csak a Marketről lehet programot telepíteni az biztos.

A teljesen nyílt android és a jailbreak-elt telefon között már nincs különbség biztonsági szempontból, mindkettő pont ugyanannyira sebezhető.

A különböző rosszindulatú programok darabszámában meg azért volt idáig hátul az Apple, mert viszonylag kevesen használták, most hogy kezd feljönni most nagyon lesz a már a kedv erre is írni vírust egyebeket.
Windows XP-t lopták a legtöbbet és ezért azt frissítik a legkevésbé, hát a legkönnyebb és a legnagyobb darabszámra érdemes koncentrálni.

Szóval inkább azt kéne kihozni, hogy a gugli az app store-ba rakjon energiát, mert ott gyenge és ne az OS hardeningbe, mert ott tök mindegy.
Ha megvan minden az app store-ba, akkor senki nem warezol, ha meg nincs akkor most is megvan az esélye.
Yeeger 2011.08.24 14:09:46
@LouiS: Jaja, arról is. :)
Néztem is amikor kiírta forintba, hogy kb 718-. :)
Mert ügye kb, mert nem kérdezte meg, hogy melyik banknál váltod.
Péntek délután minden júniusi vihart lejátszó égindulás zajlott le Zalában, ami Keszthelynél és a nyugati somogyi partnál a Balatont is elérte. Az Időkép balatoni webkamerái csodás felvételeket készítettek - ezek közül a keszthelyiből csináltunk egy kis videót mindenki…..
Új alkalmazás jelent meg az App Store-ban, amit szerintem mindenképp érdemes lesz letöltenetek. Egyrészt meg ingyenes és alig foglal helyet, szóval miért ne.De vannak azért olyan érvek is, amik meggyőzik a digitális szemétdombok legfőbb ellenségeit arról, hogy az ELMŰ appot…..
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
Ez a bejegyzés elméletileg a tv2 új műsoráról, illetve az azt beharangozó buliról szól - gyakorlatilag meg arról, hogy a tököm se akarna celeb lenni. Jártam én már sokféle rendezvényen, de mégis a most hétfői volt az első olyan alkalom, amikor egy random elhajított kalapács…..
Yeeger 2011.04.09 15:23:52
@zoli vagyok: És azért hívtak mert blogger vagy? Vagy másért?
A cikk tetszett. :D
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
Pénteken volt épp egy hete, hogy lemondott Hosni Mubarak elnök, sokak szerint ekkor győzött az egyiptomi forradalom. Ezt ünnepelte a sokszázezres, talán néhánymilliós tömeg aznap este Kairó utcáin, leginkább a Tahrir téren. Nem kérdés, hogy történelmi pillanatok ezek, nagyon…..
Yeeger 2011.02.20 22:45:28
@nexialista: Haha,
Te komolyan azt gondolod, hogy egy ember mindig, minden helyzetben a teljes megvilágosodott tudat állapotában tartózkodik???
Az ember réteges és ha az egyik réteget sérülés érte, akkor oda összpontosul a figyelmed. Sőt akkor is, ha nincs sérülés, csak még nem vagy elég tudatos, hogy belásd a cselekedet következményét.
Ezért könnyen agressziót adsz, majd kapsz. Mert ügye mindent egyszer visszakapsz.
Így tanulsz.
Szóval minden tanít, még az agresszió is.
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
Yeeger 2011.02.19 20:25:43
@Brendel Mátyás: Szóval az, hogy 53% miért ér 2/3-ot, egy kicsit bonyolultabb kérdés.
Az egész onnan indul, hogy egy választás után jó lenne, hogy vmi működjön is. Szóval a túlsúlyozás valójából azt szolgálja, hogy egy többség tudjon összeállni, ami nagyjából a köv. választásokig stabil tudjon maradni.
Ezen rágódni lehet, de szerintem többet árt (esetleges működésképtelenség) mint használ.
Azzal egyetértek, hogy minél nagyobb politikai támogatottságot kell egy új alkotmány mögé rakni és ez elsősorban népszavazás, vagy esetlegesen a többi párttal lehet.

Üdv