Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy kis video

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Las Vegas, az éjszakai fények és a kaszinók városa tele van szebbnél szebb ötcsillagos szállodákkal, melynek exkluzivitását aligha lehetne felülmúlni! Most bemutatom nektek a város 10 legelitebb hoteljét, ahová tényleg csak a leggazdagabbak nyernek bejárást. Szerinted melyik a…..
New York az egyik kedvenc városom a világon! Akár több oldalt is tudnék róla írni, ám mivel már annyira sok információ, kép, élménybeszámoló van róla a neten, úgy döntöttem más oldalról kellene meg fognom a dolgot.  ..
Egy kis video 2020.06.08 15:46:25
@ekat: Tényleg, a Katz's, az nekem is megvolt (valahol sokkal jobbra számítottam, de így is jó emlék), és a Roosevelt Island Tram is vicces volt. A koronáról hónapokkal korábbi foglalás ellenére is lemaradtunk, legalábbis a 3 hónap nem volt elég hozzá, hogy legyenek még helyek :)
Helikopterezni meg sehol máshol se sikerült, viszont végigautóztam a történelmi 1-es úton Miamitól Key Westig, talán az volt a legextrább, de ezzel itt versenybe se szállhatok :) Tervben volt egy late night show felvétele New Yorkban, de végül csak virtuálisan sikerült Jimmy Fallonhoz benézni a Universal parkjában :D
Mikor 2018-ban véglegesen lefoglaltuk őszi nyaralásukat, nem hittem el, hogy ez a valóság. Még jó ideig "hergeltük" egymást, hogy te jó ég már csak fél év, három hónap, egy hónap, egy hét van hátra az utazásig... Hihetetlen volt, mert Amerika már oly régen rajta volt a bakancslistán, de nem…..
Egy kis video 2020.04.14 11:42:11
Várom azokat az írásokat is!!! Las Vegas és New York nekem is volt, plusz San Francisco és LA mellett Florida több része is. Ha jobban tudnék írni, talán én is kiírnám ezeket magamból, de alapvetően az a rengeteg kis inger, ami az embert egy ilyen utazás során éri, nehezen átadható, és az emberek nagy része nem is kíváncsi rá :D Ezért jó, hogy Te meg is tudod fogalmazni ezeket itt a blogodon.

Én még sose vettem priority-t, és eddig még sose bántam meg! A hollywoodi park eleve jóval kisebb, mint a floridai, egy nap alatt kényelmesen bejárható, még a kedvenceim ismétlésével is. Tény, hogy a floridaihoz kétnapos-kétparkos jegy kell, de az is megcsinálható így. Aztán vannak online olyan naptárak, amik azt mutatják, az év egy-egy napján mennyire várható nagy tömeg, kerülni kell a hétvégi napokat, az amerikai ünnepeket, a tavaszi szünetet, stb. Hét közben, nyitásra kell érkezni, akkor az első 1-2 órában a legnépszerűbb/legújabb ride-okhoz is csak 5-10 percet kell várni, utána pedig ott van a jolly joker, a single ride line, ami legtöbbször töredéke a rendes sorban állásnak, egyre több helyen bevezetik a virtuális sorbanállást is (bizonyos időpontra kell visszamenned, és akkor egyből bemehetsz), érdemes nézni az appot is, azon látható, hogy hol vannak éppen kevesebben, és akkor arra menni egyet, a nap vége felé (16 után) elkezd csökkenni a tömeg, illetve van még egy olyan is, hogy valamelyik ride lerohad (egész gyakran megtörténik, pl. megáll menet közben 1-2 percre), olyankor is adnak ajándékba priority passt, igaz, csak egy ride-ra, de azt felhasználhatod egy olyanra, ami tetszik és épp sokan vannak rajta. Ezeket így összekombinálva kitűnő napot lehet eltölteni, minimális sorban állással. Ha mégis belefutsz egy nagyobb sorba, azt is ki lehet bírni, főleg azoknál a ride-oknál, amiknél a sorbanállás is az élmény része (pl. egy Harry Potter rajongó biztos szívesen sétál akár órákat is az aprólékosan berendezett Roxfortban vagy a Gringott's-ban, ahol minden mozog, beszél, vetítenek, stb... a priority-sek nem is látnak abból pl. semmit, mert kerülőúton jutnak a célhoz).
Egyszóval amilyen baromi drága a priority, annyit nem ér szerintem! :)
Gyerekként éltem meg a videó magyarországi térhódítását. Nekünk nagy dolog volt, hogy akkor nézzük a filmeket, amikor kedvünk van hozzá. Korábban a tv-adás nagyon kőkorszaki módon volt elérhető. Ma már olyan nehéz elképzelni, hogy hétfőnként nem volt adás, csak egy csatornát nézhettünk, és azt is…..
Egyik extremitásból a másikba sikerül esnie a Ryanairnek. Mi sem akartunk elhinni, hogy lényegében üresen reptetik fedélzeti csomagtartókat, de valóban ez a helyzet.  Meglepődtünk, amikor első tapasztalatainkkal ellentétes utasélmények is érkeztek kommentben, de a legutóbbi két ryanaires utunk…..
Egy kis video 2018.03.06 22:07:24
@Fillérné Alsómocholády Turbulencia: Köszi! Vékonynak vékony, az az egyetlen dimenziója, ami határon belül van, de hosszában és széltében 5-8 cm-rel nagyobb azért... Reálisan hangzik, amit mondasz, köszönöm, asszem ez lesz. Mindenesetre hagyok helyet a "nagy" kéziben, hogy beletegyem akár táskástul, ha muszáj lesz...
A Tiloson futó Régen minden jobb volt James Bond-adásai után újabb műsorba kaptam nemrég meghívást: ezúttal a Klubrádió Popfilterében Csepely Adrienn faggatott ki a kedvenc rajzfilmjeimről. Valamint arról, hogyan hatja át a jövőre már 110 éves animációs műfaj a popkultúrát – sőt, a mindennapjainkat...
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..