Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszukka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..
"A Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn őrizetbe vette Hunvald Györgyöt, Erzsébetváros MSZP-s polgármesterét.  Keresztes Imre főügyész a Magyar Nemzetnek elmondta: a bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó bűncselekmények – többek között…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
labdabiztos Csicska vagy Bajzát! 2008.08.29 11:09:00
Eredetileg Nyilasi után szabadon a „Nem figyeltünk a szőke gyerekre” címet akartuk adni, mert tényleg így volt, a stuttgarti Lanig fájdalmasan tisztán fejelhetett az első félidőben. A másodikban azután 0-4-nél, összesítésben 6-1-es Győr hátránynál Jens Lehmann…..
   Legendás az orosz közrendőr erkölcse, van rá ok sok. És lám csak, Rasid Gumarovics Nurgalijev (EN) tábornok, az Orosz Föderáció belügyminisztere (nem tévedés, nem Kazahsztáné vagy Azerbajdzsáné!) most fellelte a spanyolviaszt. "Sajnos tény, hogy a rendőrök…..
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
 Kínai Kálmán régi piacos barátai kértek meg minket, hogy juttassuk el a következő üzenetet a magyar nagyközönséghez.  Tisztelt Nagyorrúak, Kedves Magyar Barátaink!  Valljátok be, utáltok minket. Mi is utálunk titeket, de ezúttal beszéljünk csak rólatok.…..
kriszukka 2008.05.22 13:33:23