Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabadosP

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről...
Nem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét...
  Az Úttörő Sajnos sokaknak a fejében egy általánosíthatónak mondható az a mentalitás, hogy „Megdöglött a lovam, dögljön a szomszédé is”. Nem tudunk túl látni a saját generációnk szenvedésein, a felmenőink, szüleink esetleges hibáján. Elvakulva éltünk, amire a rendszerváltás nem adott választ, nem…..
SzabadosP 2018.02.10 18:41:57
@Zoltán Lukács: Nem a módszertannal van a baj. Régebben nem is nagyon kellett a gyerekeket fegyelmeznie a tanároknak, mert a szüleik nevelték is őket az állandó telefonnyomkodás helyett. Ma már azonban nagyon sok köztük a teljesen szocializálatlan állatias érzelmi szinten lévő, elhanyagolt lurkó. Sajnos, hogy tanítani lehessen a tisztességesebb, jól nevelt tanulókat, nemhogy nem kell a fegyelmezés, hanem éppen hogy elengedhetetlen. És ez tényleg nagyon rossz. Nevelni kellene inkább a gyerekeket. És ez a szülők feladata lenne. Nem igazán akarják ellátni a feladatot. Itt az eredmény. Fegyelmezni kénytelen a tanár. A tanulni akaró gyerekek későbbi normális fejlődése miatt. Ugyanis nem uralkodhatnak a neveletlen kis nyomoroncok a tisztességes gyerekek rovására. Ez van, ilyen a világ. TENNI kellene ellene valóban. Neveléssel.
Biztonsági őrök vigyáznak az építkezések előtt, ezúttal azonban nem a betonkeverőre, vagy a falazótéglára. Azért állnak őrök a terület körül, hogy megakadályozzák az emberlopást. Az ott dolgozó szakemberek ugyanis egyre értékesebbek.  Nem váltságdíjat kének értük, hanem a konkurens építőipari cégek…..