Regisztráció Blogot indítok
Adatok
missbungle

0 bejegyzést írt és 712 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
missbungle 2012.03.06 12:47:18
bigyoshop.hu/?q=products/show/darth-vader-lego-ebresztoora

sw legos karórát már kaptam karácsonyra de ez még KELL :)
Ha már egy készlettől így elérzékenyültünk, akkor mi lesz velünk az összes láttán? Igen, él olyan szerencsés ember a Földön, akinek ilyen kincs van a birtokában, úgyhogy készítsétek a zsebkendőket!Lehet, hogy nem az összes készlet, de nem is ez a lényeg|A…..
Bár magamat a Fabuland legnagyobb olyan hetedik kerületi rajongójának tartom, aki igazából keszthelyi (csak nem írhattam le, hogy én vagyok a legnagyobb magyar fan), mégsem láttam még soha dobozban ilyen készletet. Gyerekkoromból sem emlékszem semmi ilyesmire, szóval fanság ide,…..
missbungle 2011.11.07 13:32:38
@Rékocs: sajnos már nincs meg, de Fabuland-fig méretben, talán annál kicsit nagyobban rajzoltunk kis újságot, talán a főcímek még olvashatóak is voltak (hírek pl. Egér Elemér nyert a lottón meg ilyesmi rémlik), aztán celluxszal összeragasztottuk... meg néha a kindertojásban lévő kis állatfigurákat importáltuk a legoba :)
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
missbungle 2011.01.26 22:00:25
@budai zöld:
na ennek legalább a fele (dm, nin, radiohead, fnm, aic) nekem is :)
+ gyakorlatilag bármelyik Interpol...
és elcsépelt de: Gary Jules - Mad world (ok, feldolgozás stb. de akkor is)
ami pedig abszolút nr1: a Mediawave régi főcímzenéje
www.fn24.hu/kultura/20100420/mediawave/
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
A tegnapi nagy felindulást keltő premierünk után itt a következő: a Grand Mexican Warlock első nagylemezéről mutatunk be négy dalt itt a Lángoló Gitárokon. A többek között Subscribe és Jazzékiel tagokat is magában foglaló rockzenekartól egy klippremierünk már volt régebben. A…..
missbungle 2010.12.10 13:48:12
@Minotaur:
made my day :D
(igen, nem tudok magyarul rendesen :D)
A Tudosók - Apa kocsi hajt című blődlidal engem az egyetemi időkre emlékeztet és most újra előkerült, magától. Nem tudom honnan, de a postafiókomban találta magát, majd idekerült a blogra, vázlatként. Oda pedig véletlenül nem kerülhetett.Anno, először az egyetem…..
missbungle 2010.12.04 22:01:13
@Ben Zinkoot:
utoljára talán 2005ben én is voltam koncerten Szigeten, zuhogott az eső és bemenekült egy csomó ember a sátorba, na aztán öröm volt nézni az ijedt vagy hátilyennincsis arcokat, ahogy sokan inkább visszamentek az esőbe :D
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
szarvasbog lakás 2010.01.19 22:35:02
most, hogy van melóm, már nem tudok ülni a seggemen, így éppen lakás után kajtatok. ami közelebb van a melóhelyhez (mert jelenleg egy-egy óra buszozás van naponta), jobb környék, ahonnan akár bringával is tudnék bejárni, meg ahol angolok (vagyis leginkább nem magyarok)…..
Ennél szórakoztatóbb dolgot ma nem találtunk a zinterneten. Zseniális minden pillanata. ..
missbungle 2009.11.25 15:01:51
Az Odaát-tábor talán a legszomorúbb közösség a hazai sorozatrajongók közt. A vámpír-, démon- és más nem-evilági lények után kajtató Winchester-testvérek sztorija odakint ugyanis már az 5. évadnál jár, idehaza meg nemhogy a 4. évad nincs sehol, de a 3. is csak jövőre…..
missbungle 2009.11.18 13:04:14
@FayeFaye:
igen, az ökörködés jól megy :) nyomhatnának többet ebből....
A Them Crooked Vulture-t úgy emlegetik a szakmában, hogy hosszú idő óta a legérdekesebb szupergrupp. A címet azzal érdemelte ki, hogy tényleg az. Egy zenekar, amiben együtt zenél Dave Grohl, Josh Homme és John Paul Jones, mi lenne más, mint érdekes? A november közepén érkező…..
A NIN-főnök Trent Reznor hangja hallható az új Fringe-promó alatt, amint Leonard Nimoy karakterének szavait mondogatja lelkesen, az aláfestésről pedig saját muzsikája gondoskodik. A Fringe éppen kéthetes szünetet tart, fene essen a hülye baseballba. ..
szarvasbog bringa 2009.09.30 20:43:41
na, az előbb írtam egyet ide, de összeomlott a net, és nem publikálta, nem is mentette el, meg még a ctrlc, ctrlv sem működött...lényeg, hogy van bringa, meg szabadnap is, ma be is mentünk a városba, hát asszem nem ültem még ilyen kényelmetlen bringán, de jó lesz.... (-:hétvégén…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Ugye senki nem felejti el a Modorost és kedves barátait nevezni itt hétfőig, hogy aztán zsűrizhessen is?Ma az egyik legkedvesebbik emberfajtámról, a magyar rock- és könnyűzene feltétel nélküli rajongójáról, a hazai fesztiválok kitartó látogatójáról lesz szó, akit szerintem…..
Fish!, Óriás, Metrosection @ Dürer Kert 2009.05.01. Ez most itten személyes lesz, mivel a tegnap este tízedik életévét ünneplő Fish! zenekar és az Óriás tagjainak pályafutását gyakorlatilag a kezdetek óta figyelemmel követem. Mindkét történet pontosan 10 évvel ezelőtt…..
Pearl Jam-fanatikusoknak elmondjuk, hogy a zenekar idén nyáron Európába érkezik, hogy adjon errefelé is pár koncertet. A hivatalos közlemény négy dátumot jelöl meg (augusztus 13. Rotterdam, 15. Berlin, 17. Manchester, 18. London), amik mellesleg pont a Sziget időszakába esnek, de mi…..
Pécsi Egyetemi Napok 2009.04.25. Kapásból az elején ferdítek, nekem a legkellemetlenebb - hisz valójában a Gödörnél már eddig is számtalan kellemes percet ajándékoztak nekem a szállítható szargyűjtők. Ami igaz: szombaton megesett az év első teljeskörű fesztiválélménye, a…..
missbungle 2009.04.29 11:04:49
Az hogy a jó popzene szinte mindenhol menő tőlünk kicsit nyugatabbra, eddig is köztudott volt, de mindig érdekes ezekre bizonyítékokat találni. Most például Oklahoma állam lakói hivatalos dalukká szavazták a Flaming Lips - Do Your Realize? c. klasszikusát. A versenyen 454 dal indult,…..
Ugye szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt… Nos, ez a Faith No More váltig tagadott újjáalakulása esetében is igaznak bizonyult, ugyanis a kilencvenes évek egyik meghatározó rockzenekara mégis összeáll egy európai fesztiválkörút erejéig a nyáron. Mindezt az…..
hogyvolt Angel 2x19 – Rokonok 2009.01.13 14:00:00
Cordy színészi karrierje a topon, szerepet kapott egy napolaj reklámfilmben, ami egyben azt is jelenti, hogy a démonhentelés egy ideig a fiúkra marad. A csapat egy elegáns étteremben ünnepli a nagy áttörést. Angel boszorkánynak véli az egyik vendéget (tévesen), Cordy behány a…..