Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zúgló

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Zúgló 2010.07.16 14:33:58
Íme, az első résztvevő, aki már biztosan harcban van az - LG MINI GD 880 telefonért, - egy 2 személyes Grand stand jegyért a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egyért az LG F1 kiállításra, ahol -…..
Zúgló 2010.07.08 14:11:05
Schumi vitathatatlanul a sportág egyik kiemelkedő alakja, direkt nem írom ,hogy a legjobb mert azt nem gondolom. Azért Ő más korban kezdte és pont akkor hagyta abba amikor még más volt ez a sport, igen 2-3 év alatt nagyon sokat változik, hol előre, hol vissza. Ő "annak" a kornak a nagy pilótái közé tartozik, és most itt van az új korosztály. Nem Buemira gondolok, neki csak pénze van , valamennyire tehetséges de eléenyésző ebben a mezőnyben.

Én azt gondolom, ezek az autók jók. Vannak rossz beállítások, rossz gumiválasztások, és vannak értelmezhetetlen rádió üzenetek, csapat utasítások. Ez a sport már nem a nyomd a gázt és nyerj típusú versenyzésről szól, sok össze tevőből áll össze, amit a tv elől nehéz felfogni. Pl ott a Webber-Vettel ütközés. Vettel már a nyakán volt, fiatal tele bizonyítási vággyal és mégse engedték, hogy előzzön, aztán hozott egy döntést és meglett az eredménye.

Schumi bohóckodni jött vissza, szerintem tudja Ő is már nem fog nyerni. Ez olyan mint a foci, ha nem focizol mondjuk 1 évig nem tudsz erőset lőni az első meccsen (komoly) hiába van meg a tudás,ha már nem tudod előhozni.

Mégegy: az F1ben mindig a jövő évről beszélnek, ez lesz az lesz. Aztán jönnek a botrányok, változtatások, amíg az első futam el nem kezdődik addig teljesen felesleges előr beszélni a levegőbe, aki nézi az tudja. Már most beszélnek a jövő évi dolgokról, holott tudják , hogy a fele nem fog megvalósulni vagy ha igen nem úgy ahogy tervezik. Ez olyan mint a jövő nyári időjárást megmondani május 12.ére. Jósolni lehet, esetleg javasolni, de ha áprilisban "börni" kisétál monacói villája teraszára és éppen motorcsónak verseny van és kitalálja, hogy motorcsónak motorral lehet csak versenyezni akokr az lesz. Bár én is és sokan mások is szídták az öreget, de nem csinált rossz műsort, ahhoz képest a tavalyi és az idei is viszonylag jó volt (lesz). Bocs a sok bla-bláááért.
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
"Húsz futam lesz jövőre, és készülünk a huszonötre"-nyilatkozta Kínában az F1-főnök.Bernie Ecclestone az autosport.com-nak megerősítette, 2011-ben jön az Indiai Nagydíj, de nem esik ki egyetlen másik sem, így a Forma-1 történetében először lesz húsz verseny egy…..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
Először április tréfának néztem, hogy az RTL Klub felszámolta egész kommunikációs igazgatóságát, mondjuk kicsit elbizonytalanítottam, hogy nem szőttek béna részleteket a sajtóközleménybe, teszem azt, hogy a pr-osok szörnyű véget értek, amikor véletlenül rájuk ült…..
Zúgló 2010.04.02 14:29:09
@blueberry: Te is írtál :) Brotha :) Nekem se jelent meg... Én csak annyit írtam, hogy érdekelne ezek a szerencsétlenek mennyit kapnak ezért a bohoóckodásért? -nem jelent meg. És tényleg minden délután azt a szenvedést nézni, elég ingerszegény környezetben élhetnek akik nézik és olyat írnak " joshi jó a műsor, tök jó a műsor, kedves joshi mi szeressük magát" szerintem ezeket a szerkesztők küldik, vagy az emberek télleg ennyire buták?
Zúgló 2010.04.02 14:35:01
@blueberry: Nem is színész Ő a süsü farka :D Ha még színész lenne. Lassan én is tudok beszélni, mást nem tud. Egyébként az ilyen műsorok vezetői közül a Joshi a legszimpibb..
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
Zúgló 2010.03.30 10:41:04
@baum: :D :D
Zúgló 2010.03.30 11:26:18
@pg2: :) tudom. Tavaly láttam 1et a párommal. :)
Zúgló 2010.03.30 14:46:05
@gattamorte: Lúzerek minden oldalon vannak, csak ehhez még társulnak a barmok is és az már gáz. :)
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
Zúgló 2010.03.30 14:44:21
@Grifter: Amúgy sem fognak szerintem. De azért van pofájuk, hogy egy tizen éves és 171 lovas autó az luxus. Mondjuk egy régi 850-s volvo. 350-800 ezres kategória. Baromi nagy luxus....
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
Zúgló 2010.03.29 14:46:33
@Gery.Greyhound: Ha ez nekem szól akkor reagláok rá: ha te a füldbe dugod azt a kis fülest akkor megfosztod magad a biztonságtól. A zene halggatás nálam a minőségi és kényelmes 8 hangszóróból áradó muzsikát jelenti. Persze azért annyira hanosan, hogy a mentőt vagy az anyázó biciklist halljam(vicc-vicc-vicc)---
  Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak…..
Zúgló 2010.03.25 11:49:09
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..
Zúgló 2010.03.18 21:17:30
@morcosboci: Neked milyen autód van, pözsó 206????? "Kövezzetek meg de szerintem ez olyan semmilyen kocka Volvo mint az összes többi."

Én már gyűjtöm a játszótérről a nagyobb méretűeket. EZ VOLVO ember.

Neked se volt még volvód, ilyet utána nem írnál....

Volvo for LIFE!
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Zúgló 2009.08.05 11:07:51
@=Daniken=:

Nah azért ezt cáfolnám, hogy nem lett volna elit hely, igaz régen. A palatinusra a sok komcsi katona meg felsővezető járt régen, aztán hígult fel. Olyan 20 éve mehetett oda először cigány vagy bünöző, sőt budáról is oda járt az elit. De igazad van a mai helyzetet szinte majdnem hitelesen lefestetted. Úszok és két cigány gyerek kb 300-szúrás helye a kézükön( gondolom nem az Árpádban voltak infúzión) és hugyozik a vízbe, rászóltam még majdnem össze ugrottunk... Talán soha többé nem megyek, tudom hogy mások is meg az idősek is bele huggyantanak, de amikor ez tőlem 1 méterre történik és látom és a buta elálló fülű gyerek még röhög is rajta, na az már vicc. Marad a aqua park, igaz arra 2-3 hetet is kell várni , meg ugye 10 rugó nekem és a barátnőmnek+benzin stb. A kissebeket azonnal be találják, a csúszdánál beállnak eléjük, majd hátra néznek azzal az erősebb vagyok beverem az arcod nézéssel, a kigyerek meg úgy összeszarja magát , hogy megszólalni nem bír, örül ha lecsúszik és mehet onnan el....
Két hete még csak találgatások voltak arról, hogy megszűnhet a 10! a TV2-n, de a mai Bors szerint a műsorvezető Szorcsik Vikinek lejárt a szerződése a csatornával és azt nem hosszabbították meg. A munkanélküli színésznőnek rengeteg hitele van, ezért aggódik a jövője miatt és…..