Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shitnigga

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Shitnigga 2012.05.04 23:35:25
Tanulságként, ma történt:
Tegnap este feltettek egy X-Trailt, magántulajos, vezettet könyv, informálható, ajándék kerekek, isten lába, ha megfogják.
Hívom reggel az embert, fél órán át kérdezgetem, közben könyörgöm a köztünk lévő 230 km tiszteletben tartásáért.
Én távolról odaérek pontosan a megbeszélt helyszínre, ez helyiként 3/4 órát késett...
Az elmondott meseszép autót a reggeli beszélgetés óta jónéhányan összekarcolták, a belsejébe belehánytak, kiszaggatták a sofőr bőrülését és smirglivel simogatták a kormánykereket. Egy rakás szar volt. Vagy két rakás, nemtom, de ilyen moslékot még a szarházi neppereknél is ritkán látni.
Aszongya az ember, hogy ez ám sose volt sérülve, fényezve - én pedig utolsó szalmaszálként ebbe vetett hitemen keresztül még esélyét láttam, hogy szerelmes is lehetek akár ebbe a csodavasba.
Van viszont rétegmérőm (és elég jó szemem is), így néhány másodperc múltán dörgöltem a hülyének néző ember orra alá, hogy komám, ezen egy ép elem nincs, a gitt és/vagy olcsó festék vicces parádéját vélhetjük felfedezni eme csodálatos gépjármű elemein, amiről néked természetesen halvány lila fingod nem volt, mivel becsületes állampolgárként téged is becsapott az általad nagyon jól ismert 1 tulajdonos, akire nagybetűkkel hivatkoztál.
Sebaj, cimbi megóggyuk! A lenéző stílusod miatt (én vidéki, te pösti) vegyük gyorsan figyelembe, hogy oda-vissza majdnem 500 km-t bambultam fölöslegesen a szélvédőn keresztül, ami csak üzemanyagban 12e Ft, mert az asszony takarékos gépével jöttünk.
Aggyá' egy tizest és tudomásul vettem, hogy beszoptam.
A pofámba röhögött. Kikaptam a dokkolóból az ájfonját, majd felajánlottam, hogy egy tizesért megint az övé lesz.
A macskajancsi 180 körüli, 70 kilós akármi, én meg 190 centi, 120 kg, nem túl zsíros jószágként álltam a csatatéren, míg a paraszt először alkudozott 5 ezerre, majd ideadta tizest. Aztán anyázott, hogy kiraboltam. Felkínáltam neki a felém irányuló megütés lehetősőgét, de nem élt vele.
Privátban bárkinek átüldöm ennek a lelakott szarnak a linkjét.
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
comment:com Trailert kapott Fábry 2012.01.23 11:03:26
Február 2-től látható Fábry Sándor új műsora a köztévén, és ha eddig lett volna kétségünk afelől, mire számíthatunk, akkor most itt egy trailer, hogy tisztában legyünk a dolgokkal.  ..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
 Hetek óta halogatom, hogy megírjam ezt a posztot. Itt ez a videó, egy belső kamerás felvétel 2001-ből, a rali világbajnokság brit futamáról. Nincs benne semmi különös, de még ma, a kettőszázhatvannyolcadik lejátszás közben is kiráz tőle a hideg. A pilóta: Colin McRae. A…..
Várható volt, hogy a TV2 Big Brotherbe öltött Megasztár folytatása nem fog ellenfél nélkül maradni az RTL Klubon, de nem a korábban pletykasziten emlegetett Való Világ folytatás, hanem egy angol import valóságshow száll ringbe, ráadásul a TV2 átlagemberes teheségkutatójával…..