Regisztráció Blogot indítok
Adatok
He Man

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő legnagyobb jelző mondjuk valamelyest feltételezés, vagy ha úgy tetszik saját megállapítás.... ugyanis a felsorolásban szereplő playsetek nekem csak "szemre" tűntek a legnagyobbnak és elképzelhető, hogy valamit kihagytam. Nem találtam meg ugyanis mindegyiknek a pontos centiméterben…..
Mai cikkemben nem szorosan játékokkal fogok foglalkozni, hanem a G.I.Joe játékokhoz kapcsolódó rajzfilm Magyarországi sugárzásával. Minden korombeli "fiatal" ember emlékezhet a G.I.Joe rajzfilmekre. Számomra meghatározó élmény volt gyerekként, noha a figurákkal sokkal előbb találkoztam mint a…..
He Man 2017.11.09 17:56:44
@Tota12: Értem.Mint látható én elsődlegesen He-manes vagyok :)
A Tini nindzsák nem a kereskedelmi csatornák idejében ment először. Ezek szerint neked kimaradt? 1991-ben egy időben ment a Gi joe val az mtv1-en minden vasárnap reggel 07-kor.Most utána kutakodtam és itt megtaláltam:

anoblogja.blogspot.hu/2015/08/tv-musor-1991-december-1-vasarnap.html

Valószínű tényleg ez lehetett az indulási időpont mert tuti hogy 91 óta néztem és valószínű ténylegesen itt lett befejezve

anoblogja.blogspot.hu/2014/07/tv-musor-1993-januar-31-vasarnap.html

így kb kijön a 60 valahány magyar szinkronos rész.
A tini nindzsák itthon ritkák voltak de lehetett kapni,persze ezt csak elmondásokból tudom,nekem sajnos nem voltak.Viszont a korabeli sláger rajzfilmes játékokhoz képest rengeteg hazai vonatkozása van termékek szintjén.Tini nindzsa magyar intro zene kazettán,magyar nyelvű társasjátékok és egyéb magyar gyártású csecsebecsék szintjén,talán még házi gyártású gagyi fröccsöntött teknőcök is voltak mint a star wars-nál,de ez csak legenda kategória.És persze a képregény,könyvek,magyar lutra album szóval elégé sok hazai gyártású dolog készült.
Bocs hogy így itt okoskodok csak tök jó hogy létre hoztad ezt az oldalt ahol nem egy laikus ír a homályos emlékeiről múlandó nosztalgiája közben hanem szakértő aki mai napig kedveli és gyűjti ezeket a játékokat,így aki ide téved nosztalgiázhat a pontos infókból.
He Man 2017.11.11 19:32:51
@Tota12:
Nem tuti.Ezért írtam hogy ez csak legenda mert konkrét bizonyítékot nem láttam még képen sem.Régen beszéltem egy TMNT gyűjtővel aki mesélte hogy látott ilyet trafik boltban anno,de ennyi,de lehet csak valami megszépült emléke volt vagy ilyesmi :) .Elképzelni el tudom úgy mint a schenket vagy star wars-t ,hogy valaki házi manufaktúrában gyárthatta vagy legalábbis próbálkozót az akkori népszerűséget meglovagolni.
He Man 2017.11.21 20:25:27
@-Szűcs Gyula-: Jó lenne ha megtalálnád én is nagyon kíváncsi lennék.De ha lengyel piacról volt akkor esélyes hogy lengyel gyártmány.Azok aztán nagyüzemileg szívbaj nélkül hamisítottak mindent: star wars,he-man,marvel....
És akkor a végéhez is értünk a 2-2 Top 10 párnak :) Nézzünk tíz joe járgány katasztrófát   10. Slam Igen tudom hogy többeteknek tetszik ez a járgány és nem is koncepcionális problémám van vele. Egyszerűen csak végtelenül bumfordi szegény. Egy zöld krumpli alakú csónak miből kijön pár pókláb és…..
A vintage Star Wars figurákat rengetegen szeretik. Számos szép és jó minőségű figurát adtak ki az eredeti filmekkel egy időben vagy valamivel utána. Viszont jó pár fontos vagy érdekes karakter esetén, olyan mintha szándékosan nem csináltak volna neki figurát. A legnagyobb mulasztásokról korábban…..