Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goebi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 Játék Határok Nélkül 2009.07.04 16:35:00
Volt egy tévés vetélkedő, amit mindenki imádott a korszakban, és azóta is fájó ürességet érzünk, ha szóba kerül az érthetetlen megszüntetése. Egy műsör, aminél ötletesebb és viccesebb versengést kitalálni lehetetlen. Egy műsor, ami Lisszabontól Rodoszig, Siracusa-tól…..
90 Whigfield – Saturday Night 2009.12.19 23:14:00
Év: 1994 Nemzetiség: dán A szombat esti bulihangulatot megkoronázva most következzen egy korszakos sláger, ami még évekig a fülünkben csengett. A hatodik osztályt övező „Didinánáná-őrület” egészen az évtized végi diszkós korszakunkig kitartott. Divattal…..
90 Fun Factory - Celebration 2009.12.04 11:44:00
Év: 1995 Nemzetiség: német Emberek, hát mit kell ezen magyarázni?! Ezt érezni kell! Akinek nem sikerül, az próbálja meg még egyszer, mert a hiba tutira az ő készülékében van! Sajnos a klip kevesebb pénzből készült, mint amit megérdemelt volna, így gyengécskére sikeredett.…..
90 Mortal Kombat I-III. 2009.12.02 11:40:00
Nem a legelső és nem is úttörő a ’90-es évek verekedős játékainak sorában. Mégis: a Mortal Kombat legalább akkora alapjátéknak számított, mint a Tekken vagy a Streetfighter. Játékteremben vagy otthoni PC-n egyaránt tarolt mindhárom széria – mi most szigorúan csak a…..
goebi 2009.12.02 15:16:14
Év: 1999 Nemzetiség: angol A 90-es évek végén robbanásszerűen öntötte el az összes médiát ami csak sugározni bírta. A legszélsőségesebb érzéseket váltotta ki a közönségből, az "ezt választom csengőhangnak" -tól a "rituális tömegmészárlást követekel…..
addict Beszarás jó BBC website 2009.05.18 10:10:00
Sokféle weblapot láttam mostanában, de a BBC Blasthoz még csak hasonlót sem. Itt egy interaktív kiállítás részesei lehetünk a net segítségével. Mi irányíthatjuk a kiállított gépeket, így zenélhetünk fényorgonán, lőhetünk paintball fegyverekkel egy hatalmas falra,…..
addict Napi reklámdilemma 2009.03.28 17:25:00
A twitteren már egy ideje írogatom a bennem időről időre felmerülő, reklámokkal kapcsolatos,  hol komolyabb, hol komolytalanabb, inkább költői, mint konkrétan megválaszolható egymondatos kérdéseket. Ezentúl ebben a rovatban teszem majd őket közzé, hátha valaki mégis tudja…..
Nem kell máris rosszra gondolni, nem olyan élmény! :) Ez egy csempe, üveg a falon, ami változtatja a színét a hőmérséklethez mérten. Nem rossz cucc, csak nekem kicsit sötét és drága, 33 dollár egy darab. Moving color ..
goebi 2009.03.21 16:24:51
@sunabora: de azt leginkább valami házibuliban... :) és aztán ki tudja miket lehet még rajzolni :P
Idióta kacatok Szemlámpa 2009.03.19 11:22:00
Szép-szép de a végén azt fogom hinni, valaki figyel és talán igazam is lenne? :) Egyelőre csak egy koncepció. Deviantart ..
goebi 2009.03.21 16:12:12
A képeken látható, '70-es években épült tömb korábban a “Danube Flower” nevet, illetve ennek szerb megfelelőjét viselte. Az egykor emblematikus, jövőbe mutató konstrukció a belgrádi Duna-parton áll, története során még Tito is elfogyasztott egy ebédet falai között.…..
Design Pumpa 30cm design 2008.09.01 12:45:00
Az ausztrál War Design csapata azt a feladatot kapta, hogy tervezzen arculatot egy olyan terméknek, azaz a 12 Inches-re keresztelt italnak, amely a csomagolás magasságáról kapta a nevét. Így jött létre az üveg derekán körbefutó, 12 hüvelyk, azaz 30,48cm hosszú csík, melyet…..
A Roadkill Family Album Nigel Grimmer multimédia művész 2000. óta alakuló munkája. Az alternatív fotóalbum formáját kölcsönző projekt során készült képek útszélen, vagy városi környezetben elpusztult állatokat jelenítenek meg maszkot öltött emberek segítségével. A primér…..
Idióta kacatok Retro fagyi 2008.07.06 17:13:00
Múltkor vásárolok az egyik nagy áruházlánc boltjában, erre mire leszek figyelmes? Téli fagylalt, egyből vettem is kettőt, gondoltam ezt nem hagyhatom ki, gyerekkoromban sokat ettem. Retro volt az egész, bár én mintha fehér töltelékre emlékeztem, ebben csoki volt belül, nem volt…..
Minden zsebed teletömjük! :) Volt már hátizsák a zsebedben, most van zuhanyzó a zsebedben, lassan ott tartunk, hogy a hátizsák televan ilyen zsebes cuccokkal és mindig azt veszed elő ami kell.Wantofthose..
Vannak dolgok, amikről nem érdemes hosszasan értekezni, mert egyszerűen jók. Közéjük tartozik az “enlightened one” névre keresztelt lámpaernyőkarikabúra, Sander Mulder tervezőasztaláról. Design: Sander Mulder Via: Yanko Design..
A Tokidoki (olasz!!!) a labdarúgás iránt táplált legszebb érzelmek hangján ajánlja a Mikasa számára, valamint  a foci ebé tiszteletére készített labdáját. Az UEFA szabványai és előírásai szerint kialakított játékszer, elsősorban a barátságos díszítés okán, a…..
Design Pumpa WALLFA - fali kanapé 2008.06.27 08:30:00
A 2008-as kölni seregszemlén bemutatott, Jordi Canudas kreativitását, vagy döntésképtelenségét dícsérő bútorról valóban nehéz eldönteni, hogy eredetileg minek indult. Valószínűleg komp akart lenni... Design: Jordi Canudas Via: We Love It..
Elérkeztünk a szex egy olyan fokára, ahol már nem elég a szokásos vibrátor. LED és kamera, ez a legmenőbb sláger. Szóval ezt nem lehet másképp, dugd fel neki vagy magadnak és élvezd ahogy elmegy. Nem olcsó mulatság, de akinek ilyen mélyfúró berendezés kell, az kifizeti biztosan…..
Május végén került sor a European Design Awards eredményhirdetésére, melyen a zsűri különdíját a Neongreen Network nevű csapat kapta Planet Earth - Directions for use című munkájával. Az alkotás, melyet Angie Rattay és Ulrich Einweg, közösen jegyeznek, a Europai Unió…..
A plafonról lóg és minden alkalommal, amikor benyomjuk a szundit, feljebb mászik harminc centivel. Így a végén kénytelenek vagyunk kimászni az ágyból. Húsz fontért kapható.Via GeekAlerts..
goebi 2008.06.02 09:38:56
www.crazyaboutgadgets.com/product/?Hanging-Alarm-Clock-
itten vagyon :)
de szerintem ebből egy hét alatt elegem lenne és betenném az egyik fiókomba pihenni...
A hasonló igénnyel felszerelt luxusautókat általában közönyös fapofával, a tulajnak szóló nagyvonalú megvetéssel bámuljuk az utcán -  a napszemüveg mögül. Rögtön vidámabb lesz a gyalogostársadalom arckifejezése, ha a dugóba kocsonyásodva pillantja meg a méregdrága…..
Anthony Duffeleer gigantikus órája a földön heverve érzi jól magát, bár egy háttérvilágítással szerelt változat lógó lámpaként is jól mutatna. Méreténél és funkciójánál fogva maga köré szervezi a teret, így elsősorban olyan területen érdemes bevetni, ahol az időnek…..
Kevés olyan területe van az életnek, amely büntetlenül távolmaradhat a milánói designdömpingtől. Ma már a minőségi lerészegedés toposza sem élhet meg formatervezett kiegészítők nélkül, ezért az Absolut úgy döntött, hogy egy terméktervező segítségével első alkalommal…..
Valóban különleges és friss élményben lehet része annak, aki nem sajnálja a pénzt múlékony olasz divatra és az Atmosfera kollekció mellett állva kezdi a napot a fürdőszobában. Olyan érzés lehet, mint reggelire bevágni egy kistányér mentolos rágót, vagy vietnámi balzsammal…..
Design Pumpa Dekor a tustálcán 2008.05.21 08:30:00
Előre szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy akinek tetszik a képen látható, divatos mintával ellátott tustálca, az ne lapozzon tovább. A  Showart kollekciójának zanzás bemutatása csupán arra szolgál, hogy felmutassuk a szokatlan helyen, vagy formában használt dekorációs…..