Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foresta

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerettem volna alternatív lisztekről írni, de nagyon sokáig dilemmáztam azon, hogy milyen logika szerint vágják bele a dologba... Már az is tisztázandó kérdés, hogy mit tekinthetünk lisztnek? A maglisztek valóban lisztnek tekinthetők például? Mindent lisztnek fogadunk el, ami…..
Banán? Ez így elsőre kicsit lehet, hogy kicsit meredeken hangzik. Már mitől lenne a banán alternatív alapanyag? Ebben az írásban a banánt a szokásostól eltérő kontextusában szeretném bemutatni, elsősorban, mint édesítőszert. Pár szóban érdemes felvázolnom az előzményeket…..
Vannak olyan élelmiszerek, amelyekkel nem jól boldogul a szervezetem, nem esik jól neki. Ezért sokféle alternatív alapanyagot kipróbáltam már. A folyamatos keresgélések során – a google a barátunk alapon, ugye – sokszor úgy próbáltam információhoz jutni a világhálóról, hogy…..
Aki már evett kézműves kenyeret vagy péksütit, az tudja, hogy össze sem lehet hasonlítani ezeket a termékeket a hipermarketekben található felfújt valamikkel, aki pedig kóstolt már kovászos kenyeret, az tudja, hogy teljesen más az íze, mint az élesztővel készültnek. Jómagam csak…..
  A mostani írás egy elég nehéz témát érint. Azért írom, hogy érint, mert csak a felszínét, a legeslegtetejét fogjuk megkapirgálni az egyéni felelősség óriási kérdésének...
Ebben az írásban a belső csendünk keresésével összefüggő nehézségekkel kapcsolatos kérdésekre keresem a választ. Elsőként arra, hogy miért is lenne fontos, hogy néha el tudjunk csendesedni.A rádiók és a gramofonok korszaka előtt, alapvetően csend volt körülöttünk.…..
Énünk erdejében címmel szeretnék indítani egy bejegyzés-sorozatot az életünket befolyásoló, érintő „én-témákról”, azokról, amelyek fontos szerepet játszanak a mindennapjainkban, összességében és végső soron a világunk megtapasztalásában: abban, hogy mit, és miként…..
 Az elmúlt néhány évben hazánkban is forradalmát éljük a különböző, újabb és újabb, sokszor egyre szélsőségesebb étkezési irányzatoknak, melyek mind az egészségesebb életmód jegyében születtek. Ki ne emlékezne annak idején az Atkins-diéta vagy kalória számolós…..