Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Létai Alexandra

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotó: Kovács Bettina (PolitikON) Az atv.hu szerint Orbán Viktor választást értékelő sajtótájékoztatóján csak hang-és képrögzítők lehetnek a Bálnában. A Fidesz eredményváróján minden stábból egy embert engednek fel a 2. emeletre, ahol a miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz majd. Ez azt…..
Fotó: Fejes Réka (PolitikON)   Gyöngyösi Márton megérkezett a Jobbik eredményváró eseményére. Azt nyilatkozta az ATV riporterének, hogy bizonytalanság lengi körül az eredményeket, ugyanis az emberek a felmérések során nem fedték fel, hogy kire fognak szavazni. A hangulat érződik a párt…..
Megérekezett Gyurcsány Ferenc (DK elnök) felesége, Dobrev Klára kíséretében. Majd azzal kezdte sajtótájékoztatót, hogy "ez a választás nem volt szabad és nem volt tisztességes". A politikus a választás megszervezésére hivatkozott, ami véleménye szerint azt mutatta, hogy a kormány nem tudott…..
Fotó: Fiantok Dániel (Index)   A választási bizottság elnöke, Pálffy Ilona szerint két budapesti helyszínen kívül mindenhol máshol lezárták a szavazást, kivéve a Bocskai úton, ahol körülbelül még 2500-an várnak, hogy sorra kerüljenek a szavazáson. Ezenkívül azt is elmondta, hogy a…..
Fotó: Balogh Zoltán (MTI)   A politikus a HírTV-nek azt nyilatkozott,hogy a Fidesznek továbbra sem sikerül probléma nélkül megrendezni a választásokat, ami jól látszik a XI. kerületben feltorlódott hatalmas sorból is. Szerinte nincs kizárva, hogy ez tudatos választási csalás a Fidesz részéről, de…..
Fotó: André Fanny (PolitikON)   Szabó Tímea: Az MSZP X PÁRBESZÉD szövetség arra számít, hogy sikerült mozgósítani a szavazókat, jóslásokba nem bocsátkozna. Mindenképpen kormányváltásban reménykedik. Kérdezték,hogy  fiú vagy lány gyermeket vár-e, de azt mondta a sajtó előtt nem beszél erről, gyerek…..
Lendvaiék is megérkeztek az MSZP#Párbeszéd eseményére, annyit mondtak sokakkal ellentétben ők kedvelik a sajtót, de igazából egymással beszélgettek. Fotók: Demeter Anna (PolitikON)    ..
Fotó: Pálóczi Fanni (PolitikON)   A Jobbiknál Z. Kárpát Dániel, alelnök, nyilatkozta, hogy a mai napon az urnákhoz járult tömeg, úgy gondolja, a Fidesz eddigi viselkedésének kritikája. Hangsúlyozta, hogy a Jobbik és aktivistái a kampány folyamán korrektül viselkedtek. Utalt arra, hogy a borzalmas…..
Fotó: Bődey János (Index)   A Pesti Srácok azt írta délután, hogy munkatársuk a Jobbik eredményvárójára próbált regisztrálni, amire a párt sajtóosztálya azt válaszolta: Kedves prostisrácok! A Jobbik a sajtó részére tart rendezvényt, ezért ez önöket nem érinti. A Mandinernek annyit…..
 Az alábbi két kép várja az MSZP/Párbeszéd eredményváró eseményre érkezőket. Az egyiken Karácsony Gergely szerepel virágmintás nadrágban, a másikon pedig Molnár Gyula tetszeleg űrhajósként. Fotók: André Fanny, Demeter Anna (PolitikON)..
Hivatalos lezárásról még nem beszélhetünk, hiszen még olyan körzetekben nyitva tartanak, ahol sorban állnak a szavazók, ugyanis aki eddig beállt a sorba, az még szavazhat. Ilyen például a 11. kerületben a Bocskai úti, ahol egész nap hatalmas tömeg volt.  A szavazókörök bezárása után a…..
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) épületét nagy rendőrségi erőkkel biztosítják a Nemzeti Választási Iroda (NVI) épületét, ahol épp az NVB ülésezik. Ráadásul kordonnal is körbevették, csak az jöhet el a kapuig a rendőrök gyűrűjében, aki igazolni tudja, hogy itt van dolga. Az NVB tagjai, akik korábban…..
A Nemzeti Választási Iroda honlapján már megtekinthető a 18:30-as részvételi arány. A korábbiakhoz képest az adatok már 68,13%-ot  mutatnak országosan. Kép: valasztas.hu..
Itt van az országban a legtöbb átjelentkező szavazó, több, mint tízezren jelentkeztek be ide. A sor ennek megfelelően hatalmas, több óráig tart végigvárni. Vajon, hogyan fogják azt a sort hétkor lezárni, hogy ne állhasson be más. Ugyanis, aki akkor már a sorban áll, leadhatja a szavazatát...
Korrupciókutató Központ (Corruption Research Center Budapest) elemzése szerint meglepő 71% -os lesz a részvételi arány az 2018-as választáson. Miután rekordokat döntött a nap folyamán a részvételi arány, így 74%-ot jósoltak a korrupciókutatók, de mivel a délután öt órai adatok szerint a vártnál egy…..
 Az MSZP informatikai hálózatát vasárnap délután túlterheléses támadás érte - közölte a párt. "Nem tudjuk, hogy kik intézték a támadást, de az MSZP és a Párbeszéd elítél minden olyan tevékenységet, amely rosszindulatúan akarja befolyásolni a választások kimenetelét. Eddig is sok bejelentést kaptunk…..
 A Momentum elnöke, Fekete-Győr András a magas részvételi arányról nyilatkozott az Indexnek. Úgy gondolja, hogy az a legfontosabb, hogy a Fidesz veszítsen, ha ez megvan, akkor mindegy, mi van a Momentummal. Ha viszont a Fidesz ismét győz, akkor nagyon csalódott lenne, ha a Momentum nem jutna be a…..
Kép: valasztas.hu A Nemzeti Választási Iroda honlapján már megtekinthető a 17 órás részvételi arány. A korábbiakhoz képest az adatok már 63,21%-ot (4 977 880 ember járult az urnákhoz) mutatnak országosan, míg a fővárosi arány 67,28%-on (916 067 választópolgár)  áll. A legmagasabb részvétel Vas…..
Három, muszlimnak öltözött magyarral találta szembe magát a 444 egyik olvasója, mikor szavazásra tartott. Arról számolt be a 444-nek egyik átjelentkezéssel szavazó olvasójuk, hogy épp Eger belvárosában járt, mikor egyszer csak három, muszlim ruhás férfiba botlott. A 444 beszámolója szerint…..
Pálffy Ilona (Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke) a vasárnapi sajtótájékoztatón, a Nemzeti Választási Központban azt mondta, hogy az a választópolgár, aki este 7 órakor sorban áll a szavazókör előtt, még leadhatja szavazatát. A magas a választási részvétel, a 13 órás adatok szerint a választásra…..
Mivel Pécsett és Londonban is hosszú sorokban várakoznak a szavazók, így magyar városban a katasztrófavédelem és a közterület-felügyelet is vizet oszt a Zoom.hu tudósítása szerint a Kossuth téren.  Erre licitál rá az angol főváros, ahol az Index szerint a sorban állóknak valakik elkezdtek sört…..
Závecz Tibor ( ZRI Závecz Research Intézet vezetője) az Indexnek azt nyilatkozta, hogy a délelőtti, főleg a reggeli magas részvételi aránynak arra mutat rá, hogy jól sikerült a Fidesz mozgósítása, ebben szimbolikus volt Orbán Viktor korai szavazása is. Ugyanakkor délutántól stabilan 8 százalékkal…..
Az adófizetők pénzén fenntartott „aktuális csatorna” egyik friss híre a választás napján, hogy 2015 őszén csaptak össze migránsok a rendőrökkel Röszkénél. Majd egy hosszabb élő bejelentkezés arról, hogy több mint két éve védi a déli határt a magyar kerítés. (forrás: 24.hu)..
Fotó: 24.hu A Momentum elnöke szerint meg vannak számlálva a kormány órái. Fekete-Győr András a Hír TV-nek azt mondta, hogy ha urnazárásig a választók 70 százaléka elmegy voksolni, reális esély van arra, hogy kisebbségbe szorul a Fidesz a parlamentben. Továbbá kijelentette: két és félmillió…..
Délután kettőig több, mint 100 szabálytalanságot jelentettek a szavazópolgárok a Momentum csalásbejelentő űrlapjára – közölte a párt.  Több különböző szabálytalanságról is érkezett bejelentés. Egyebek mellett:Cegléden egy házaspár két egyéni jelölt-szavazólapot kaptak a szavazáshoz, de listás lapot…..