Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálóczi Fanni

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MNO 45 százalékos részvételi arányt jósolt délután három órára, azonban a becsléseket és a 2010-es adatokat is felülmúlva végül a szavazók 53,64 százaléka vett részt a választásokon mostanáig – derült ki választás.hu-n közzétett statisztikákból. Grafikon forrása: Magyar Nemzet Online..
PolitikON Gólt rúgni a Fidesznek? 2018.04.08 15:36:50
Az Index forrásai alapján a Momentum Mozgalom focikaput állított fel a Városháza Parkban ma reggel, hogy mindenki kipróbálhassa, milyen érzés gólt rúgni a Fidesznek. 17:15-től Fekete-Győr Andrást 11-es párbajra is ki lehet hívni a helyszínen.  Kép foorrása: Momentum Mozgalom (via Index)..
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége egy, a Shrek című animációs mesefilmből kiragadott jelenetet használt fel arra, hogy a DK-t népszerűsítse Facebook profilján...
Természetesen a hírességek sem hagyják ki a szavazásra buzdító posztokat. Többek között Andy Vajna és felesége, Tímea, Tóth Vera és Tóth Gabi, a Barátok Köztből ismert Solti Ádám, a humorista Kiss Ádám és a TV2 műsorvezetői ,Till Attila és Ördög Nóra is posztolt a…..
Orbán Viktor Csepelre látogatott, ahol viccesen úgy fogalmazott: "Azért jöttem, hogy bemutassam a jelöltet", majd megsimogatta Németh Szilárd fejét – látható a Borbély Lénárd csepeli polgármester által közzétett videón. A politikusnak most valószínűleg jól jön a pozitív hírverés, miután tegnap este…..
A nemzetközi sajtónak is felkeltette az érdeklődését a magyar választás. A külföldi lapok úgy vélik, ma este nem a változást akarók lesznek boldogok. Fotó: Czeglédi Zsolt (MTI)   A BBC cikkében a jelenlegi magyar választási rendszert elemzi. Orbán Viktorral kapcsolatban az euroszkeptikus…..
Karácsony Gergely stábja másik helyre hívta a sajtót, mint ahol a miniszterelnökjelölt valójában szavazott, így az újságírók hiába vártak rá a zuglói helyszínen – írja az Index. A hírportál arra is felhívta a figyelmet, hogy itt, az 53. szavazókörben jelentős sorbanállásra kell…..
Karácsony Gergely vasárnap reggeli sajtótájékoztatójában azt nyilatkozta, hogy a magas részvételi arány az Orbán-rendszer kritikájaként értelmezhető – írja a HVG az MTI közleménye alapján. Kiemelte, hogy az alacsony részvétel a Fidesznek kedvez a magas pedig a változást akaróknak. Az MSZP-Párbeszéd…..
Az Iránytű Intézet legfrissebb felméréséből kiderült, hogy a különböző pártok milyen támogatottsággal rendelkeznek a biztos pártválasztók és a teljes lakosság körében jelenleg, a kutatásról a HVG írt cikket. Szeptember óta a Fidesz támogatottsága nőtt, az MSZP-é és a DK-é visszaesett, az LMP és a…..
  A Változást és Igazságot 2018-ban kampány részeként az idén megalakuló Közös Ország Mozgalom választási nagygyűlést szervezett november 18-ára, szombatra. A mozgalom a választási rendszer megreformálására jött létre elsősorban. Az eseményt a Gödör klubban tartották meg. Nem titkolt céljuk a…..