Regisztráció Blogot indítok
Adatok
??????????????

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
Több várható fejlemény finom "befogadásának", megemésztésének előkészítésére használta fel Orbán Viktor a pénteki, szokásos reggeli rádióinterjúját.Mindenekelőtt azt vizionálja, hogy az EU talán nem csak a tények alapján dönt, amikor megvizsgálja, hogy kikerülhetünk-e…..
Jávor Benedek szerint aggasztó a kormányfő valóságérzékelésének teljes hiánya. Szerintem meg az aggasztó, amit Jávor (Schiffer, Bajnai usw.) a politikáról gondol. A szimpatikus (és unszimpatikus) hülyék gyülekezetében, ami a hazai "demokratikus" ellenzék, nincs egy figura (na…..
?????????????? 2013.02.23 10:56:18
szemléletbeli kérdésben szeretnék vitatkozni a Szerzővel. sosem értem, amikor politológusok, vagy magukat szakértőnek tekintő emberek a politika szerepéről és lényegéről beszélve azt állítják, hogy a politika nem más, mint a hatalom megszerzésének és megtartásának tudománya/művészete. értem én, hogy volt ez a Machiavelli nevű cinikus, de rettentő okos ember, de szerintem ezt nem kellene elfogadni! értem én, hogy a politikai alrendszernek is meg van a maga logikája, de akkor sem értek evvel egyet, még ha naivnak is tűnök miatta! ez cinikus leegyszerűsítése a valóságnak! kíváncsi vagyok, vajon Deák Ferenc egyetértene-e ezzel? vagy Széchenyi? ez olyan, mintha azt állítanánk, és hinnénk is benne, hogy a hentes/mészáros feladata az állatok megölése, és nem az, hogy az embereknek húst áruljon, hogy jóllakjanak. vagy azt, hogy az orvos feladata, hogy minél több gyógyszert írjon fel és nem az, hogy embereket gyógyítson. a politikus feladata az, hogy jól kormányozzon. úgy, hogy a polgárok számára lehetőség nyíljék a boldogulásra. az, hogy ehhez meg kell szereznie, és meg kell tartania a hatalmat szükséges körülmény, de semmiképpen sem lehet cél! az íjász sem azért lődöz, hogy minél több nyílvessző legyen szanaszét, hanem azért, hogy eltalálja a célt! a céltábla a cél, nem a lődözés! ne csináljunk az eszközből célt, mert az kiüresíti az egész fogalmat, jelen estben a "politika" fogalmát.

amúgy, lehet, hogy OV sokat tud a politikáról, de az, hogy magát NEMZETI, KONZERVATÍV-nak tartó politikus szinte minden kérdésben hazudik, az idézeteket elferdíti, vagy tudatlanságból elrontja, óhatatlanul minőségi problémákat vet fel. nem gondolom, hogy ezt a beszédet OV maga írta, viszont ő mondta el, vagyis az ő beszéde. nem véletlen, hogy a liberálisok röhögnek, és nagyképűsködnek, amikor kiderül, hogy a keresztény, konzervatív, nemzeti jobboldalon csupa ostoba, műveletlen bunkó ül (tisztelet a kivételnek, akik közül véletlenül egy sem olvasta a beszédet korábban, hogy javíthatta volna!).
Hiába látott napvilágot a borzalmas adat – félmillió magyar dolgozik külföldön – kevesen fogták föl, milyen elképesztő zuhanás kezdetét jelenti ez a szám. A Véleményvezér, a Kard, pár éles eszű szerző foglalkozott ugyan a témával, ám közíróink többnyire a politikai…..
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
Egy jobb demokrata Bemutatkozás 2012.08.01 13:32:02
  A Földön élek. Ember vagyok. Férfi vagyok. Európai. Magyarországon élek. Magyar vagyok. Budapesti. 35 éves. Jobboldali konzervatív és liberális. És azért döntöttem úgy, hogy blogot kezdek írni, mert két év múlva választások lesznek. És én a Fideszre fogok…..
?????????????? 2012.11.20 20:49:10
tisztelt Szerző,

azt írod, nem kell minden döntéssel egyetértened, amit a kormány hoz, de Te/Ti ezt támogatjátok, ezt akarjátok.

kérlek kommentáld az alábbi rövid információkat, melyikkel értesz egyet, és melyiket akartad ezek közül:

1. A magánynyugdíjpénztárak államosítása. Gondolom boldogan adtad oda a megspórolt pénzedet!

2. Tranzakciós adó, mely azt jelenti, hogy azt is megadóztatják, amikor befizeted az adódat.

3. Földtörvény. Nyilván örülsz, hogy ügyvédek és műkörmösök kezébe kerül a nemzeti földvagyon a helyi gazdák helyett, akik felveszik az Uniós támogatásokat és parlagon hagyják majd a földeket, vagy felárért adják bérbe azoknak, akik generációk óta művelik azt.

4. Közoktatási-, és felsőoktatási rendszer reformja. Hurrá, a gyerekeid 16 éves korig kötelesek csak iskolába járni! Utána mehetnek az Audiba a gépsor mellé, 12 órában, minibálbérért, hiszen az egyetemi, főiskolai helyek jelentősen beszűkültek!

5. Választójogi törvény. Megfosztanak a választójogodtól mindaddig, amíg nem regisztrálsz! Ha pedig nem regisztrálsz, akkor jó időre megfosztanak tőle. Ugyanakkor a határon túliak csak küldenek egy képeslapot, és máris szavazhatnak. Remélem örülsz!

6. Az Alkotmánybíróság, az Állami Számvevőszék, a Rendőrség, a Katasztrófavédelem, a Médiahatóság, A Kúria, a közmédia, a köztisztviselői-, és közalkalmazotti szféra átpolitizált lett (a kormány kezébe került). Nem számíthatsz sem demokratikus kontrollra, sem korrekt jogorvoslatra. Remélem ez boldoggá tesz!

7. Egészségügyi reform. Sosem látott mértékű lepusztulás, várólisták, a TB támogatott szolgáltatások beszűkülése, lelki-, és szakmai nihil, orvos és nővér elvándorlás. Jaj de jó, hogy a betegek a folyosókon fekszenek, remélem sosem kell majd az Anyukádat a folyosón vérezve látnod!

8. Közgép tenderek. Szuper, hogy magyarok rabolnak ki minket állami, kormány asszisztenciával! Mennyivel jobb volna, ha senki sem venné el azt, ami a közé, a közpénzt! Remélem boldoggá tesz, hogy Magyarországon a legdrágább 1 km autópálya megépítése egész Európában. Nyilván azért, mert annyival jobbak az autópályáink! Hurrá!

9. A fejlett világ, értsd Európa és az USA nem áll szóba Magyarországgal. Hurrá! Hiszen végül is csak sok ezer milliárd támogatást, katonai védelmet, gazdasági beruházást várunk tőlük! A magyar kormány Brüsszelbe jár koldulni, közben pedig megalázza az az Uniót, amihez létfontosságú tartoznunk? Éljen!

10. Elmebeteg a pénzügyminiszter! Hurrá! Magyar gazdasági tündérmeséről beszél, meg puha, magyar, de harapós kis tigrisről, meg a gyerekek fenekén lévő piros pöttyről, amire büszkének kell lennünk! Hurrá!!! Azt ígérte az adóbevallás egy söralátéten elfog férni! Most talán európa legbonyolultabb és legátláthatatlanabb, de legalább leglabilisabb adórendszerét sikerült kiépítenie! éljen!

11. A magyar kormány, aki Téged és engem képvisel egymásután szegi meg az adott szavát. Átverték a rendvédelmi dolgozókat, az orvosokat, ápolókat. Hazudtak a pedagógusoknak, a diákoknak. Hazudtak a bankoknak, a befektetőknek, az IMF-nek. Jaj de jó, hogy hazug kormányunk van! Mennyivel jobbak ők, mint a szocik voltak?

12. Jaj de jó, hogy OV szerint fél ázsiai söpredék vagyunk! Legalább tudjuk, hogy akit az ország egyik fele istennek tartva imád mit gondol a hívőiről! Remélem Te is boldogan mosolyogsz, ha hallod!

13. A metrók leégnek, a buszok lerohadnak, ennek ellenére Magyarországon a legdrágább a tömegközlekedés Európában! Éljen! Ez remek hír!

14. Gazdasági recesszióban vagyunk. A fejlődés nem csak leállt, hanem visszafordult! Az építőipar romokban, az élelmiszergyárak egymásután zárnak be. Multinacionális cégek vonulnak ki az országból, a minősíthetetlenül rossz, bizonytalan gazdasági kormányzás következtében, és az átláthatatlan jogi szabályozás miatt. Remélem boldog vagy?

15. A foci, mely évtizedek óta nullát produkál (és azon belül is a felcsúti foci akadémia) több, mint dupla annyi támogatást kap, mint a sikeres vízilabda, kézilabda, vagy evezés összesen! Foci stadionok épülnek, a botlábúaknak, miközben olimpiai-, és világbajnok evezősök hagyják el az országot. Remélem örömmel tölti el a szívedet!

16. 10 fiatalból 4 külföldre akar menni, és ha nem muszáj, nem is jönne vissza! Éljen, jó itt élni! Remélem boldog vagy!

17. Arrogáns, nagyképű, merev, belátásra és korrekcióra képtelen, makacs, csökönyös, buta, műveletlen emberek vezetik ezt az országot, akiket kizárólag saját hatalmi és gazdasági céljaik vezérelnek! Remélem örülsz a boldogságuknak! A Békemenet szervezői a Te és az én adóforintjaimból szervezi Magyarországra a lengyel elvtársaikat, hogy megvédjék a saját otromba hazugságaikat! Remélem boldog vagy, hogy erre megy el a pénzed!

...és ezek csak azok az ügyek, amik hirtelen, ültömben eszembe jutottak!

nem vagyok szoci, és szadeszes troll sem. gondolkodó ember vagyok, aki nem érti, hogy a nemzetre, a hazára, meg az istenre való hivatkozással hogyan lehet kiszúrni az emberek szemét? miért nem gondolkodnak? miért jó ez nekik? miért jó Neked, hogy több, és magasabb adót kell fizetned, hogy a fizetésed reálértéke csökken, hogy a metró, amin utazol kigyullad, hogy a gyereked analfabéta szalagmunkás lesz, hogy a szüleid a folyosón véreznek el, hogy a határon túl élők szava könnyebben érvényesül, mint a Tiéd, hogy ellopják a termőföldet olyanok, akik csak nyerészkedni akarnak rajta és nem termelni, hogy megmondják Neked, hogy mi az érték és nem hagyják, hogy Te döntsd el, hogy a keresztény, nemzeti, konzervatív, polgári álcában a leghazugabb, legprimitívebb, legarrogánsabb kormány ül a nyakadon, a rendszerváltás óta? ez tesz boldoggá?
Az örmény konfliktus, a maga brutális fejszéjével agyoncsapta a hét legfontosabb témáját, azt a tényt, hogy az iskolaév megkezdésével a hazai oktatásügy silány tragikomédiájának újabb felvonásához érkeztünk. A konzervatív szülők büszkén kísérik iskolába gyermekeiket,…..
?????????????? 2012.09.08 00:31:00
@billy reed: ugyan miért? kizárt, hogy ne tudna bárki rosszindulatú, frusztrált, idegbeteg, ráadásul tökéletesen igaz, tanársztorikat mesélni!

olyan tanárokról, akik kulcscsomóval dobják fejbe a diákokat fegyelmezés címszóval, vagy olyan tornatanárról, aki a tornaszivacson fekvő diákot direkt megrúgja az órán.

olyan matektanárról, aki éveken keresztül azt sulykolja a gyerekbe, hogy ostoba, és alkalmatlan, sőt fogyatékosnak nevezi az osztály többi tagja előtt.

olyan napközis tanárokról, akik megalázzák a tanulókat, pusztán azért, mert gyűlölik a gyerekeket.

nekem speciel sok történetem van, és hálás lennék a jövőnek, ha az én gyerekeimnek már nem kellene ilyesmiket átélniük!

fontos volna, hogy az oktatási rendszer ne az állatok idomításának (büntetés-jutalmazás) logikájára épüljön! hogy ne a ki nem érdemelt tekintélytisztelet legyen az alapja.

igenis vannak érdemtelen, ostoba, rosszindulatú, frusztrált tanárok, akik többet ártanak, mint használnak!
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
A Bajnai-féle alapítvány tanulmánya szerint kisebb csoda kellene Orbán legyőzéséhez. Tamás Gáspár Miklós egyenesen úgy látja, 2024-ig sem lesz igazi kihívója a Fidesznek. Legújabban pedig - a szocialista tábor teljes reményvesztettségéről tanúskodva - még az is felmerült: a…..
?????????????? 2012.08.31 13:13:19
@Foxtrotty: ha nem is polgárháború, de ha valakit, valakiket törvényes választásokon nem lehet leváltani (mert megszállták az összes közhivatalt, médiát, átalakították a választási rendszert, stb.), ám a társadalom elégedetlen a kormányzásukkal lesznek egyéb módszerek, amikkel mégis eltávolíthatóak. még a kommunisták, a gulágjaikkal, fekete autóikkal, ÁVH/ÁVO-val sem tudtak örökre hatalmat szerezni! a nép ellen nem lehet kormányozni! főleg rosszul nem! szerintem!
Zaturek Manfréd korlátlan idealizmusával, naiv emberszeretetével és idült jóindulatával tekintek Bayer Zsoltra.  Kedvelem írásainak szellemes szófordulatait, tisztelem széleskörű, bár meglehetősen egyoldalúnak tűnő műveltségét, kalapot emelek harcos elkötelezettsége előtt,…..
Már sokszor nekifutottam ennek az írásnak, de soha nem jutottam a végére – de még a közepére sem. Elsősorban azért, mert az első mondatok visszaolvasása után már éreztem, hogy ezer sebből vérzik; nem érthető, félreérthető, vagy egyszerűen csak hamis. A dilemma ettől…..
Az előző bejegyzés meglepően komoly visszhangra talált. Egészen váratlan helyekről kaptam reakciókat, a kommentárok szokatlanul széles skálán mozogtak. A legtöbbet mégis egy újraolvasott könyv, egy politikai regény segített: a Primary Colors (magyarul: A piszkos kampány), amely…..
?????????????? 2011.08.22 11:45:11
...és mindig jön valaki, most én, aki felteszi a kérdést: miért?

sokan nézték a Való Világot, csak azért, hogy feljelenthessék. sokan like-olják Orbán, Gyurcsány Facebook oldalát, csak azért, hogy beszólogathassanak. sokan olvassák a Népszabadságot, a Magyar Nemzetet, csak azért, hogy elmondhassák, micsoda baromságokat írnak ezek a lapok. miért?

van itt ez a Török Gábor nevű poltikai elemző, aki teszi a dolgát. elemez. a maga módján, úgy ahogy csak ő tud. miért olvassák olyanok, akik szerint nem jó az, amit csinál? olvassanak más politikai elemzőket! annyian vannak, hogy csak na! lassan minden választópolgár igényelhet maga mellé egyet, aki segít beikszelni az ívet a szavazófülkében.

a meteorológusokon számonkérik, hogy jósolnak. a politikai elemzőn azt kérik számon, hogy nem jósol? a meteorológus számtalan adat alapján dolgozik, ahogy a politikai elemző is, és jó esetben mindketten tudják, hogy olyan területtel foglalkoznak, ami teljes mértékben nem modellezhető, nem érthető, nem ismert. ergó megjósolhatatlan.

én azért olvasom ezt a blogot, és teljesen elégedett vagyok, mert állandóan új szempontokat kapok. nem válaszokat, nem a tutit, hanem szempontokat, amelyek mentén gondolkodhatom. olyan információkat, amelyek segítenek kialakítani a saját véleményemet. nincs szükségem kész véleményre, elég a szempont. a munkát majd elvégzem magam, amennyire nekem igényem van rá. nekem ez a blog attól hiteles, hogy bevalja, hogy a tudása, az ismeretei végesek. én pedig tudom, hogy mindenki ismeretei végesek, és aki azt állítja, hogy az övéi nem, az hazudik.

ha valaki olyan elemzőt keres, aki megmondja a tutit, amit ő akar hallani, az ne ezt a blogot olvassa. persze tudom, hogy úgy is olvassák olyanok, akik csak azért jönnek, hogy elmondhassák, hogy a szerző, meg az összes kommentelő mekkora marha. de róluk tudjuk, hogy amikor nem itt vannak a Való Világot jelentik fel éppen.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." Bertrand Russell
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
?????????????? 2011.06.26 13:23:08
"nincs ingyen ebéd!" valahogy az a legnagyobb probléma, talán nem az egyetlen, hogy még mindig, mindenki azt hiszi, akik az ellenkezőjét állítják, azok is, hogy van.

az egész ország azt hiszi, hogy ha nem dolgozik, ha nem tesz erőfeszítéseket, majd akkor is jól élhet. a FIDESZ ezzel nyert! azt állította, hogy majd ők mindenki helyett, mindent megoldanak, úgy, hogy a választóknak semmilyen erőfeszítést nem kell tenniük. benyalták 2/3-nyian!

mindenki arra vár, hogy majd jön "apu", és megoldja. hogy majd az isten elrendezi. majd Ferenc József, majd Horthy, majd, Rákosi, majd Kádár, majd Orbán, mindent elintéz, anélkül, hogy nekik bármit tenniük kéne.

a baj az, hogy ezek a mi "apukáink" ugyanezt hiszik! Horhy azt hitte, majd Hitler, Rákosi azt hitte, majd Sztálin, Kádár azt hitte, majd Hruscsov, Gyurcsány azt hitte, majd az EU! és most jön OV, aki azt hiszi, elég jóban lenni a kínaiakkal, és minden el van sikálva. OV "apunkhoz" eljött az ő "apukája".

de, mert "nincs ingyen ebéd!", jó, ha tudjuk, hogy nagyon sokba fog ez kerülni, nekünk. nem OV-nak! nekünk! mint ahogy sokba került az oszták német, az orosz, és az EU-s "partnerség" is.

mert mi sosem egyenrangú partnerek vagyunk, hiszen nem az a partnerségeink alapja, hogy kölcsönösen megoldjuk egymás gondjait, hanem az, hogy várjuk, hogy a másik megoldja a miénket. és ha megoldja is, komoly árat kér érte. és mi boldogan ajánljuk fel "apunak" "életünket és vérünket", csak ne kelljen semmit csinálnunk! aztán pár év múlva kiderül, hogy a saját problémáinkat rajtunk kívül úgy sem tudja, és talán nem is akarja, más megoldani! végre nekünk kellene egyszer oda állni a "probléma elejének"! és OV, bár minősíthetetlen stílusban és eszközökkel, de mintha oda is állt volna, sőt elkezdett odaállítani másokat is. eddig tartott a lendület, az erő, az eltökéltség. most jön kínai "apu", és innentől ő irányít!

OV azt állítja, ő majd mindent megold! ő egyedül. tudja, meri, teszi!
?????????????? 2011.06.26 13:36:00
@bájgúnár: "Attól még szóvátehetjük az emberi jogokat amikor az a téma vagy arról kérnek véleményt." remélem ez az ország sosem fog olyan "jól élni", mint a kínaiak, ha annak az az ára, hogy fele olyan sz@rul éljünk, mint a kínai emberek nagy többsége! és ez nem az "alsógatya" kérdése. Kínában nincsenek emberi jogok! ha a munkádra az ország másik felén van szükség, akkor fognak, és deportálnak. aztán dolgozhatsz évekig a családod nélkül. ha nem értesz egyet a kommunizmussal, akkor mehetsz a börtönbe. szerinted a kommunizmus egész jó kis rendszer volt, ha adtak hozzá mosóport, hogy kimoshasd az alsód? szerinted 56-ban azért fogott fegyvert az ország, mert koszos volt a gatyája? éppen ezek miatt a kollaboráns vélemények miatt létezhetett a fasizmus, a kommunizmus. mert vannak, akik azt hiszik, hogy ha van kaja, akkor az már maga a kánaán!

szerinted mikor fogja Kína megkérdezni a véleményünket bármiről? főleg az emberi jogokról? pont akkor, amikor Sztálin megkérdezte! amúgy meg szemmel láthatóan inkább OV kért tanácsot Kínától az emberi jogok eltiprása ügyében!
A Nemzeti Erőforrás Minisztériuma még az évzáró ünnepségek előtt megújíttatta a Himnuszt. Megkérdeztük a miniszterurat, mi volt a baj a régivel. HírCsárda: Miért volt szükség a Himnusz zenei alapjának megváltoztatására? Réthelyi Miklós: Számtalan szakmai indokot fel…..
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az…..
?????????????? 2011.05.09 17:17:57
@nyehehe: hogyúgyvan! és ez még csak nem is a nő hibája!
?????????????? 2011.05.09 17:27:27
@barbie83: Te ezt nem érted! nem értheted! sajnálom!
„Azt hittem békülni akar, meg akarom csókolni, ő elhúzódik és elnézően mosolyog, mint egy rossz gyerekre. Meg tudtam volna ütni” – mai posztolónk szerint megkergült a világ, mert a szétment párok még együtt vannak, azok a csajok és pasik pedig, akik együtt…..
?????????????? 2011.04.30 12:00:40
üdv,

a kapcsolatról nem sok derült ki, hogy ki hogyan viselkedtetek, vagy éltétek meg a dolgot, mint ahogy magáról a szakításról sem (voltak előjelek? nem vetted észre? nem akartad észre venni? gyáva voltál kimondani?)!
nehéz így véleményt alkotni. egyetlen motívum van, ami megragadható, hogy bár ő szakított, mégis nehezen szakad el Tőled. a kérdés, hogy miért?

az én tapasztalatom az, hogy gyáva elszakadni. ez a dolog már nem rólad szól, csak őróla. az ő gyengeségéről, gyávaságáról, bizonytalanságáról. azt, amit eddig érzelmileg kapott tőled továbbra is meg akarja kapni, nem akarja elengedni! de úgy, hogy neki már semmit sem kelljen adnia. nem akar kötöttséget, nem akar felelősséget! önző! csak a jót akarja, vagy ahogy a viccben van "csak a javadat akarja! nehogy odaadd neki!". nem partnerként kellesz, hanem hol gyerekként, hogy pátyolgasson, hol meg apaként, hogy te pátyolgasd őt. de egyenrangú partnerként nem, mert azzal nem tud mit kezdeni. érzelmileg fejletlen!

a legjobb megoldás, ha végleg eltűnsz az életéből és viszont. különben állandóan megtalál majd, és mindenféle érzelmi csapdákba rángat bele. a te károdra próbálja majd felszínen tartani önmagát, a te károdra hizlalja majd az önbecsülését. ahogy te szenvedsz, ő majd szépen kivirul! ne engedd!

ismered a fürkészdarazsat? a fürkészdarázs elfog és megbénít egy rovart. nem öli meg, csak megbénítja! aztán behúzza az üregébe, és ott szépen belerakja a petéit. aztán azok a peték kikelnek és a még élő, de menekülni, szembeszállni képtelen rovarból táplálkoznak. ahogy a kikelt kis darazsak nőnek, híznak, úgy fogy el a túszul ejtett zsákmány! ne juss erre a sorsra!

keressen mást, akaszkodjon arra, szívja annak az energiáit!

hajrá! csak keményen!