Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Click for Work

59 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Porcelán festés Az elsőszámú kedvenc ebben a hónapban az a munka volt, ahol egy porcelánfestő műhelyben kellett tányért festeni. Közel 15-en jelentkeztek a munkára! 5.Gyermekfelügyelet A második, amire sokan jeletkeztek, az a nagyon vonzó, játékra való felhívás volt, egy 19 hónapos vegyes…..
Itt van a karácsony, a vizsgaidőszak, a félévzárás. A készülődés nagy, az izgalom még nagyobb!  Úgy gondoltuk ideje újra összeszednünk azokat a munkákat amik nagy érdeklődést váltottak ki, vagy nagyon jól meg lettek írva, hisz mind tudjuk, a vidámsággal, kedvességgel könnyebben vészeljük át az…..
Alig pár nap és itt is van a karácsony, a legdrágább ünnepünk. Amire egész évben annyit vártunk. Ami annyi feledhetetlen emléket hozott már az elmúlt években is. Az ünnep, ami mindig más. Az ünnep, ami a legszentebb.  Lassan mindenhol beszerzésre kerülnek a fenyőfák, a diszek, az ünnepi étel…..
Tudjuk, milyen a karácsony, ezer meg egy teendő, de az alábbi tippekkel nemhogy plusz munkát csinálsz magadnak, de megkönnyíted a karácsonyi készülődést!  ..
A karácsony előtti időszak általában nem a nyugalomról, békességről szól. Mint minden felnőttnek, 1000+1 dolog van, amire figyelnünk kell. A gyerek edzése, karácsonyi parti a suliban, félévzárás, a munka, háztartás… Ezeken alapjáraton is pörgünk, s ehhez ráadásként hozzácsapódik az ünnepi teendők…..
Te mire gondolsz először, mikor meghallod, hogy start-up? Menő ötlet, nagy befektetések, rugalmas időbeosztás? Vagy inkább, hogy elég rizikósan hangzik, na meg rengeteg felelősséggel jár? Van, aki azt sem tudja pontosan mit jelent, de már annyiszor hallotta ezt a szót?  Elmondjuk, mit…..
Ismét közeledik az őszi szünet, barátok és ismerősök immár javában kérdezgetik egymást: Ti mit csináltok, hol lesztek? Sokan azonban már nyáron leszervezték a programot, sokan minden évben ugyanoda mennek. Sokan viszont a barátok mellett döntenek, így velük egy közös kirándulás mennek, ki a…..
Ismét elkészítettük szokásos összefoglalónkat az előző havi legkreatívabb munka kiírásokról. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire szeretjük csinálni, amit csinálunk és - többek között - ezek miatt a munkakiírások miatt! Mindjárt ti is bepillantást nyerhettek abba, hogy mennyire különbözőek…..
Itt az ősz! Az ősz közeledtével előtérbe kerülnek a minden napi teendők is. Főzés, mosás, takarítás...azonban minden anyuka máshogy kezeli ezt a stresszt! Te vajon hogyan éled túl az iskolával járó teendőket? Tesztünkből megtudhatod. Válaszd ki, hogy melyik válasz illik Rád a legjobban!  ..
Az iskolakezdés a családok életében mindig egy színes időszak. Tartogat számos újdonságot, izgalmat, örömöt és persze sokféle intézendőt, feladatot, kihívást is.  ..
Tippek ahhoz, hogy hogy legyen fenntartható az iskolakezdés. Nem is gondolnánk, hogy pár egyszerű tippel könnyedén megkímélhetjük bolygónkat, és nem mellékesen pénzt is spórolhatunk velük.  1. Uzsisdoboz Felejtsük el az alufóliát vagy a szalvétát nejlon zacskóval. Csomagoljuk a szendvicset, vagy…..
Tudom, nekem is fáj kimondani, de vészesen közeleg az ősz. Az ősszel együtt nem csak az esős idő, hosszú séták közelegnek, hanem az iskolakezdés is. Erre nem elég csak lélekben készülni, tanszerek terén is be kell táraznunk. De miket is? Itt egy kis segítség, hogy semmit ne felejtsünk el. 1.…..
Menthetetlenül eljön a pillanat, amikor első osztályos lesz gyermekünk, valljuk be, sokszor alig vártuk. Sokat és sokszor töprengtünk milyen lesz, és főként mit tegyünk, hogy legalább az első napon minden simán menjen? Mire készüljünk fel, és mi az, ami miatt felesleges aggódnunk? A pillanat…..
Bár még javában tart a nyári szünet, ha iskolakezdés előtt állunk, érdemes végiggondolni, mi minden vár ránk szeptemberig. Bizony, 4 hét múlva iskolakezdés, ha új gyerekszobát is ígértünk, itt az idő, hogy megtervezzük, milyet is legyen! Összegyűjtöttünk egy galériát, mert erről érdemes beszélgetni!..
Sokan az utószezont szeretik, és mostanában készülnek egy hosszabb nyaralásra, sokan már márciusban túlestek rajta. Míg gyerekként izgatottan írtuk a táblára a vakáció betűit, a nyár felnőttként valami egészen mást jelent. Pedig a nyaralás fontos: aki nem szakít rá időt, azt később a saját…..
Ismét összegyűjtöttük a nálunk kiírt legötletesebb munkákat. Látjátok nálunk ilyen munkákkal is lehet találkozni?..
Bizonyára hallottatok Gabriele Galimberti olasz fotográfus híres sorozatáról, amelyben lencsevégre kapott gyerekeket a világ minden táján, ahogy épp kedvenc játékaikkal pózolnak. James Mollison kisgyerekek alvóhelyeit mutatta be nekünk, míg Gregg Segal 3 éven keresztül 9 országot látogatott meg,…..
Itt a várva várt forróság Budapesten is! A belvárosban,  betondzsungelben lehetetlen elviselni ezt a nyarat. Így összegyűjtöttünk 5 helyet, ahova elbújhatsz hűsölni, ha már nagyon nem bírod ezt a forróságot...
Állat- és lógondozás egy farmon A megrendelő lovait kellett etetni, almozni, valamit a farmon lévő többi állattal kellett foglalkozni. Volt ott nyúl, hörcsög, kutya, macska. Az órabér mellé, még ingyenes lovas órákat is felajánlottak. Egy állatszerető diáknak ez maga a paradicsom!   Kozmetikum…..
Mint tudjátok, nálunk rengeteg féle munkát hirdethettek meg, és végezhettek el. Most is összegyűjtöttük Nektek a mi kedvenceinket. Ilyenkor lehet csak igazán látni, hogy mennyi változatos, és színes munka közül válogathattok. Nyakörv fonás Ez nektek is nagy kedvencetek volt, hiszen nagyon sokan…..
Most vasárnap eljön az év legszebb napja, május első hétvégéje, Anyák napja. Minden anya és gyermek várja ezt a napot, hogy meglephesse az édesanyját. Mindig nagy fejtörést jelent, hogy mivel lepjük meg anyukánkat. Most tényleg nem az a fontos, hogy minél nagyobb, drágább ajándékot vegyetek, hanem…..
A húsvéti készülődés finishébe érve előfordul, hogy kreatív készleteink kimerülnek, nincs – vagy nem elég – ötletünk, mi kerüljön az asztalra...
Magyarországon is egyre népszerűbb a közösségi gazdaság, a „Sharing economy”. Egy sharing economy vonatkozású kutatás alapján a hazai felnőtt internetezők egyharmada hallott már a közösségi gazdaság fogalmáról (eNet,2017), mely egyelőre változatlan. 2017 óta megalapult a magyarországi Sharing…..
Emlékeztek azokra az iskolai projektekre, amikor magból, babból csíráztattunk növényt, és életben kellett tartani? Vagy, amikor a párkapcsolatban az összeköltözés után eljutottok az első közös szobanövény esetéhez? – Ha ezt életben tudjátok tartani, akkor készen álltok a szülői létre. ☺ Vagy valami…..