Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Italo Balbo

0 bejegyzést írt és 541 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X47 2011.10.30 19:00:00
Hogy őszinte legyek, miket beszélek, szóval, hogy megmondjam az őszintét, utána kellett néznem annak, mi a frász az a selyemsonka, aztán még inkább nem értettem az egészet. Kezdjük ott, hogy nálunk, a tanyán sonkája a disznónak van, szándékosan nem írtam sertést, mer’ az…..
Italo Balbo 2011.10.31 07:19:42
@Ancilla: Egy Csabi alakú papírfigurával helyettesíteni lehetne. Cristofel-en meg nagyokat lehetett röhögni.
Filmdroid Donnie Darko 2011.10.08 20:12:00
Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek Gary Jules Mad World c. számáról egyből a Donnie Darko zseniális zárójelenete ugrik be. Akinél ez nem játszik, annak sürgősen ajánlom a film azonnali megtekintését, mert ez az az alkotás, amit bűn kihagyni.Igazából az a film is ez,…..
Italo Balbo 2011.10.09 19:28:15
Kétszer is legyőztük Európa még nálunk is frusztráltabb nemzetét.Nem akarunk mélyen belemenni a moldáv néplélek rejtelmeibe, de enyhe frusztráltságra vall labdarúgó Eb-selejtező 70. percében kifüggeszteni nekünk egy hibátlan magyarsággal megírt „Gyűlölünk titeket”…..
Italo Balbo 2011.09.09 05:05:01
@Rick Astley: A Puskásban lesz a meccs. Legközelebb tán szerényebben.
Várhatóan ősszel jelenik meg Marilyn Manson új nagylemeze, amiről most a Born Villain című dal szivárgott ki klip formájában (legalábbis valószínűleg ez nem a hivatalos premier). A videót az a Shia LaBeouf rendezte, akit leginkább a Transformers filmek főszereplőjeként…..
Italo Balbo 2011.09.01 18:20:42
@musi: szerencsére aki Sinatra-t szereti, bármikor hallgathatja
Vastagbőr Negyvenháromezer 2011.08.29 10:01:00
A soha-nem-látott-méretű-szuperszenzációs közmunkaprogram egyik utolsó kérdőjelét egyenesítették ki a múlt héten, amikor végre sikerült kikalkulálni, hogy mi lesz a közmunka fizetsége. A teljes munkaidős közfoglalkoztatottak kötelező legkisebb bére a szakképesítést és…..
 Szerva itt, csere ott. Nem is ragoznánk túl. Íme az új Armani hirdetés képei. Vasárnap esti kikapcsolódásként. Mindegy, nekünk meg csak a Kiszel Tünde bugyijai jutnak....  Magyarország - én így szeretlek. A fiúknak meg egy kis Megan Fox extra. Nem szeretnénk, ha bárki…..
A nyár sok mindenre alkalmas, a politikával kapcsolatban leginkább arra, hogy egy kicsit kevésbé érezzük fontosnak és lényegesnek. Ha a politikusok ilyenkor jó érzékkel megkímélnek minket a rendszeres jelenlétüktől, akkor még a velük kapcsolatos erős (leginkább erősen negatív)…..
Italo Balbo 2011.08.26 19:07:06
@Akitlosz: És az állam mekkora reálhozamot tud felmutatni? Eleve milyen logika az, hogyha egy magánnyugdíj-pénztár nem tud hozamot felmutatni, akkor szar az egész rendszer. Neked lehet, hogy szar volt, de a legtöbb embernek meg jó.
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
 Az oktatási kormányzat szentül hiszi, hogy birtokában van az egyedüli igazságnak, ezért aztán nem igen érdekli sem a  valóság, sem azok, akik szembesíteni akarják vele. A problémák megoldását inkább a múltban keresi: kevesebb autonómia, kevesebb középiskolás és…..
Italo Balbo 2011.08.20 12:33:28
@torró: Ahhoz képest sorra nyílnak/bővülnek a gyárak.
Italo Balbo 2011.08.20 17:25:04
@torró: www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/jelentkezok_es_felvettek/2011a_felvettek_gyorsjelentes?itemNo=2

Te tipikusan az az ember vagy, aki tökéletesen meg van győződve a saját képzelgéseinek teljes igazáról.
Lionel Messi előbb barátnőjét, majd saját bálványát döntötte le a nyaralásán.                       A Barcelona ikonja, Lionel Messi az argentinok számára csúfosan véget…..
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
Italo Balbo 2011.07.23 13:32:34
@Benfranklin: "zsidó, ezért nem szeretjük" Jobbikos spanod mondta
Italo Balbo 2011.07.23 13:34:12
@Muad\\\'Dib: Aha, tehát a te logikád szerint, akinek nem tetszik a zsidózás, az nem mondhat véleményt, mert az hiszti. Aki viszont zsidózik, az mondhassa csak, sőt! még támogassa is a média, mert az az igazság!
Italo Balbo 2011.07.23 13:41:13
@Benfranklin: Ráadásul a mondatom lényegét sem érted. Tök mindegy, hogy a főnök zsidó-e vagy sem. Egy szakmunkást sem befejezett, nem intelligens, 3-400 Ft-os órabérért güriző embernek egyszerűbb azt gondolnia, hogy ez az egész élethelyzet nem az ő hibája, csak egyszerűen a főnöke zsidó és az a hibás. Neki mindenre az lesz a válasza, hogy a zsidók miatt van. Az ilyen gondolatoknak ad táptalajt az, ha egy parlamenti képviselő is megengedheti magának a zsidózást.

(Természetesen vannak értelmes emberek is, akik csak annyit keresnek, amit írtam és mégsem tartoznak a "zsidózók" közé, ill. a diplomások közt is vannak "zsidózók")
A Neoton klasszikustól megkíméljük a kedves olvasókat, de mivel kint a hőség, a plázákban meg a leárazási hullám tombol, úgy gondoltuk, ezen a héten a strandszerelésekre koncentrálunk. Állandó stylistunktól, Petró Katától azt már megtudtuk, hogy a tökéletes testű trendista…..
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Vastagbőr Lobbi, Lázár, kétszer 2011.07.14 14:15:00
1, DohányadóAz emlékezetes dohányadó-majdnememelés után nyilatkozta kedvenc alkotmánybírónk, hogy "A dohánylobbi erősebb volt.".A később természetesen többször tagadott mondat a törlést javasló "anonim" módosítóval együtt örökre a memóriánkba égett,…..
Italo Balbo 2011.07.15 06:11:38
@molaris: Senkit nem érdekel, hogy mik lesznek a történelmi egyházak. Sőt, az emberek túlnyomó többsége a Wass Albert szobrokat is leszarja. A jobbantak elég durván kisebbségben vannak.
Egészen furcsa jóslatot olvashtunk a nem is távoli jövőről az Inteltől. A cég alelnöke, Rama Skukla szerint ugyanis tíz éven belül el fog tűnni a laptop és a netbook - eddig ugye ismerős, de most kapaszkodjunk, a tablet is. És mi lesz helyette, tesszük fel a helyénvaló kérdést.…..
Italo Balbo 2011.07.13 22:11:13
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
Azt, hogy ijesztőnek szánt feliratok és sokkolónak szánt képek díszelegnek a cigarettás dobozokon, szinte meg is szokhattuk már. A hatásuk elég kétséges, sokan kifejezetten viccesnek találták őket, és úgy gyűjtötték azokat mint óvodás a spáros Garfield matricát. Az amerikai…..
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
Igencsak érdekes műszaki alkotást adtak át a belga mérnökök június 6-án. A Brüsszel-Amszterdam közötti nagysebességű vasútvonal Antwerpentől közvetlenül északkeletre eső szakaszán (Google maps még a napelemek nélkül) egy mesterséges alagút tetején 16 ezer napelemet…..
 Szövegértési problémákkal küszködő Tóta W. hisztizik, hogy nem zabálhat a plázákban jövőre. Van egy jó hírem a számára: DE. Annyit vásárolhat jövőre is kedvenc Tescojában, amennyit csak akar. Az LMP javaslata ugyanis közel sem arról szól, amit ő vizionál. A…..
Italo Balbo 2011.06.11 10:59:43
@Bambano: Miért a tescos paradicsomtól meghalsz? A vidékitől meg visszanő a kopasz ember haja?
IDDQD E3, nulladik nap 2011.06.07 11:46:00
Az utóbbi évek divatjának megfelelően már a show megnyitása előtt külön kis konferenciát tartott az összes nagyobb cég, amin bemutatták, mit lehet majd másnaptól megint megnézni élőben. Önkényes, és jó hosszú válogatás jön friss trailerekből és ingame mozikból, aztán…..