Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erős.Pista

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
Erős.Pista 2016.04.27 14:48:13
@Combat Gear Admin: A tél közeleg.
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
  Négyszer nagyobb elérésű frekvencián negyedannyi szolgáltatási díj, óriási aránytalanságok, tulajdonosváltások, bizonytalan gazdasági helyzetű rádiók, elnémuló frekvenciák – ezek jellemezték az ORTT örökségeként kialakult rádiós piaci helyzetet. A…..
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
Erős.Pista 2011.06.11 15:45:54
@Gyáli úr: Előbb kellett kerékpáros közlekedésnek lennie a városban, mint autóközlekedésnek és akkor nincs igazad Gyáli úr. Az más kérdés, hogy aztán az autók mennyire eluralták az utakat.
2011. június 1. van, a naptáramban pedig azt olvasom, hogy "Margit híd átadás", és utána egy kérdőjel. Jó régen írhattam be, ez a dátum olvasható ugyanis a hídfőknél elhelyezett óriásplakátokon, mint a projekt befejezésének várható ideje. A budai oldalon már…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Erős.Pista 2011.05.03 07:56:37
@Lólábfi Horgász SC: ÚRISTEM! AZT MONDTA, HOGY MAJOM! AZONNAL VÉRPADRA VELE!
A TASZ és a Lengyel Drogpolitikai Hálózat közös filmje tanulságul szolgálhat a magyar kormány számára is: bemutatja, milyen káros hatásai voltak a drogtörvény szigorításának az elmúlt 10 évben Lengyelországban, ahol a Szenátus nemrég szavazta meg a jogszabályok enyhítését. Vajon miért döntött egy…..
Erős.Pista 2011.05.02 11:10:23
@gmower: A kés sincsen betiltva, pedig mekkora károkat okoz az emberekben.
Erős.Pista 2011.05.02 11:11:58
@HighTroller: A Te kurva anyádat! Amúgy pedig azért épül rá bűnszervezet, mert illegalitásan tartják a cuccot, de most aztán ne tessék összemosni az összes szert egy mondatban!
Miután a Real Madrid ismét hülyét csinált magából egyre türelmetlenebb szurkolói előtt, nyilvánvaló volt, hogy a Real Sociedad-Barcelona mérkőzésnek az ég világon semmilyen jelentősége nincs. Ehhez képest a Barça példásan komolyan vette a meccs elejét, kifejezetten…..
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
Már nem csak filmekben, de itthoni parkokban is látni viccesen lassan mozgó embereket - nem a füves megoldásra gondolok, bár olyan is van -, akik a tai chi harcművészet meditációs mozgáskultúráját viszik át a hétköznapjaikba. (El se kezdjétek, tudom, valószínűleg a tai chi-nak…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Erős.Pista 2011.04.30 12:26:38
@Neel Armstrong: Találkozzunk 1 órakor a Margit nevű szigeten a platán tövén (Holdudvar mögött). A stílusodból ítélve fővárosi vagy, oda fogsz érni, én meg addig futok pár kört bemelegítésképpen és akkor lejátszhatjuk pontrugásban, bell-lel vagy egy sör mellett. Ne izgulj, nem Krav Maga edzés lesz ;)
Erős.Pista 2011.04.30 14:30:13
@melchi zadok: Ez nagyon jóó!
Erős.Pista 2011.04.30 14:31:55
@Neel Armstrong: Sajnos nem voltál ott, de ha jól látom rabszolga vagy és egy igazi tőzsgyökér! :)
Barca-Madrid Hányinger 2011.04.29 21:08:00
Ugye másnak is felfordul a gyomra, ha egy rendesen piros-kékbe öltözött, nemes férfi mellett egy fehér mezes senkit lát?..
Maga a meccs sem volt szép, a végjátéka még rondábbnak ígérkezik. Előbb a Barcelona jelentette be, hogy hírnévrontás miatt felnyomja a kiboruló Mourinhót, az ügyben az UEFA is lépett magától, hasonló okok miatt, majd kiderült, hogy a Real is megy panaszkodni az UEFA-hoz,…..
Erős.Pista 2011.04.29 11:11:06
Ha már Pepe: www.youtube.com/watch?v=aQCh6EXRq9Y&feature=related
Csak jelzem, hogy a legtöbb MMA rendszerben sem lehet a földön fekvő embert rúgni, nemhogy fociban.
Erős.Pista 2011.04.29 12:26:28
@GGG77: A durvaságokat azért jobban büntetném, lévén a színészkedéssel csak az erkölcsöknek árt, míg a durvasággal a másik sportolónak is.
Erős.Pista 2011.04.29 15:19:16
@robot_: Di Maria tényleg a semmiből esett el. Szerintem rá akart támaszkodni a védőre, hogy testtel tolja el, vagy teret nyerjen, csak épp a védő lefékezett. Ettől esett egy nagyot és már röppent is a sárga és kaptak egy szabadrúgást.
Barca-Madrid And the Oscar goes to 2011.04.28 22:17:00
 Forrás: theimghost.com..
Erős.Pista 2011.04.29 11:01:19
@smartdrive: Az arcot ért trauma számos esetben közvetlenül az agyban okoz rezgéseket és ez arra készteti a központi idegrendszert, hogy leállítsa a vázizomzat működését és ezáltal vízszintes helyzetbe, kvázi nyugalmi pozícióba hozza a testet, amikor is az agy, a nagyobb vérellátás miatt megvizsgálhatja a támadás és az esetleges sérülés mértékét és ennek megfelelően megteheti a szükséges intézkedéseket. Ezért esünk össze, ha jól arcon találnak. pl. a járomcsontnál, vagy az áll bizonyos részeinél.
Azok után, amit José Mourinho szerda este a Bernabeuban a pálya szélén majd a sajtószobában előadott, ma legismertebb európai kollégái is kénytelenek voltak megszólalni, hogy helyre tegyék a portugált, aki most már a komplett futballedzői szakmára elkezdett szégyent hozni.Carlo…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Erős.Pista 2011.04.28 10:09:01
@eric: @robot_: Megint megnéztem és nem látom a könyöklést. Vagy azt nevezitek könyöklésnek, hogy van könyöke? Mert akkor igazatok van!
Erős.Pista 2011.04.28 10:55:00
@Laarson: Én úgy tudtam, hogy arról beszélgetünk, hogy Messi könyökölt-e és nem arról, hogy öt könyöklették!
Erős.Pista 2011.04.28 10:56:57
@AnjunaBosco: Végre egy kis zsidózás, ami teljesen érthető egy spanyol-katalán sportvitában :)
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Nagyon úgy érezzük, hogy a harmadik felvonás előtt már mi is tudnánk okosakat mondani a meccsről, de megtartjuk jó szokásunkat, és a Magyarországon kívül is több helyen foglalkoztatott László Csabára bízzuk újra a szakmázást. (A szakember korábbi meglátásai itt és…..
Két meccs alatt nem kaptunk akciógólt a Barcelonától, van egy kupánk, és egy jobb edzőnk. Jöhet a BL-elődöntő. Illetve a döntő.  2008 óta nem nyert egyetlen trófeát sem a Real, kupát meg 18 éve, itt volt már az ideje a szégyenteljes időszak befejezésének. Kívánni sem…..
Barca-Madrid Győzött az igazság 2011.04.20 15:14:44
Különös nap ez a szerdai: az UEFA-nal a józan ész és az igazságérzet kerekedett felül. Nem engedtek a hatalmas madridi nyomásnak, és nem büntették meg Iniestát. Állítólag ugye azért kellett volna, mert a Sakhtar elleni BL-odavágón összeszedett egy sárgát, és így ki…..
Pepe szombati teljesítményéről kevés szót ejtetünk eddig, pedig a szűrőként való szerepeltetése Mourinho egyik - ha nem is újítása, hiszen a portugál válogatottban játszott már ezen a poszton - de mindenképpen meglepetése volt.    Azt kétségtelen, hogy jól…..
Erős.Pista 2011.04.18 14:25:51
@baloo112: Annak örülnek, hogy nem kaptak 5, vagy 6 gólt. Én is örülnék.
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
A Nagy Elszámoltatás elérte a filozófusokat is! Uramisten, már ők is?! Nagyon örvendetes, hogy Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos letúrt a legaljára, de mi nem igazán a filozófus-mutyikra vagyunk kíváncsiak ... semmi más nincs már? 8 hónap alatt a Nagy Elszámoltatás…..