Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czanga

162 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking Nyúz New blog. 2011.08.28 09:47:34
Új blog közeledik.Hivatalos címen, semmi blog.hu vagy hasonló. Wordpress skin, html5, jó kontent, minden amit akartok. :)Stay Tuned! ..
Bréking Nyúz Állásinterjú 2011.08.24 17:12:30
Ma voltam az XMS-ben állásinterjún.Nagyon nem mennék bele (mert nem túl publikus dolgokat is meséltek), elég annyi, hogy nekem ez álom meló, mivel azt csinálnám amit igazán szeretek, és újra olyan munkám lehetne, ahol egy eszméletlen jó csapatba tartozhatnék, és még normálisan…..
 Sok értelme nincs egy átlag felhasználó számára, így tudnám öszefogllani.Munkára tökéletes, de én nem dolgozom semmilyen programon profi szinten ezért nem szükséges, illetve játékra is teljességgel alkalmatlan, mivel pont középen lenne a két káva, azaz egy kb 7 centi…..
Köszönjük! Hála nektek, és a rengeteg szavazatnak, amit küldtetek ránk, a fáradhatatlan mutatóujjaknak és az elszánt, vitézi elhatározásnak az Appleblog kategóriagyőztes lett az IT mezőnyben a 2011-es Goldenblogon. Marha jó érzés, hogy ennyien szeretitek, amit csinálunk, és…..
Annyi ideje tart a huzakodás, pereskedés, erőfitogtatás, hogy lassan teljesen elfelejtjük, miként néznek majd ki a 2-es metróra érkező új szerelvények. Mert hogy érkezni fognak, az most már biztos: óriási késéssel, jó pár kellemetlen pillanattal a hátunk mögött, de az ügy…..
Bréking Nyúz Kávé 2011.08.14 14:21:00
Nem nyert a dual display dolog.Vagy a VGA-m nem szerette a történetet, vagy nem tudom mi volt a gond, mert elindult a win7, de egyszer csak elment a kép, és a VGA nyáklapján fellelhető piros led ezerrel égni kezdett, miszerint valami gond van, és ő letiltotta a képet, mielött baja lett…..
Bréking Nyúz 1 by 1 vs 2 in 1 ? 2011.08.14 13:04:19
Megfordult a fejemben mégegy DELL U2311H monitor vétele. Igen, csak megfordult, mivel ez részemről akkora sznobizmus lenne (mivel ki sem használnám kb), mintha A4-es audival mászkálnék pl, miközben nincs munkám, és nem én tankolnám a saját kocsim. :D Tomi elöbb ki tudná talán…..
András küldte nekünk ezeket a képeket, amin minden bizonnyal egy ki nem adott, hordozható Apple-prototípus látható. A kerekei egy-egy elnagyolt iSight, még a korai típusból. Valószínűleg katonai felhasználásra készült, hogy bármikor ki lehessen dobni egy helikopterből vagy…..
czanga 2011.08.14 10:04:44
Mióta az Apple 2005-ben bejelentette, hogy Intelre váltja az addigi PowerPC alapú technológiát, a két cég együttműködése töretlen. Az Intel egy korábban sosem látott processzort tervezett az első MacBook Airekbe, egy pillanatra úgy tűnt, mintha a gyártó direkt az Apple kedvéért…..
Bocs a Johnny Goldos kezdésért, térjünk inkább a lényegre: az elmúlt másfél hétben azt éreztem, hogy rohadtul égeti a laptop a lábamat munka közben. Nem nagyon töprengtem az eseten, vagy ha mégis, hát arra gondoltam, hogy a hideg miatt melegebb nadrágokat hordok, ezért tűnik…..
Bréking Nyúz Not again... 2011.07.30 02:12:00
F@ck. Már megint.Minden nyáron eljön egy pillanat, amikor valahogy magamba zuhanok, depresszív leszek, antiszociális, és hasonló jóságok.Mára megtanultam ezt kezelni, szóval tudom mit kell tegyek, vagy legalábbis azthiszem...El fogok tűnni egy kicsit most minden és mindenki elől,…..
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
czanga 2011.07.28 21:09:24
@zephyr2000:

Ki is próbáltad, vagy csak mondod? :) 3 fingers drag kikapcsolható, de nincs helyette double tap to drag opció, és nem is működik. :)
czanga 2011.07.28 21:47:22
@Kosztalma: Nem genyózok, esküszöm nem megy, na. :D
czanga 2011.07.28 22:38:19
@zephyr2000: Ohh sh*t. :D Köszönöm szépen. A bányászbéka feneke alatt pont nem néztem. :D
Bréking Nyúz Időjárás. 2011.07.27 20:06:53
Szeretek ilyenkor itt élni.Kitűnő a kilátás, nincs szmog, se sűrű felhőzet, se köd. Szinte egész Budapestet belátom. Nincs szél, alacsony a páratartalom, apró légmozgás igaz van, de ennyi kell, és a hőmérséklet is ideális.Kiálltam az erkélyre gyönyörködni a szép időben.…..
Azt ugye elég alaposan leírtuk, hogy miben tud többet az új Air: jóval gyorsabb processzort kapott, a grafikus gyorsító teljesítménye nem különösebben változott, ahogy az ssd sem lett elvileg gyorsabb, pontosabban minden attól függ, hogy melyik gépet teszteljük, mert valamelyik…..
 Ez komoly volt. :DMegálmodtam azt, hogy a kedvenc sorozatom folytatják. Szép is lenne. Rossz volt ébredni, mert annyira megálmodtam, hogy az álmomban az agyam elhitette velem, hogy ez nem egy álam, hanem tényleg forgatják a dolgokat, és Ephram és Amy életéről fog szólni főleg a…..
 "Ahhoz, hogy mindig up to date legyek az IT világban, nem szabad lelassítani, fel kell venni a tempót. Használni kell, és megszokni mert más."Hangzatos mondat. A gond csak az, hogy hiába veszem fel a tempót, hogyha a fejlesztett szoftver számomra nemcsak más, hanem egyuttal…..
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
A szupertitkos, szupermegbízható forrás, aki csak Mr. X-nek hívja magát, azt állítja, hogy hozzájutott a rövidesen frissülő gépek specifikációjához. Ezek alapján Thunderbolt és Core i3-as, Core i5-ös meg Core i7-es csipek kerülnek a gépekbe, és nagyjából ezekre a…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Bréking Nyúz Köszönet 2011.07.15 00:25:07
Ezúton küldöm köszönetem a szívem mélyéből mr. névtelennek, aki Facebook-on törölt az ismerősei közül, ezzel végleg nullázva egy 7-8 éves jó barátságot. Továbbá a zsűri egybehangzóan neki ítélte a "csillámfaszláma" különdíjat, az ezévben nyújtott…..
czanga 2011.07.18 21:57:22
@...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :)

Mondanám, hogy részvétem, de már én sem látom úgy, hogy sokat vesztettem volna. :)
Na, ezt a pletykát maga az Apple szivárogtatta ki, méghozzá a saját weboldalán. Múlt héten a 27 colos LED Cinema Displayre mutató link érvénytelen volt egy ideig, vagyis piszkálták az oldalt ezen a ponton, ráadásul kikerült egy ilyen kép is a saját oldalukra:Ezen a…..
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
Bréking Nyúz She - Again... 2011.07.13 08:11:00
Bakker már megint vele álmodtam.Azthiszem inkább leírom és kiírom magamból, ameddig még friss az emlék.Az álmom tulajdonképpen a következő volt: Családommal érkeztem egy házhoz, ami bár nem az övek valóságban, lehet nem is létezik, itt az volt. Volt egy kapu, ami majd a…..