Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spidey

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, tudom, nem pantomimfigura, igazából robot. Szóval az van, hogy egy héttel a budapesti koncertek után új videoklippel jelentkezett a Red Hot Chili Peppers, ráadásul nem is rosszal. Az igazat megvallva a zenekar sosem tartoztak azok közé, akiknek unalomig néztem volna a klipjeit.…..
A fenti videó bejárta a teljes zenei világsajtót. Ezer olasz játssza el egyszerre a Foo Fighters Learn To Fly című dalát. Mindezt azért, hogy a Foo Fighters végre elmenjen Olaszországba. Nagyot nem kockáztatott az, aki arra fogadott, hogy a zenekar reagálni fog erre a…..
Jövő hónapban jön a Bloc Party negyedik, nagyon kreatívan Four címet kapó stúdióalbuma, amelyhez elkészült az első videó is. Az Octopus valahol az első és a második Bloc Party-lemez között helyezkedik el, kevesebb elektronikával, de továbbra is megtartva a zenekar később…..
Mostanában Kanye West - tőle szokatlan módon - viszonylag sok interjút ad, most éppen annál a Jimmy Kimmelnél járt, akire pár héttel ezelőtt annyira bepöccent, hogy spongyabobos mémeket kezdett gyártani a műsorvezetőről. A kellemesnek tűnő beszélgetésen Kanye olyan…..
Még rosszabb lett az Eurovíziós Dalfesztiválon 10. helyezett ByeAlex helyzete a verseny óta. Exkluzív interjú a hazatért énekessel. Először is hadd gratuláljunk a helyezéséhez, minden idők harmadik legjobbja lett ezzel! Ne is mondja, sajnos tudom. Nem örül? Egyáltalán nem.…..
spidey 2013.05.28 13:02:07
Százmillió dolláros (21,5 milliárd forintos) bevételével Dr. Dre kereste a legtöbb pénzt az elmúlt egy évben a Forbes magazin legfrissebb listája szerint. A 47 esztendős hiphop mogul nem igazán a zenei munkásságának köszönheti ezt a nagy összeget, ugyanis lemezt utoljára 1999-ben…..
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
A Green Day gőzerővel propagálja a legújabb, szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumát, amelyről korábban már meghallgatható volt az Oh Love, most pedig itt a második dj-gyilkoló kislemez. A Kill the DJ kicsit olyan mintha valaki fogta volna a korai Franz Ferdinandet, orvosi…..
Eddig egy dalt hallhattunk teljes egészében a Muse október elsején megjelenő The 2nd Law című új albumáról, méghozzá az olimpia egyik hivatalos dalaként is futó Survivalt, most pedig itt a Madness, amire, ha nem is jelenik meg annyira arcbamászóan, de szintén hatással volt a…..