Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deko

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon reggel van a tegnapi szakítósbuli után, ahol reményeim szerint többen jöttek össze, mint szakítottak. Még a kossuth rádiónak is nyilatkoznunk kellett a bloggerbarátainkkal. A mai sztoriban van szemét csávó, érzelmes lány, meg még egy srác, és ugyanaz a lány. Lássuk be,…..
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
Megismerkedés, összejövés, és egyáltalán bármi történés előtti szakítás kategóriában érkezett az alábbi levél: a fiúnak tetszik a lány, a lány ezt nem viszonozza, a fiú ezért felrúgja a lányt. Hol itt a szakítás? Hozott anyagból dolgozunk!Az én történetem sem…..