Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiffanynál

132 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szívem szakad meg, mikor jó holmikat látok valakin, tudom mennyit költött rá, de nem tudja viselni. Nem tudja mi áll jól neki és hogy mit szabad és mit nem. Mármint ha az ember elegáns akar lenni és nem egy röhejes „Gucci baba” 40 évesen. A márkák kényelmes támaszt…..
A márkák sorban állnak és nyitják üzleteiket Budapesten. Egyik a másik után,és én annyira örülök! Lehet végre sétálgatni nálunk is kirakatokat bámulva, vágyakozni egy egy jobb darab után és persze vásárolni! Három jó barátnőm van és mind régi barátság. Sok minden köt…..
 Párizs egy lélegzetelállítóan gyönyörű város egy átlagos napon is, de karácsonykor ünnepi ruhát ölt a város és a hangulat végképp elvarázsolja az embereket.  Az idén A PRINTEMPS karácsonyi meglepetése az arra járók csodálatára, hogy 11 kirakatban járja…..
Az’ Allűrista és Én, együtt mentünk...Ez egy képriport. Kedvcsináló, hangulatjavító, ötletadó...A képeket mi, készítettük, azaz Az Allűrista (Dávid Máté) és Én, azaz Vajda Mályi Zsuzsa, ezért a képek minőségéért előre is elnézést kérünk.Találkoztunk néhány…..
A blog nem szűnt meg, csak egy időre szünetel és remélhetőleg nemsokára újból indul. Üdvözlettel: Vajda Mályi Zsuzsa..
 var height = 304; var width = 620;..
JÁTÉK!A Fashion Guide, a Reggeli Tiffanynál és a SENSO italian fashion közös játéka a Facebookon!Azok között akik április 03.- 20.-a között újonnan csatlakoznak a Fashion Guide-hoz, a képen látható - a SENSO italian fashion boutique gyönyörű, 21 000Ft értékű, Senso…..
Ezen az estén a szalonok másképp fogadják vendégeiket.A rendezvénysorozat célja a fodrászatba járás gyakoriságának növelése, a fodrászok, fodrászatok megismertetése a még nagyobb közönséggel a művelődés, a kikapcsolódás, a kultúra és az igényes frizurakészítés…..
           Aki látott már ilyen ékszert, az meg fog érteni…Az Ayala Bar, egy életérzés.A Közel-keleti Art DecoMivel Budapesten is kaphatóak már évek óta ennek a csodálatos művésznek az ékszerei és Rita barátnőm…..
            Ez a vasárnap is ugyanolyan lustán indult, mint máskor. Hosszú ébredezés utáni kávézás, újságok, lustálkodás… Mikor egyszer csak, eszembe jutott, hogy ma a millenárison egész nap WAMP design vásár van!…..
            Jane BirkinValami ilyesmi...,egy életérzés, a kutyák, a szabadság, a praktikum és a "finom", kézműves darabok szeretete. Valami, ami ezen a képen mind rajta van...!Most azt hiszitek, hogy megőrültem, hiszen…..
                      Imádom az Ecseri piacot és persze minden létező piacot is. Az ilyen helyeken olyan izgalom tör rám, mintha kincset keresnék. Persze azt is teszem…, de…..
Reggeli Tiffanynál "AILLEURS" 2011.03.05 17:11:00
A LOUIS VUITTON KOLLEKCIÓJA 2011 NYARÁRA                                Ailleurs... Valahol máshol... A Louis Vuitton a nyár költői…..
  Next Premium Club - SHISEIDO workshop Amikor megkaptam a meghívót a SHISEIDO workshopra, az a pillanat őszintén szólva szebbé varázsolta a napomat. Azt kell mondjam, majd ki ugrottam a bőrömből örömömben. Egyrészről, mert a kozmetikai termékek közül ez a márka az…..
 Gallianot felfüggesztette a Dior Ház. Zéró tolerancia a zsidózás ellen!Azaz igazság, hogy ilyen ügy még nem volt. Miért is lett volna, gondolom fel sem merült, hiszen a divatszakma képviselői között egyszerűen nevetséges lenne rasszizmusról, vagy másságról beszélni.…..
Cashmire és a gyöngyök A gyöngy számomra "A" csoda. Mivel változatosan és sokszor viselem, nemrégiben meg is kérdezte egy "jóakaróm", hogy ugyan mondjam már meg miért éreznek ellenállhatatlan vágyat az "öregedő" nők…..
A hétvégén egy üzletházban bóklásztam, műszaki áruházat keresve, mikor megláttam a Mark&Spencer kirakatát és kíváncsiságomban bementem körülnézni. Látogatásom kapcsán döbbentem rá, hogy ez a márka is megfiatalodni látszik. A kényelmes, sportos és nőies új…..
  var height = 350; var width = 630;..
 Február 16. New york, Fashion Week Michael KorsMichael Kors kollekciója csodálatra méltó. Imádni való színvilág, harmónia és hihetetlen elegancia jellemzi.  Ugyanakkor nagyon kényelmesnek tűnnek a kollekció darabjai, ami külön öröm számomra. A karamelltől a…..
 Február 15. New York Fashion WeekHerve LegerHerve Leger a kötött ruhák specialistája, és ezt hozta most is. Korrekt, semleges visszafogott színek, szép, elegáns, megbízható. Nem különösebben érdekes és talán a sziluettek túlságosan is unalmasok, de a nők mindig fogják…..
 Február 13.Donna Karan               A Donna Karan bemutató, mint ahogy a hatalmas neonfények is elárulják, valami nagyon New York-it ígér nekünk. Márpedig Donna Karan tudja, hogy milyen…, a New York-i…..
   Megfigyeltétek már, hogy New Yorkban, ugyanazon időpontban, mindig nagyon hasonló az időjárás, mint Budapesten? Más hasonlóság ugyan semmi nincs, de ez mégis. Nyugtasson meg minket az a tudat, hogy ez jövő ősszel is így lesz..Ezután a kis kitérő után, inkább…..
Michael Korsnak mindegy, hogy hol vagyok éppen, síelek a hegyekben (bár azt sosem szoktam), vagy süttetem magam és nyaralok a télben...?! "Mindenre van megoldás", ahogy egy barátom mondta magabiztosan, nem is oly régen. Nevettem. Eltelt egy pár év..., azóta már Ő is csak…..
         Manapság a designerek szinte azonnal reagálnak az olyan divatos holmik „becsomagolására”, mint az iPhone, az iPod, vagy a Samsung Galaxy Tab-je. Elképesztő gyorsasággal dobják piacra a különböző anyagú, mintájú és…..