Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsomak007

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat3 átrakta volna a Viasat6-ra a kézilabda bajnokok ligája közvetítését, de a jogtulajdonos európai szövetség nem egyezett bele, ezért a csatorna visszaadta a mérkőzések közvetítési jogait. Bár az érvényes szerződés alapján a Viasat3 még egy évig közvetíthetné a…..
Egy kedves olvasónk lőtte az átszabott Magyarországot mutató RTL-képet, köszönet érte. A kertévének meg gratula, reméljük, a Való Világ lakóit nem a térképet készítő szakember tanítja a héten...
Noémi tehetetlenül nézi, ahogy a megörökölt frankhitel büntetőkamatai szaporodnak, minthogy a Budapest Bank hónapok óta tologatja a papírjait, nem foglalkozik vele senki:Édesanyám a Budapest Banktól jelzálog alapú svájci frank hitelt vett fel - akkor még nem tudta - pár évvel a…..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
Elkészült a Gulyás István-féle Szempont (szeptember 12. 20:05), Halász Zsuzsa Jelfogó (szeptember 16. 20:05) és a Nemzet és védelem (szeptember 10. 14:55) című honvédelmi műsor promója. Vigyázat, a köztévés videók azonnal indulnak! ..
rozsomak007 2010.09.08 13:54:17
jaj
Nehéz feladat távol tartani Amanda Tappinget a Csillagkapu franchise-tól, amikor azonban anno lehetősége adódott arra, hogy egy webes sorozatot tévébe transzplantáljon, nem habozott. 2008-ban nagy változások történtek viszont a távoli galaxisban. A Csillagkapu: Atlantisba ugyanis…..
Folytatom a jégkorongot, teljes lendülettel. Jövő héten bekapcsolódom a Dab.Docler edzéseibe, minden munkát elvégzek, amit a többiek, mondta blogunknak Erdélyi Péter, aki nem titkolta, pszichológusra is szüksége volt a történtek feldolgozásához. A pozitív doppingteszt miatt…..
rozsomak007 2010.06.24 01:18:18
@vaze: gondolom ez nem azt jelenti, hogy ignorálsz egy véleményt csak azért mert egy tény nem ismert a számára(és ez a tény, hogy miként követett el doppingvétséget, teljesen lényegtelen, hiszen csak az számít hogy elkövette.), mert ebben az esetben rosszul értelmezted a hozzászólásomat.
rozsomak007 2010.06.24 01:23:49
@hokikori: értem a Te álláspontodat, de doppingnál nincs értelme az érzelmekről beszélni.Elkövetett egy vétséget, és ebben az esetben jár érte büntetés. Az hogy más szövetség mit ítél, pedig számomra nem mérvadó(legyen ez fontos a saját szövetségünknek, abban az esetben, ha ez harmonizál az olimpiai sportágakra vonatkozó rendelkezésekkel.), de nem is tudom az ilyen helyzetet szurkolóként tekinteni, csak úgy mint aki sportszerető(és természetesen a tiszta sportot szereti.)Phelpstől is el kellett volna venni az aranyait a marihuánafogyasztása miatt. Sajnos vannak érinthetetlenek, én magam jobban örülnék világosabb, követhetőbb szabályozásnak, ami egyenlő mércével mér.
rozsomak007 2010.06.24 13:55:07
@Stommy: sajnálom, most már emlékszem erre a nyilatkozatra. Egyre jobban áll a 2 év. Sajnálom.Ettől még sok sikert az újrakezdéshez, de így valóban csak a játékos tehető felelőssé.
B.A.-nak hiába volt Az Érd-Budapest-Gödöllő útvonalon belül Érdtől Pestig érvényes teljesárú vasúti bérlete, mellette pedig diákigazolványa, a Budapest-Gödöllő szakaszra vett diákjegye miatt megbüntették. Az indok: ha hosszabb távon jogosult a kedvezményre, rövidebb távon…..
A science-fiction műfajra (is) szakosodott Syfy, (született The Sci-Fi Channel) 2011-es programjában feltűnhet a Three Inches című sorozat is, aminek duplarészes pilotját már be is rendelte a csatorna a gyártó Fox-tól. Szuperhősös sorozatról van szó, amiben egy lúzer egy szép napon…..
Leállt, illetve csak részben működött kedden a bank számítógépes rendszere és e-bankja. Ádámot felháborította a K&H kommunikációja és kárpótlást követel. Akinek volt pozitív vagy negatív élménye kedden a pénzintézettel, ne habozzon, és írja meg a Homárnak! Egész…..
Elkészült a Kerékpáros Budapest Program, amit szerdán mutatnak be a Városházán. A programról Lumina és Kirk kapitány beszélgetett László Jánossal, a Magyar Kerékpárosklub elnökével. Miről szól a Kerékpáros Budapest Program? A legfontosabb megállapítás, amivel a program…..