Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OberstGruppenFehler

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl hamar, kb tíz évesen olvastam el a Kis Hableány történetét, ami aztán később  a férfiakhoz való hozzáállásomat egész életemre meghatározta. Végig zokogtam a történetét, annyira sajnáltam Kis Hableányt, amiért az mindent ( az életét és családját is )  beáldozva és őrült fájdalmakkal táncolva a…..
OberstGruppenFehler 2023.10.04 15:57:27
@F.M.J.: "Most ugyanez a garnitúra uszítja őket kivándorlásra meg szingliségre"
Kiii? Milyen generáció uszít szingliségre? Konkrétumokat lécci.

"mostani O1G garnitúra uralta az országot"
Konkrétan MOST uralja orbán az országot. Miért beszélsz múlt időben?
OberstGruppenFehler 2023.10.04 08:34:10
@Diorella Queen: Mennyire átírja a valóság érzékelésedet a saját hiányérzeted. Ezt magadról írtad, neked hiányzik ez és rávetíted várkonyira. Neki nem ez volt az indoka, hanem orbán utasitotta erre. Mindent is ő irányít.
OberstGruppenFehler 2023.10.04 13:41:25
@gigabursch: "Téged pl irányít? Engem sem."
Mi mind a ketten kis porszemek vagyunk, lényegtelenek.
Igen, mindent irányit.
Azt irányítja hogy mit gondoljon és érezzen az a mennyiségű lakos aki őt megszavazza. Ennél több nem érdekli a világból.
Csak a saját hatalma. És ennek szolgálatába állította fél országot. Legdurvább a hontandrás, schifferandrás pálfordulása.
Mindenki behódolt már neki mert élni kel. És ez amúgy is egy töröttgerincű nemzet.
Új paradigma István, a sirály 2021.08.22 01:02:36
   Ööö…izé. a sólyom… vagy nem is, a turul. De végül is egyre megy. Valami magas bábu meg egy nagy szárnyú madár. Erről szól augusztus 20-a. Esetleg még új kenyér, alkotmány(!), tűzijáték. Felkészül: II. Szilveszter. A magyar mondavilágot nem kötelező ismerni. Miként a magyar történelmet sem. A…..
Deansdale Sorosozzunk egy kört 2020.09.18 09:24:05
Íme egy régebbi balos(!) cikk ami azzal dicsekszik, hogy Soros ügyesen megtalálta a kiskapukat az amcsi igazságszolgáltatás "megreformálására". Nem nagyon kell a sorok közé olvasni hogy átjöjjön a lényeg. Ha ezt az USA-val meg tudta tenni, és látjuk az eredményeit, plusz azt is hogy a hagyományosan…..
Mert hát van neki bazmeg...Pénteken szabin voltam, mert hétvégére elutaztam és nyugodtan szerettem volna pakolni. Illetve szerettem volna kipihenni magam délelőtt, nem korán kelni stb. Éppen fürödni készülök még az indulás előtt, amikor is ismerősnek jelölnek facén, általában amikor egy ismeretlen…..
OberstGruppenFehler 2020.09.28 20:18:48
@Szubrina: Én nem hinném, hogy kamu volt az operáció. Más oldalról meg ha tényleg ez történt, akkor megértem, hogy szar lelki állapotban van, fél és legkisebb gondja, hogy egy vadidegen embernek beszámoljon egy ilyen dologról, amiben ő egy nyomorult kiszolgáltatott állapotban van. De egy üzit írhat, hogy két hét múlva folyt.köv. ez alap.

De mondjuk ez egy rossz ómen az ismerkedésre, hogy kivezetik a végbelét... fúúúú, azért nem ilyesmivel szokták lenyűgözni a nőket. Ez a vonat kisiklott.

Na de olyanom is volt, hogy ismerkedés közben még csak levelezgettünk és megírta, hogy balesete volt és kórházba került. Basszus és tényleg, fenn volt még youtube-on egy video is, hogy oldalról belementek a kocsijába és frontálisan ütközött. Na de ő is tudott írni, pedig még a keze is megsérült.
Yrénke blogja MGTOW 2020.05.24 00:42:26
MGTOW. Men Going Their Own Way. A saját útjukat járó férfiak mozgalma. A leírások szerint ez az életmód válasz a radikális feminizmusra. Ezzel tiltakoznak a férfiak az ellen a szerep ellen, amit a társadalom szerintük rájuk kényszerít, vagyis, hogy munkájukkal el kell tartaniuk a náluk gyengébb…..
OberstGruppenFehler 2020.07.18 08:27:44
Élvezetes volt olvasni a kommentjeidet
A megelőző vitában két markánsan elkülönülő véleményt láthattunk itt kibontakozni: az idealista álmodozókét, és a megalkuvó realistákét. Egyik oldal sem fogja megérteni a másikat, holott mindkettőjüknek van igazsága. A szintetizáló képesség viszont mindenkiből hiányzott. Ezért voltak jók a te kommentjeid.

Te a saját véleményedet a magyar politikai helyzetről hova helyeznéd ezen a tengelyen?
Mert inkább helyzet elemzést olvashattunk tőled és nem állásfoglalást.

"Orbán Viktor véleményem szerint felfogta, hogy mi a helyzet. A magyar társadalomnak nincs meg sem a hite, sem a képessége arra, hogy nekifusson egy felzárkózásnak"
Lehet, hogy igazad van, de pont ezzel ellentétes érzelmeket akar kicsikarni az emberekből ezzel a "hajrá Magyarország" csatakiáltással. És arra is rájött, hogy a magyar büszkeség tudatra lehet építeni, e mögé el tudja rejteni a lopását, a nyes hataloméhségét. Mert látod, itt a blogon is WR+Deansdale mindent megbocsátanak neki a hajrámagyarország miatt.
Pedig ez csak maszlag, gumicsont, Orbán leszarja ezt és a nyugatnémetek csicskája lett.

Én Borsodban élek és azt tudjátok-e hogy az ottani hatalmas állami támogatással felépített autóipari cégek már nem találnak magyar munkaerőt a rabszolgai munkakörülmények miatt? És hogy Ukrajnából és Szlovákiából buszoztatják a 12 órás szalagmunkás műszakokra a melósokat?
A magyar adófizetők milliárdjai végül is arra kellettek, hogy ukrán melósoknak legyen munkájuk. Ha megkapargatjuk Orbán hatalamas gazdasági sikereit, akkor mindegyiknél ilyen kificamodott dolgokat találunk.

De persze tudom, hogy ő a mai magyarságunk csúcsteljesítménye, nincs jobb politikus nála, ennyit ér az egész nemzet szellemi, politikai potenciálunk. A gázszerelő milliárdost termeltük ki.
OberstGruppenFehler 2020.07.20 09:02:02
@Deansdale: Annyiból egyetértek a reálpolitizálásoddal, hogy jelen pillanatban tényleg nincs másik, potens, kormányzóképes erő ebben az országban. De ugye ettől még lehet kritizálni a hibáikat és törekedni, hogy ennél jobban csinálják a dolgukat?
Ha ugyanis nincs visszacsatolás egy kormány részére, akkor hajlamosak a saját céljaikat egy önkényuralomba átmosni. Amikor leszarnak mindenkit és csak a saját hatalmi tébolyuk számít és a lojalitás. A szakmaiságot nyomokban sem kell keresni.

Hogy a magyarokkal ugrott-e meg a ló, vagy az egész világon az internet és az okostelefonok elviszik a nyugati álomvilágot a legkoszosabb putriba is Ruandában, erről szerintem nem érdemes vitázni, mert ezek már tények. Ezekhez a tényekhez kellene realistán alkalmazkodni ugyebár. hisz a realizmus a te kenyered.
Igen, a 12 órás robotmunka már a borsodi cigánynak sem vonzó pálya, mert embertelen. Este hattól reggel hatig van 3 db 5, azaz öt perces cigi/wc szünet és éjfélkor egy 25 perces kaja szünet. Annyira nagy a csarnok, hogy ha el akarsz szívni egy cikit akkor egy perc rohanás ki, 3 perc cigaretta és újabb egy perc futás vissza a helyedre. Pici empatizálj már ezzel kérlek és ne támogasd ezt a rabszolga kizsákmányolást.
Márpedig orbán ezt a rabszolgamunkával szolgálja ki a német multikat, ezért hagyják a helyén merkelék és nézik el a populista hülyeségeit. Mert a magyar adófizetők milliárdjait tolja be a németeknek. Gondolom ezzel is vitatkozol, holott ezek is tények.
OberstGruppenFehler 2020.07.20 10:23:25
@Womb Rаider: "Felőlem jelentkezhetnek az ELTE-re, tanársegédnek"
Cinikus és empátiát nélkülöző kommentedre nem tudok mit válaszolni. Te valószínűleg a jó végén vagy a brokinak. Vannak tömegek, akik a másik végén. Vannak társadalmi irányzatok, amelyek ezeket a feszültségeket, különbségeket akarják csökkenteni. Te inkább növelnéd, úgy érzem. Rosszul csinálod. Hibásnak tartom a kapitalizmust idealizáló lázálmaidat.