Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacusBP

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik a MediaMarktot még nem büntették meg elégszer nemlétező termékek nemlétezően kedvező áron akciózásáért. Csak a szokásos duma, pont a meghirdetett termék nincs, csak a drágább, viszont a reklámújság "szerkesztőségében", na ott aztán szénné vannak…..
A figyelmetlen vásárló hazavitte a pixelhibás laptopot, aztán meg alig bírta kicseréltetni. a szabványra, jogszabályokra és egyéb kifogásokra hivatkozó kereskedő szerint ugyanis reklamáció helyett inkább örülnie kéne, hogy a hiba nem a képernyő közepén van. Na a lényeg a…..
LacusBP 2010.06.28 11:28:09
@Frucsasz, az őzikelány: Nemtetszőt a legtöbb üzlet nem cserél, hacsak jókedvében nem találod a vevőszolgálatost/eladót. Vannak helyek, ahol karácsony után a "jaj, véletlenül kettőt kaptam a 102 cm-es plazmából" szövegekre cserélnek, vagy felajánlanak levásárlást, ajándékkártyát, amit 1 évig felhasználhatsz az aktuális cucc árán. Ami a lényeg: az üzlet NEM KÖTELES cserélni téves vásárlást. Csak ha akarja.
FASZKIVAN! blog Elvis, bazz! 2009.12.30 18:35:00
Hát gyerekek. Beszarás mibe futottam ma bele Budapesten. A "hánikláb" tényleg ezzel a retard fotóval reklámozza magát. Aaaannnnyira bizarr! De tényleg!Mi arra következtettünk, hogy ez valami homokozó lehet, valakinek valami információja van erről esetleg?Mindenestre nagyon…..
Magyaridióta Disaster 2 2009.07.10 09:55:00
Úgy látszik, ma ilyen napom van. It a következő katasztrofális igénytelenség:..
0.27 inch, azaz 0.686 centiméter kicsi képernyő, aminek a felbontása 600 x 480 pixel, látjátok a képernyőt, ott van egy pénzérme, tehát van némi viszonyítási alap. Egyelőre nem sok ötletem van, mire lehetne használni, de biztosan találnak majd valami "okos" megoldást.…..
LacusBP 2009.06.21 23:10:11
Nem akarom én mindenben szándékosan a hibát keresni, de erről az új IWIW dizájnról jót sajnos nem tudok mondani. Szokatlan még, de rossz is. És nem is akarom megszokni, mert bántja a szemem. Kezdjük a legelején:Netbookon megnyitom a kezdőlapot, és mit látok? Legalább 200 pixel…..
A joghurtos bejegyzésnél is előkerült, hogy a Bifidus ActiRegularis tulajdonképpen egy fantázianév, amit a Danone egy baktérium törzsnek adott. Ezt a törzset állításuk szerint ők fejlesztették ki, ezért adtak neki saját nevet, amit le is védettek, hogy más, ezzel a névvel és…..
Néhány hónapja fáj a hasam. Ha savasat ettem/ittam mindig túltengett bennem a sav, ami marta a gyomrom. Néhány hete ez a helyzet durvább lett. Bármit ettem egyből megjelent a gyomorsav. A Danone orrba-szájba nyomatja a joghurt reklámjait a TV-ben, méghozzá azokat amikben fellelhető a…..
Vastagbőr Fur TV - Albérletesek 2009.03.15 09:01:00
Hétvégi vidámság az előző albérletes poszthoz kapcsolódóan ... Sose hallottam még erről a sorozatról, de most megvettek kilóra... "A Fur TV egy network vígjátéksorozat, melynek szereplői bábok. Ezek a bábfigurák hasonlóak a Muppet Show szereplőihez, azonban sokkal…..
A hétvégén mikor a BKV-figyelő hét eleji bejegyzéseit szerkesztettem, eszembe jutott 2 évvel ezelőtt milyen volt a blog. Azon kívül, hogy minden bejegyzésem tele volt hibával (igen, ilyen még mindig van), mindent kitettem, amivel rontottam a blog hitelét. Fél, egy év kellett ahhoz,…..
Béla minden eddiginél testenkívülibb élménnyel örvendezteti meg a Homárt és kedves olvasókat. Nem terméket cserélt neki a hipermarket, hanem egy meg sem vásárolt játékkal kárpótolta, amiért annak dobozán nem egy, hanem két starwarsos űrjármű szerepelt. A győri Tescón…..
LacusBP 2008.09.05 08:32:46
torma99-nél a pont mindvégig...

Hasonló szitu volt nálunk a MediaMarkt-ban. TP-LINK hálózati eszközök - hálókártya, modem, stb. - dobozán néhány esetben két termék van egymáson:

www.dipol.com.pl/pict/n2906++++++.jpg

Na a vásárló persze egyből nekiáll verni a tamtamot a vevőszolin, hogy miért nem két darab eszköz van a dobozban és hogy azonnal adjanak neki mégegyet. Aztán felvilágosítjuk, hogy: A kép alatt mindig ott van kétféle típusszám és a dobozon meg van jelölve pöttyel, hogy melyik van benne.

Tudom, ez nem olyan, mint a LEGO-s doboz, de hasonló a szitu.
Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami…..
Az ilyen árcédulás trükközések láttán először mindig azt gondolom, hogy ez nem lehet direkt, hiszen miért érné meg pár forintért ennyit izmozni, és hány akciós kupac fér el egy átlagos áruházban. Aztán rá szoktam jönni, hogy milyen sok Tesco van, milyen nagy alapterületen,…..
Ezért érdemes még a Homárnak is Homárt néha olvasnia, hiszen mindig tanul valamit. Adott technikai problémára a Microsoft ügyfélszolgálata nem volt hajlandó válaszolni, mert naiv felhasználó a szoftvert a géppel együtt fizette ki: Tisztelt Windows felhasznok! Javaslom mindekinek, a…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..