Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedves kis monca

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Ünnepnapok vs DHL 2011.03.24 13:44:00
Gergely furfangos módszerrel igyekezte átvészelni az atomcunamikatasztrófát Tokióban. A pánikszerű felvásárlás miatt nyilván első nap elfogyott a helyi kálium-jodid-készlet, úgyhogy gondolt egyet, és Magyarországról hozatott magának DHL-lel. 8 nap alatt sikerült:Lévén hogy…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Levélírónk egy megengedhetetlen helyzet fültanúja volt a napokban, a napközis tanító néni minősíthetetlen stílusban kiabált egy alsó tagozatos gyerekkel. Az igazgatónő tud ugyan a tanító néni viselkedéséről, de annyira kevés van neki már a nyugdíjig, hogy nem akarja…..
kedves kis monca 2010.02.13 09:00:22
Biztos nem egyszerű kihívás megregulázni a kis nyavalyásokat. Sok szülő otthon kórusban szidja a „tanarakat”, ezért a gyerekek nagy része sajnos sok mindent meg mer engedni magának. Itt viszont tényleg meredek, hogy drága Teri néninek már az előélete ismert mindenki előtt. A kisfiamnál mákom van, mert olyan a két tanító nénije, hogy a klónozni kéne őket. Itt az egész suliban válogatott jó gárda van - szerintem az igazgató néni szűrhet, mielőtt alkalmazza őket. Mivel régen óvónő volt, különösen az alsósok nevelgetése profi. Jöhet a reklám? Újpest Megyeri úti iskola…
A nagylányom gimnáziumában ott a másik véglet. Jól tanul, főleg humán téren oké, szereti a tanárait, ami szerencsére kölcsönös. Második nyelvnek beválasztotta a franciát, de néhány óra után érezte, hogy esélye sincs megtanulni, mert irtó nehéz. Kérvény az igazgatónak november elején, hadd mehessen át a németes csoportba. Válasz nincs. Várok, mert ugye ne nyomuljunk…Később személyesen elmondja, hogy neki nincs kifogása a csere ellen, de ezt majd a két nyelvtanár döntse el. Lényegében a gyerek a francia csoportban nem kívánatos, a németes azt mondta, hogy most foglalkozzak veled külön? Az elejétől?
Eredmény: Visszagyömöszölték a franciába, félévkor nem osztályozható. Március végéig tegyen vizsgát az eddig elmaradtakból (szóval az egész eddigi anyagból), de a tanárnő előre fintorogva már annyi biztatást adott, hogy tudod, mennyi esélyed van rá, hogy ne bukjál meg? Nulla!! Na, szóval nagy kedvet nem csinált a kölyöknek a franciához, de legalább éjfélig tanul minden nap, és parázik, hogy a semmiért, mert ugye a bukás már be lett ígérve.
Náluk a francia tanárnő a helyi Teri néni.
Itt inkább nincs reklám…
kedves kis monca 2010.02.13 09:31:15
@bluemoon: Ó, köszönöm! Ez még jól jöhet. Azért most arra gyúrunk ezerrel, hogy a minimális tudás megragadjon:-))
Ismét egy angol sztori, arról, hogyan szúrhatja el durván egy szupermarket egy család karácsonyát és végül hogyan teheti azt jóvá. Történt velem hogy szentestét megelőző napon bevetettem magam a Marks&Spencer ételosztályára, hogy megejtsem a karácsonyi vacsora…..
kedves kis monca 2009.12.29 12:30:40
@szaGértő: Négy betű, és nem MOST.
(SOHA)
nagy-nagy szeretettel a veszprémi Topshop virágüzlet dolgozóit. És Balambért, aki lefotózta és beküldte. Erre maga Peterdi Pál is csettintene!..
Milán levele megmutatja, milyen az, ha egy áruház jól hangzó pontgyűjtő akciót indít, csak éppen nem szervezi meg rendesen, így a pozitív hatás helyett lesz egy rakás dühös vevője. Érdekes esetről számolhatok be nektek. Családunk belevágott a nyáron a Tesco és a Tefal…..
Avagy fél vesét az adósságrendezésért.Persze, hogy morbid. Mert mi lenne, ha mindenki, aki kilátástalan heyzetbe kerül (amit ugyan nem saját maga idézett elő), csak úgy megcsonkíttatná magát?30 évesen, egészségesen, milyen lelkiállapotban lehet az az asszony aki ilyen…..
Muzsika a fülemnek az az egyre több napvilágra került visszaélést feltáró hír, vizsgálódás, ami belengi a magyar közéletet.Szívesen látnám minél előbb, hogy a botrányoktól elhíresült "jókor - jó helyen" urak, úrhölgyek odaállnak ahhoz a virtuális asztalhoz,…..
Ki az aki a mai időben nyugdíjas? Minimum az 50-es években vagy annál korábban születettek. Mi még az akkori idők szerint szocializálódtunk. Alázattal tudomásul vesszük, hogy a megállapított nyugdíj az, amiből havonta meg kell élnünk. Egyszerű munkás emberek, nme túlságosan…..
Meredith Grey a Media Marktban futott neki egy 0%-os THM-mel, kezelési költség és önerő nélküli hitelnek, mintha mi sem történt volna az elmúlt fél évben. Természetesen kiderült, hogy mindig van tétel, amit nem sorolnak fel a hirdetésekben, ez pedig jelen esetben a hitelfedezeti…..
J. a banki termékmarketing extrém példájával találkozott. Vett egy autót, fizette a hitel részleteit az MKB Eurolízingnek, míg egy nap fel nem ajánlotta a pénzintézet, hogy vegyen hitelbiztosítás nevű terméket. Hogy miért? Arra célozgattak, hogy akkor nem is kéne olyan szigorúan…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
Ezennel arra ítéljük Tóth József MSZP-s képviselő-polgármestert, hogy egy héten át kelljen fel-alá görkorcsolyáznia a Menyasszony utcában, amit olyan frankón felújítottak az emberei. Hogy miért? Hajtás után kiderül. Remélem nem kell soha átélned, hogy milyen a XIII.…..
kedves kis monca 2008.11.10 12:46:09
A postai befizetés plusz 120 Ft-os költségéről nem tájékoztatta az ügyfelet a Pannon, így az billentyűzet után nyúlt. X.Y levelét minden változtatás nélkül, az eredeti mondatvégi írásjelekkel közöljük. Tisztelt Címzett! Előjáróban annyit, hogy az ügy mellyel…..
kedves kis monca 2008.09.29 10:49:01
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét. Egyedülálló…..
Az elektronikus autópálya matrica eladásánál talált Kata egy szopatós kiskaput (nem kereste), amivel a kutak nyernek, az autós meg sokszor sokezer forintnyi büntetést fizethet. A vevői példányra tessék odafigyelni, a blokk ebben az esetben nem elég, persze akkor még mindig…..
kedves kis monca 2008.07.31 21:34:53
Az ilyen árcédulás trükközések láttán először mindig azt gondolom, hogy ez nem lehet direkt, hiszen miért érné meg pár forintért ennyit izmozni, és hány akciós kupac fér el egy átlagos áruházban. Aztán rá szoktam jönni, hogy milyen sok Tesco van, milyen nagy alapterületen,…..
Gili egy sajátos anomáliát fedezett fel az Erste rendszerében, legalábbis a Homár még nem hallott olyanról, amikor a bank több pénzt von le jutalékként külföldről érkező pénz után, mint amennyit feladtak: Egy internetes vásárlás eredményeképpen egy magánszemélynek…..
Gebra beleszaladt a banki ügyintézés poklának legmélyebb bugyrába, amikor minden ügyintéző máshogy ügyintéz, majd jönnek a kitöltendő űrlapok, de hiába: a hitelkerete először megnőtt, majd megszűnt és három hét után már csak a kérdései maradtak. Az alábbi vidám és…..
kedves kis monca 2008.07.21 15:47:09
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..