Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1.3806488

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leégett a Notre Dame egy része. A kár tetemes, a helyreállítás évekbe telik majd, az internet pillanatok alatt tele lett a lángokról készült videókkal... meg az esemény kommentárjaival. A nagy médianyilvánosságot kapó események mindig fellobbantják a közbeszéd lángjait is. A hétköznapi embernek…..
1.3806488 2019.04.19 04:27:46
@kiskutyauto: ezt a problémát már mások is felismerték hozzád hasonlóan, kicsit korábban. az elhárítására profi megoldásokat dolgoztak ki és le is tesztelték ezeket a megoldásokat. valami Karl Marx meg Friedrich Engels nevű szakértőket szoktak emlegetni a tesztek forgatókönyveivel kapcsolatban.
ezekbe a tesztekbe - úgy tippelik - százmillió ember pusztult bele, mire rájöttek, hogy az emberi társadalom nem így működik. (amúgy az állati sem).

a nagyon kevés dolgok egyike, amiben a sok általad említett különböző társadalmi rétegnek azonos mértékben jutott, a vélemény nyilvánítás lehetősége (persze az sem mindenütt és nem egyforma súllyal, publicitással, de sokkal jobb, mint pl. a természeti/társadalmi javak eloszlása) és te pont ezt akarod korlátozni. miért ne mondhatná valaki, hogy a természetes szelekció ma az egyetlen működő túlnépesedést kezelő eszköz. persze ezzel jómagam sem értek egyet, de azzal pláne nem, hogy betiltsam mások véleményét. (más területen sem értek egyet a véleménytiltással. ez nekem ugyan olyan orvelli, mint azok a cselekedetek, amiről a vélemény nyilvánítás be van tiltva)

a blogbejegyzéshez: tetszik, tényleg pár perc alatt bele lehetett futni ezekbe az megnyilvánulásokba. talán még a felsorolásba belefér az esethez gyártott vicces mémet (tucatnyi emotikon kíséretében) századszor is újralinkelő és a linkelt tartalmon "hogyan lehet egy ilyen tragédián viccelni" műfelháborodást mímelő, humortalanok.