Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kézműves ékszerek

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ásványokat vásárolunk, sokszor azzal a szándékkal tesszük, hogy azok segítsenek minket egy adott életterületen - legyen az gyógyulás, bőség, belső béke, vagy akár szeretet bevonzása. Bár az ásványok természetes energiákkal rendelkeznek és képesek támogatni minket, hiszem, hogy a valódi erejük…..
Az affirmációk használatáról szóló beszélgetések során gyakran találkozom azzal a kijelentéssel, hogy „hiába mondogatom magamban, hogy gazdag vagyok, ha nincs pénzem.” Ez teljesen érthető reakció, és sokak számára az affirmációk egyfajta „üres szövegnek” tűnnek. De miért van az, hogy sokan mégis…..
Az ásványok világa évezredek óta foglalkoztatja az embereket. Ősi kultúrák használták őket különböző rituálékban és gyógyítási célokra, ma pedig egyre többen fordulnak a kristályokhoz, hogy támogassák a testi-lelki egyensúlyukat. De van valami, amit érdemes tisztán látni: nem az ásványok gyógyítanak…..
A bőség nem csupán a pénz vagy anyagi javak kérdése; sokkal inkább egy állapot, amelyet tudatosságunkkal és energiánkkal vonzunk be az életünkbe. Az, hogy miként tapasztaljuk meg a bőséget, nagymértékben függ a hiedelmeinktől, amelyeket magunkkal hozunk. Ezek a hiedelmek formálják a valóságunkat, és…..
Sokan beszélnek a manifesztáció erejéről, arról, hogyan teremthetjük meg álmaink életét pusztán a gondolataink, a vágyaink és a szándékaink segítségével. Azonban van egy fontos tényező, amit gyakran figyelmen kívül hagyunk: a tudatalattinkban rejtőző negatív minták és berögzülések, amelyek…..
 Volt egy nagy álmom. Egy cél, amire minden erőmet, figyelmemet és energiámat ráfordítottam. Mindent megtettem érte: terveztem, léptem, figyeltem a lehetőségeket. Tudtam, mit szeretnék, és minden létező módszerrel próbáltam megvalósítani. Azonban nem sikerült. Hiába tettem meg mindent, amit csak…..
A megerősítések ereje abban rejlik, hogy a tudatunkat és a figyelmünket a jelen pillanatra irányítják, segítve ezzel a belső békét és stabilitást. Az egyik legerősebb és leginkább földelő megerősítés, amit használhatunk, a „Minden rendben van”. Ez a kijelentés nemcsak nyugalmat áraszt, hanem szoros…..
Az ásványok használata nem csak egy divatos spirituális trend, hanem évezredek óta alkalmazott módszer az önismeret elmélyítésére és a belső harmónia megteremtésére. Az ásványok és a tudatos gondolkodás között létező kapcsolat különleges: ezek a kristályok energetikai eszközökké válhatnak, amelyek…..
Az ásványok, ezek az ősi kincsek, nemcsak a természet szépségeként szolgálnak, hanem képesek arra is, hogy támogassanak minket a belső egyensúly és a tudatos élet megteremtésében. Az évezredek óta használt kristályok olyan energiákat hordoznak, amelyek összhangba hozhatják testünket, lelkünket és…..
A manifesztálás - amikor tudatosan teremtjük meg a vágyott életünket - egyre népszerűbb téma a spirituális és önfejlesztési világban. Sokféle technikát, módszert hallhattunk már, de van egy közös nevező, ami minden manifesztáció sikerének titka: a hála. De miért is olyan fontos a hála, és hogyan…..
A tudatalatti átprogramozása egy mély belső munka, amely során a tudatalatti tartalmát új mintákkal és meggyőződésekkel helyettesítjük, hogy pozitív irányba tereljük életünket. A tudatalatti az elménk azon része, amely automatikusan működik, és a mélyen gyökerező szokásainkat, hiedelmeinket és…..
Az emberek évszázadok óta keresik a választ erre az egyszerűnek tűnő kérdésre: Mi tesz minket igazán boldoggá? Sokan úgy gondolják, hogy a boldogságot külső dolgokban találják meg: pénzben, anyagi javakban, társadalmi státuszban vagy akár a kapcsolataikban. És bár ezek a dolgok időnként tényleg…..
kézműves ékszerek 2024.10.02 17:25:49
@Puller István: Kedves István! Először is köszönöm a kommentet!
Nekem "a lelkem legmélyebb régióiba" tudatosan belenézni csak nem olyan régen sikerült és bevallom először mindenfélét találtam ott. Később amikor azon gondolkodtam engem mi tenne boldoggá, akkor rájöttem mindenem meg van, amit fiatal koromban szerettem volna elérni, gondolok itt a családra, egy kis házra, ahol lakhatok. Ahogy mélyen magamban keresgéltem mi tenne még boldoggá, mire is lenne még szükségem, akkor rájöttem hogy semmire, mert mindenem meg van. Mondjuk pénzem nem sok van, de ha több lenne bizonyára jobban érezném magam, de boldogabbnak nem valószínű. Talán ezért a gondolkodásért is jön olyan nehezen az életembe. :D
Valahol, valamelyik bölcsnél olvastam, aki azt mondta, hogy nagyon kevés kell a boldogsághoz, amit nem magunkon kívül kell keresni, hanem önmagunkban, a gondolkodásunkban.
Sokáig azt hittem, hogy a malachit nem igazán az én kövem. Mindig a rózsakvarc vonzott, különösen, amikor érzelmi traumák feldolgozásáról volt szó. A rózsakvarc gyengéd, szeretetteljes energiája segített megnyitni a szívemet, és idővel megtanultam elengedni a fájdalmat, amit magamban hordoztam. A…..
Az ásványok és kristályok hosszú évszázadok óta szerepet játszanak az emberi kultúrákban, különféle gyógyító erőkkel ruházták fel őket. Ma is sokan fordulnak ezekhez a természetes „szövetségesekhez” remélve, hogy fizikai vagy lelki egészségük javul. Ahogy azonban egyre többeket foglalkoztatnak a…..
A kézművesség mindig is különleges helyet foglalt el az emberi kultúrában. Valami mélyen gyökerező vágy van bennünk, hogy alkossunk – nem csupán a kezeinkkel, hanem a lelkünkkel is. A kézműves termékek, legyen szó szövésről, fazekasságról vagy ékszerkészítésről, mind hordoznak valami különlegeset:…..