Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stenza

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ady Endre tökéletes tesztpilóta lett volna az új Corsához, csak a Harc a Nagyúrral című verset kellett volna kicsit átírnia, és az Opel navigációját helyezni a disznófej-középpontba. Ha pedig még nem látta, hogyan próbálják átverni a Becsületesneppert német kollégái, ezt a…..
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
TComment Merci akarok lenni 2012.04.02 06:05:00
Veszített sportosságából a Hármas BMW? Elég lehet 8,5 liter városban egy 245 lóerős, benzines turbómotornak? És vajon hány kamera kell az ideális autóba? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Belsőség Ki volt az a barom?! 2011.09.21 06:20:06
Amit mi elcsesztünk, az el van cseszve és punktum. Ám ha a közlekedésről van szó, ez kínos és hosszú életű. Mai cikkünk blogposztja...
A sima nylonzacskó már egyre több helyen cinkes, valahol már pár forintot („lélektallért”) is kell adni érte, de kétségkívül maradtak még végvárai a zacskóosztogató hadtesteknek. De itt a legújabb camouflage és gyógytapasz a fogyasztói társadalom számára! A…..
stenza 2011.04.14 15:06:54
@MrSzelektiv:
pont erről beszélek, a szélsőséges és propaganda szerű kommunikációról. nem jó ez sem a gyártók sem a környezetvédők oldaláról sem. nincs igazad.
nincs előttem tesco tej, de jellemzően a tesco termékek valamelyik hazai gyártónak az átcsomagolása és nagy tételben való felvásárlásával jön létre. ami így egy darab 12 tonnás kamion az M0-son, nem pedig 20db 3.5 tonnás kis áruszállító.
((a tejporos tejet meg nem veszem meg. de ezt hagyjuk is, mert nem a silány termékről volt szó.))
a közösséged pedig attól is elbukik, hogy az ezer kistermelő feljuttatja az addigra méregdrága portékáját (legyen az tej vagy gyümölcs) és még több teherautó (kis trabant és barkas) és forgalom és drágulás. könnyű belátni, hogy a nagy tétel mindig gazdaságosabb mint a kis tétel.
Az M0 pedig így is úgy is a benzinbe épített útalap és ezerféle egyéb adóból épül és ha mész rajta, akkor állítom hogy 10-ből csak 2 kamion szállít élelmiszert. ÉS: a teherautóknak van ugye plusz útdíj, figyeld csak a piros matricás táblákat, minden főútvonalon.

zacskó: lehet persze én egyedi eset vagyok, de basszus nem gyűlik a nylonzacskó. azt pedig külön csodának tartom, hogy 3 ember 1 hétig gyűjt, de gondolom a szelektívetek sokat segít rajta.

kérés: a stáb fotózzon vagy tegyen közzé egy felhívást, hogy fotózzuk le 1 heti szemetünket. kiborítva. igen. aztán értékeljük ki, kíváncsi vagyok milyen trükköket tudnék hasznosítani, mit hova dobhatnék.

és még mindig állítom, hogy radikálisan nem lehet változtatni. én próbálok figyelni, de a 200ft a tescoban ott helyben a markomban marad és úgy gondolom hogy ezzel nem ártok
Nemrég indult szórólap-ellenes kampányunk, amely a kevéske hírverés ellenére is szép számú érdeklődőt hozott, kértek több tucat matricát a keszthelyi önkormányzattól, a minap pedig egy rábaparti egyesület írt levelet, hogy csatlakoznának a kezdeményezéshez és fogjunk…..
Semmit sem tudunk a készülékről, csak sejtéseink vannak: nagyobb háttértár? Kamera elől és hátul? Több pixel a kijelzőn? Nagyobb fényerősség? Kétszer több memória? A pletykák könnyebb és vékonyabb LCD panelről szólnak, de vajon hihetünk nekik?Kínában ezekkel a…..
paul kalkbrenner Berlin Calling 2 2010.12.08 15:22:44
Ez a szöveg olvasható Paul rajongói oldalán a facebookon: Szia Budapest, Hallo Magyarország!....Öszintén mondva a Magyarországi képek durván a legjobak lettek!!! Egyébként meg nem sokára elkészül a BERLIN CALLING 2. Ha már elöre egy kicsit támogatni szeretnétek minket akor…..
Vajon milyen lenne a világ, ha minden a minimalizmus elvén működne? Semmi más nem lenne, csak letisztultság és egyszerűség. Az Antrepo nevű tervezési tanácsadással foglalkozó csapat világmárkák designját csökkentette a minimumra, ami egyrészt érdekes koncepció, másrészt arra…..
Szeretem látni, ahogyan egykor teljes pompájukban tündöklő épületek, évtizedekig magukra hagyatottan, elfeledve, olykor lebontásra is ítélve, aztán mégis valami csoda folytán túlélve az évszázadokat egyszer csak, mint egy főnixmadár újjászületnek. Álmukból felébredve és…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
A "Best of" évzáró sorozatunkat a tegnapi nap folyamán nyitó Darqo-poszt folytatásaként, a mai napra összeállítottam egy tízes listát azokról a házakról, lakásokról, amelyekbe nagyjából gondolkodás nélkül még ma, és azonnal beköltöznék. Szerencsére volt miből válogatni, hiszen az év folyamán…..
bpMenetrend + Android. Karácsonyi meglepetés, hogy kijött az első publikus bétája a bpMenetrend androidos verziójának. Az alkalmazás innen tölthető, és nagyjából azt tudja, amit az iphone-os verzió. A friss budapesti BKV-menetrendet lehet rajta nézegetni. El tudjuk menteni kedvenc…..
stenza 2010.12.25 23:05:55
@szcsongor: mint írtam is, én iphoneról beszélek, ott nincs ilyen másolgatásos para.
tervezni nem tud valóban a bpM, de ennyi eszem van. persze aki ismeretlen a városban annak biztos jobb a Smart, leszámítva hogy egyszerűen tele van buggal.
A Vissza a jövőbe trilógia nagy reneszánszát éli mostanában, megjelent a trilógia Bluray-en, illetve egy sor más vele kapcsolatos termékbejelentés, közlemény is előbukkant így 2011 felé baktatva. A Nike egy remek tie-innel jelentkezett, ami a trilógia első részében is látható…..
stenza 2010.11.25 16:19:50
Appleblog Eredményt hirdetünk 2010.11.15 16:04:00
Múlt héten hidettük meg a amiket a Steelbirdtől tesztre kapott tokok szétosztását köztetek, azóta eltelt egy hét, így hát sorsoltunk. Összeszámoltuk, melyik tokra hány szavazat érkezett, majd véletlenszámgenerátorral kidobattuk a nyertes komment sorszámát az adott darabra…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
stenza 2010.11.08 22:28:00
Kaptam egy titokzatos levelet, ahogy mondani szokták, név és cím a szerkesztőségben, amiből kiderül, hogy a Vodafone is készül valamire.Kis alapozás: tegnap elsőként írtuk meg, hogy mikor és hol lesz az iPhone 4 hazai premierje - aki esetleg lemaradt a hírről, annak mondom, hogy…..
stenza 2010.10.06 02:14:03
A hosztesztársadalom átrendeződött a nagy széndioxid-mizériában. Korábban leginkább köbcenti alapján lehetett őket kategorizálni, továbbá aszerint, hogy ezek a köbcentik valódiak-e, vagy mesterségesek. Mára gyökeresen megváltozott a helyzet, mivel egy szottyadék takarékos…..