Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rusehuen

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OECD kiadott egy friss ábrát, amin nem csak az látszik, hogy a különböző országokban hogyan alakult a munkaerőpiac 2010 óta, de a különböző, a gazdasági folyamatokhoz új vagy megszűnő munkahelyekkel hozzájáruló szektorok is fel vannak tüntetve. Magyarországon főleg a kereskedelem és a…..
Rusehuen 2017.11.29 12:43:43
@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Pedig tényleg jobban élünk! Igen is jót tesz az elvándorlás. Legalább feljebb viszik a béreket. Ennek örülj. Ja, a közmunka se rossz ötlet. Az, aki a 8 osztályt se tudta elvégezni, szerinted valamire befogható? Több generáció munkanélküli családban, amikor a gyerek azt látja, hogy apu es anyu nem dolgozik, szerinted neki kedve lesz? Tisztelet a kivételnek. Jobb a közmunka, mint a segély!
Ami előrevetítheti, hogy főnökük is távozik, és új pályára kerül...
Rusehuen 2017.11.23 07:20:29
@okostojas007: Belarusz erről híres. Nagyon jó tengerparttal rendelkezik. Télen se esik le a hőmérséklet 0 fok alá.
2010-ben a sorozatok világa megváltozott. Ebben az évben indult a sokak által istenített képregénysorozat tv-s siker hadjárata. Frank Darabont ( akinek a világ legjobb filmjét, a Remény Rabjait köszönhetjük) és csapata felkarolta Robert Kirkman zombiapokalipszis történetét. A teljesen más…..
Ebben az évben engem ért a megtiszteltetés, hogy elvihettem az autónkat a szokásos tél eleji kerékcserére. Hiába voltam az elmúlt 4 évben autótulajdonos, és volt a férjemnek is egy autója, valahogy sosem én mentem a szakemberhez velük. Igaz, egyszer jelen voltam, de akkor is egy férfi családtaggal,…..
  Az egyetemi tanár kérdőre vonja a társaságot. "Mindenkinek van szakmai gyakorlati helye? És ki megy ki külföldre? ". A hatalmas teremben egy-két kéz merészkedik a magasba, az is bizonytalanul. Körülnézek, hátha csak rosszul látok. Talán túl gyorsan kezdtem el a…..
BEKIÁLTÁS Pávatánc idehaza is 2017.11.01 01:07:12
 A béremelési kényszerből eredő feszültségek és a teljesítőképesség közötti ellentmondások darabokra szakíthatják a magyar társadalmat. Egyre szaporodnak a jövedelmüket tűrhetetlennek tartó munkavállalói csoportok. És közülük egyre többen ismerik fel, hogy zsarolási helyzetbe kerültek, miután az…..