Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JorgoszBaia

7 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Este tízkor, duplarésszel. A második kanyarhoz nem (feltétlenül) kell az első, ráadásul jobban is sikerült, mint az előd, szóval ha nem láttad, most bepótolhatod. ..
Amikor az izraeli Prisoners of War című sorozat amerikai jogait megvette a Showtime, majd odaadta Howard Gordon producernek, aki többek között a 24-et is tető alá hozta, nem is sejtették, hogy 2015 őszén már a hatodik évad berendeléséről fognak dönteni. Az eredeti sorozat mindössze…..
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
Lehet, hogy már semmi köze az első évad szellemiségéhez. Lehet, hogy már nincs benne Brody. Kit érdekel, ez így is kurvajó lesz. Ugrunk az időben, Carrie Berlinben dolgozik, már nem a CIA kötelékében, de legalább anyaként, így az a félelmünk, hogy a gyereket örökbe adja,…..
JorgoszBaia 2015.08.28 08:17:10
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
JorgoszBaia 2015.07.15 14:39:39
@Darinka11: az egész hasonlít egy pókerjátszmához... akkor lehet, hogy a pókeres Stumpf András rokona? :D
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
JorgoszBaia 2015.06.02 12:23:49
@Andrei Chikatilo: gondolom, mindegyiknél volt forgatókönyv, meg hallották, ahogy az asszisztens szólítja őket, színbe álltnak, aztán felhangzott az éstessék!... :)
és persze az is lehet, hogy ott voltak ők már rég, csak hát Jonék most értek oda, ezért őket is csak most mutatta a kamera :)
JorgoszBaia 2015.06.02 12:26:20
@Andrei Chikatilo: bocs, nem neked szántam..
JorgoszBaia 2015.06.02 14:03:24
@XocoLatte: vagy fordítva.. a Főveréb - a Lancel-Cersei afférra gondolva - ráveszi, hogy valljon, Cersei meg bevallaná Jamie-t az ő csodalámpájával :)))
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
JorgoszBaia 2015.05.26 15:46:16
@zizi77: Lehet, hogy tudott róla, ahogy mások is hallottak ezt-azt rebesgetni, de tanúja - nekem legalábbis így jött le - Kisujj "ajándéka" révén lett.
JorgoszBaia 2015.05.26 16:06:06
@Dekatlon: ezek is tények, igen :) viszont lehet, hogy a királyénál kifizetődőbb állás a királycsinálóé :)
JorgoszBaia 2015.05.26 16:21:01
@Knapp75: Lehet, hogy elfogult vagyok vele (is), :) de ezeket én inkább látom merész és bátor lépéseknek, mint ballépéseknek. Ezeknek persze megvan az a kockázata, hogy nem lesz népszerű tőlük az ember, de ha egy határozott célhoz vezető terv részei, akkor megéri a kockázatot.
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
  El sem hiszem, de mindjárt vége a Rising Starnak. A legutóbbi adás után ugyanis már csak hatan maradtak, ebből viszont csak négy jut be a döntőbe. A vasárnapi adásnak az volt a különlegessége, hogy minden versenyző valamilyen sokadik ex-tehetségkutatós énekessel duettezett,…..
Kalamár Tamás, a Barátok közt producere 17 év után hagyja ott a sorozatot. Már régóta lehetett tudni, hogy Kalamár valami új dologba szeretne kezdeni, távozási szándékát most az RTL Klubnak is bejelentette. Kalamár a kezdetektől a Barátok közt élén állt, a Bors úgy tudja, a…..
JorgoszBaia 2015.01.08 11:06:55
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
Hogy mi a bűne az énekesnőnek, nem tudom, lehet az, hogy a legutóbb, amikor a két piacvezető bulvártermék vele foglalkozott, azt állították, hogy megalázta ByeAlexet meg Rúzsa Magdit, mert testvére, Tóth Vera koncertjén azt merte mondani, hogy hajá tesó, legyen már végre egy…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
JorgoszBaia 2014.09.18 15:55:55
@William Shockley: amit sixx hónapok óta művel az RTL-lel, az az ingyen cumi tipikus esete (már ha ingyen van...)

ehhez képest az, hogy DT vagy az RTL milyen cumit kapott be, másodlagos.. mert tőlük nem is vár mást az ember...
JorgoszBaia 2014.09.18 16:04:14
@sixx: ezer és egy éve olvaslak, ezért is olyan érthetetlen, amit az utóbbi időben művelsz
JorgoszBaia 2014.09.18 16:14:00
@fran7: például
Embert próbáló kilenc részen vagyunk túl, és most következik az évadzáró, amiben hasonló érzelmi hullámvasúton fogunk ülni, mint korábban. Annyi biztos, hogy a „Jennifer Anniston pasija” jelzőt elhagyhatjuk Justin Theroux neve mellől, mert most már ő lesz Kevin „Fuck”…..
JorgoszBaia 2014.09.15 12:14:05
Az évad legjobb része különleges lesz, mert az O14 előtt eseményeket látjuk. Kedvenc hőseink élik az átlagos, hétköznapi boldogságokkal és gondokkal teli életüket, majd jön az Eltávozás napja és három évvel később mi már a megtört szereplőként ismerjük meg őket.…..
JorgoszBaia 2014.09.11 12:44:45
@Szencsike: köszönöm!!! :)
hogyvolt The Leftovers 1x08 - Cairo 2014.08.26 09:00:00
Az első képsorokban párhuzamosan látunk két főszereplőt. Főnéma Patti a templomban pakol ki ruhákat, felnőtt, gyerek, férfi, női cuccok vegyesen és mindegyiket személyre szabva rakja ki, mintha csak arra szánná, hogy valaki felvegye őket. Van egy M. D. címkéjű mappája, ami súg…..
JorgoszBaia 2014.08.28 17:05:06
JorgoszBaia 2014.09.03 16:02:48
@Szencsike: a születésnapom :)) a legjobb időzítés :)
JorgoszBaia 2014.09.04 16:45:55
@Hamish_Minca: köszönöm! :)
Az állampolgári jogok korlátozásával a jogok és kötelezettségek egyensúlytalanságát teremtette meg . Az állampolgárokkal fizettette meg saját politikai hibái árát.Orbán Viktor - Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata 2010. május 22...