Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ősi L. Bulcsú

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem örök témája a filmeknek. De kevés olyan szerelmes film van, ami könnyeket is csal a ember szemébe. Válogatásunk szubjektív.  1. Szerelem hálójában  Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom…..
E-mail címünkre érkezett Anna levele: 31 éves vagyok és egy nagyvállalat belső rendezvényeit szervezem. A munkám miatt sok emberrel és közte sok férfival is találkozom. sokszor alakul ki flörtölés, ami soha nem lépi át a munka határait. Alapelvnek tartom, hogy a munkát nem keverem a magánélettel.…..
Mindenki, aki abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy társat akar találni magának, kipróbálja valamelyik online társkereső oldalt, vagy applikációt. Ehhez szeretnénk pár igen (rossz) tippet adni.  1. Kihívó fotók Minden pasi, aki nem csak dugni akar egyet, arra vágyik, hogy párja olyan…..
Life 'n Joy onLÁNY társkereső 2018.03.21 12:34:53
Napok óta zúdul rám az Internetes fórumokról, blogokról, hogy ki, miért nem talál komoly párt magának.  De mit is keresünk? Társat vagy párt vagy dísznövényt? Legyünk őszinték, ma az emberek legfeljebb párt keresnek, de inkább dísznövényt. Ennek egyszerű oka van: az emberek (lányok, fiúk…..
Life 'n Joy Randikudarc 5 oka 2018.03.18 14:30:42
A társkeresés talán egyik legnehezebb lépése az első találkozás, az első randi. Sokan ettől megijednek és már az első randin görcsösek lesznek. Nem szabad. Annak ellenére, hogy a legmélyebb érzelmek felélesztése a cél, mégis az első találkozásokat nem szabad többnek tekinteni, mint egy játék, mint…..
Mindenki pasi életében, aki randizik eljön az a pillanat, amikor olyan lánnyal találkozik, akivel az életét is leélné. Ilyenkor a pasi, mint egy hím madár, elkezd imponálni a nőnek. Nem a megszokott macsó úton megy, hiszen ennek a randinak tétje van. És ebben a pillanatban már el is rontott…..
Év vége felé sok emberben felmerül a kérdés: Miért vagyok még mindig egyedül? Pedig idén is sokat randiztam, sok emberrel találkoztam. De mind idióta volt. Vagy többnek mutatta magát mint ami, vagy egyszerűen átvert. Szép szavakkal csábított, majd mikor megkapott dobott. Ha össze is jövünk, már a…..
Naponta olvasom az online "randiblogok" posztjait, találkozom megkeseredett nőkkel, és pasikkal, akik nem találnak társat maguknak. Pedig egyik ember sem lúzer. Rendes, kedves értelmes emberek, vágyakkal, álmokkal. De egyben mindegyik hasonlít, lelke mélyén keresi az igazit. A megértő társat, a…..