Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabi6

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan már nincs érinthetetlen sportoló a világon és ez igaz a profi labdarúgókra is. Hiába van szerződése egy játékosnak vagy akár egy edzőnek ma már ez semmit sem jelent. Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci.     Mez, szurkolók, klub iránti hűség, tisztelet ezek azok, amik elfogytak a…..
Még el sem felejtik az emberek Floyd Mayweather és Conor McGregor augusztusi mérkőzését máris várhatjuk az újabb nagy bejelentést. Ugyanis a hétvégén kiütéssel győzedelmeskedő Deontay Wilder már Anthony Joshuanak üzenget.     Joshua jelenleg IBF, WBA, IBO címeit tudhatja magának de kérdésessé…..
Hétvégén a londoni csapat a Liverpool gárdáját fogadta. Mióta megépült a West Ham United új stadionja (London Stadium) nem igazán ment Slaven Bilic csapatának. A rossz formát Jürgen Klopp csapata tovább mélyítette, miután 1-4-es arányban győztek a vörösök. Ez a vereség pedig következményekkel…..
Lassan már keresni kell azokat a régi emlékeket, amikor az olasz bajnokság csapatai uralták Európa legrangosabb kupáit. Ugyanis ilyen utoljára 2007-ben fordult elő. Akkor az egyik olasz óriás az A.C. Milan hódította el utolsó nemzetközi sikerét a Bajnokok Ligája megnyerésével.   Ahogy a világ, úgy…..