Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alicia Bailey

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal Mulán múltjának egy szegletébe nyerünk bepillantást. Két évvel ezelőtt járunk, Mulán és a pasija épp a moziból jön ki. Kiderül, hogy ebben a kapcsolatban nem Mulán az érzelgős, és ez nem csak a filmválasztás terén mutatkozik meg. Ezek után nem csodálom, hogy amint…..
Kampánnyal indítunk, egy ipse, valami Montez áll az emelvényen és az újraválasztásáért szónokol. Persze közben szidja a mutánsokat, itt már csak így lehet választást nyerni. A csürhe lelkesen éljenez, de ez a jelöltünket nem hatja meg, lemegy az emelvényről, és már szidja is…..
Ezúttal csak egy évet ugrunk vissza az időben, Struckerék idilli életébe nyerünk ismét bepillantást. Ahhoz képest, hogy Andy szerint az apja mindig dolgozott, és sosem volt rá ideje, ez már a sokadik példája annak, hogy ez nem így van. Most vagy a kissrác kamuzott, vagy a…..
1952-ben járunk Londonban. Egy srác képeslapot ír éppen a szeretteinek arról, hogy megérkeztek és jól vannak, csak bujkálniuk kell, ami egy kissé ront az összképen, de no para. Közben újságcikkek kúsznak be a képbe, mind ugyanarról szól, egy szökésben lévő mutáns…..
Három évvel korábbra ugrunk vissza, Marcos talpig kinyalva, maffia üzemmódban, öltönyben érkezik egy kávézóba, ahol Nyomkereső és Lorna már várnak rá. Mint kiderül Lorna és Marcus ekkor találkoznak először. A fiúka elég kimért és kissé flegma, de határozottan nem olyan…..
Maia, a fintorok és a nyegleség koronázatlan királynője a liftben - hát hol máshol - olvasgatja a Jax bácsi gépéből kinyert ügyféllistát és bele-bele firkálgat. Buzgólkodásában egy nő zavarja meg, aki bizalmaskodva hozzá hajol, és valami párolóról zagyvál neki, aztán egy másik nő meg a cukorra izgul…..
Flashback. Ezúttal Nyomkereső Johny múltjába pillanthatunk be. Négy évet ugrunk vissza az időben, Johny a mutánstüntetés károsultjai számára gyűjt pénzt. Nyílt lapokkal játszik, elmondja, hogy ő is mutáns, és hogy előtte Afganisztánban szolgált katonaként. Az egyik fickónak…..
Maia fintorog bele a kamerába, mivel kettesben találta az anyját azzal a Jax bácsival, aki miatt az apja a sitten dekkol. Az anyja marha ideges, Jax bácsi viszont laza, elvigyorodik és a lány hogylétéről kérdez. Maia közben lenéz, és azt látja, hogy Jax bácsin nemhogy cipő, de zokni…..
Ezúttal a Turner család emlékével indul a rész. Négy évvel ezelőtt járunk. Az Őrszemszolgálat gyöngyszeme a kislányával és a feleségével van egy játszótéren, anyu-apu piknikezik a fűben, a gyerek meg körhintázik. Az idillt a mutáns tüntetés hangjai zavarják meg. A dolgok…..
Végre egy izgalmas rész! Ez már nagyon érett. Meglepődnék, ha egyszer nem flashback-kel indulna a sztori! Kezdésként két évet ugrunk vissza, a Mutáns Internáló Tábor előtt vagyunk, Nyomkereső és a társa épp ki akar szabadítani onnan valakiket. De a dolgok nem alakulnak valami…..
Maiával indítunk. Aki az előző hét óta sem lett okosabb, hiába Lucca múltkori gyorstalpalója. A liftben állva hallgatja a hangpostájára küldött gyalázkodó üzeneteket, a fene se tudja miért, talán szereti, ha alázzák, vagy egyszerűen csak olyan ostoba, hogy azt hiszi, ügyfelek…..
Marcosékkal nyitunk. Visszaugrunk három évvel ezelőttre, Marcos most csatlakozott a Mutáns Mozgalomhoz. Végre megtudunk valamit róla is! Lorna vezeti körbe. Megjegyzem, Marcos már akkor sem volt valami vidám alkat. A Központ épületéről kérdezősködik. Mutáns Árvaház volt, meséli…..
A férjem védelmében nagy sikere után nem kellett sokat várni, hogy kijöjjön a spinoffja és hozzánk is eljusson. Még februárban kezdte vetíteni az HBO, és hamarosan jön a második évad is, ami annyit jelent, hogy szerették odaát. No meg, hogy lesz róla hogyvolt.   Egy évvel A férjem védelmében…..
Mondanám, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, de ez nem lenne igaz. Várnunk kell még egy kicsit, mire megtudhatjuk, mi lett Strucker Apu és a Mágneses Lányka sorsa. Helyette visszaugrunk az időben egy évet. Családi idill Struckeréknél, bowlingoznak. Anyu nem túl tehetséges. Apu…..
In medias res kezdünk. Hétköznapinak tűnő krimi jelenettel indul a pilot, szirénázó rendőrautók, a háttérben a diszpécser instruál. A rendőrök előtt egy lány szalad – az Egyszer volt, hol nem volt sorozat Mulánja, csak mondom –, de hamar zsákutcába kerül. Ha nem tudnám,…..