Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CM2131

0 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Szegényház 2021.10.21 20:23:57
Néhány hete családostul hazautaztunk hogy megnézzük a Vadászati Világkiállítást. Mindenképpen látni akartam mert én hét évesen ott voltam az 1971- ben rendezett kiállításon is. Összességében nem bántuk meg hogy hazautaztunk, hogy megnéztük bár jót szinte semmit nem tudok mondani. Kezdjük az…..
„Ha ki akar lépni ebből a kapcsolatból, miért nem mondja meg nyíltan? Ha meg nem, akkor azt” - A türelem fontos erény, de csak észszerű határokon belül. A pasi lassan nem tudja már elfogadni a csaj indokait, mivel egyre semlegesebb magyarázatokkal jön.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Hetek, hónapok óta hangos a sajtó a Vadászati Világkiállítástól, amely szegről-végről egy kicsit a horgászathoz is kapcsolódik, ezért hivatali kötelességemnek éreztem, hogy ellátogassak a nagy csinn-bummal beharangozott rendezvényre. Ha hinni lehet a statisztikáknak – és hát miért ne hinnénk Kovács…..
CM2131 2021.10.04 23:11:07
@matyas.kiraly: hú, de szánalmas, buta kis emberke vagy te, azért vigyázz nehogy agyvérzést kapj itt a gyűlölködésben ! :DDD
Egyszerre forró és jéghideg, buja, kies, fenséges, mágikus és vad – ez Izland, a bámulatos természeti jelenségek, varázslatos mesék, mulatságos szokások, szélsőséges ellentétek és a jó zene otthona. Egy sokarcú szigetország, amelynek legmenőbb hírességeit jellemzően nem szabadulós tévéműsorokban…..
Noha a járványnak még nincs teljesen vége (fene azokba a mindenféle variánsokba), azért az élet lassan talán visszatér a régi kerékvágásba. Az Ausztriában dolgozó magyarokat elnézve mindenképpen, hiszen akár rekordot is dönthet a szomszédban bejelentett magyar munkavállalók száma...
Mi sem bizonyítja a napnál is világosabban a #Metallica-diszkográfia gazdagságát, mint az, hogy Farkas Zotya, az #Ektomorf frontembere saját bevallása szerint még egyetlen lemezen se dolgozott annyira hosszan a pályafutása során, mint a #Reborn-on... Bár mi inkább az eredetit javasoljuk...…..
A héten láthattátok, hogy az Iced Earth gitárosa-főnöke, Jon Schaffer is ott volt a Capitoliumot szerdán megrohanó tüntetők között, aminek következtében körözés alá vonták a zenészt. Ennyivel le is zárnánk a politikai részt, zenei oldal vagyunk - kérjük, ti is ennek megfelelően tegyétek hozzá a…..
A komposztálás sok éve a kerti témák egyik legnépszerűbbike, hiszen abszolút zöld elképzelés, házilag is kivitelezhető, megoldást jelent többféle problémára, nem csoda hát, ha gyakran előkerül. A legtöbb leírás ugyanakkor jellemzően odáig jut, hogy taglalja az előnyeit, és próbálja rávenni a…..
A Star Wars kultusz 1977 óta része a filmes világnak, mely azóta valódi univerzummá nőtte ki magát: 11 mozifilmmel, számtalan rajzfilm-feldolgozással, kisfilmmel, játékfigurával, újsággal, rajongói közösséggel, rendezvényekkel, sőt még hivatalosan bejegyzett Jedi vallással is. Ma már tízmilliók…..
Mindenki tudja, hogy Hollywoodban nem egyszerű kezdő színésznek lenni. Főleg úgy, hogy még egy szereped sem volt, mégis meghallgatásról meghallgatásra jársz. Sokan évekig próbálkoznak, mire sikerül megszerezniük az első szerepüket és nagy valószínűséggel az sem a nagy bumm szerep lesz, amivel majd…..
CM2131 2020.10.12 08:59:30
@odamondó: Most már az a világ van, hogy 1-2 netflix szereppel hamarabb 'bent' lehet lenni mint bármilyen mozifilmmel.

Egyébként a fizimiskája olyan népszerű lett, hogy a fiú változatát a HBO berakta a Raised by wolf egyik főszerepébe.
Az agyonpúderezett Barbie baba külső mögött jókora trauma lapul. Paris most nem partizik vagy influenszerkedik, és nem is szexvideót csinál, hanem azért harcol, hogy mással ne történhessen meg, ami őt egy életre megnyomorította. (Forrás: Wikimedia Commons/Eva Rinaldi)..
A napokban beindultak az események az ellenzéki előválasztások körül. Kedden a Republikon Intézet tartott konferenciát Előválasztás és ellenzéki stratégia címmel, amin valamennyi ellenzéki párt jelen volt.Egyetértés volt abban, hogy 2021 tavaszán kellene megrendezni a miniszterelnök-jelölti…..
Jó lett volna, ha nem kell folytatni az előző posztot, de egészen döbbenetes és érthetetlen, ami azóta is védekezés címszóval folyik. Legutóbb még csak azon rinyáltam, hogy előzékenyen beengedtük, vagy inkább betessékeltük a vírust, az pedig elkezdett szépen terjedni. Volt egy döbbenetesen elkésett…..
Ma már szinte minden tevékenységünkhöz a banki ügyintézéstől a baráti csevelyig internetet, okostelefont használunk, saját jelszóval a belépéshez. És ezek a jelszavak egyre könnyebben dekódolhatók. Ezért fontos egy bonyolultat kitalálni, még akkor is, ha nehéz fejben tartani – írja a Business…..
téveszmék "A tanítás nem vicc" 2020.06.14 00:03:53
  Még a koronavírus-járvány kezdetén jártunk, amikor a híradások beszámoltak a jópofa makói tornatanár akciójáról, aki - a karanténoktatás jegyében - a nappalijában felállított vasalódeszkán mutatta be az úszás helyes mozdulatait. Nem állítom, hogy egy Karinthy-gyűrűt érő produkció, így az sem…..
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
CM2131 2020.03.30 13:09:22
@math0: Először is, Orbán soha nem mondta hogy nem zárjuk be az iskolákat. Már akkor tudta hogy hétfőn be lesznek zárva amikor az ellenzéknek eszébe sem jutott, hogy ezt követelni kellene. Viszont Orbán zseni. Tudta hogy káosz lesz az iskolák bezárásából, és ha ő a semmiből kijelenti hogy bezárják, akkor az egész ellenzék és a sajtó a torkának ugrik, hogy korai volt még. Így lebegtette a kérdést és hagyta hogy az ellenzék hörögve követelje a bezárást. Végigcsinálta az összpárti egyeztetést. Emlékezzünk hogy a fidesz is a bezárás mellett volt. És EKKOR Orbán engedett. Zseni a fickó.
László nem most kezdte: már hat éve fizet a saját bankszámlájáról egy olyan villanyszámlát, ami nem az ő nevén van. Ez eddig nem is okozott gondot, ám most az Elmű rosszul állított ki egy számlát, ezért vissza kéne utalnia a befizetett pénzt. És mint kiderült, ez nem megy egyszerűen, ráadásul a…..
Olvasom a hírekben, hogy 5 év alatt nagyjából 100 milliárd forintot költött a kormány arra, hogy propagálja hőstetteit. Ez évi 20 Milliárd. Ez havi kb 1 670 000 000 forint Ez napi kb 55 millió forint. 1 új, felszerelt kórházi ágy vételára nagyjából 300 000 forint nettó. Ez azt jelenti, hogy…..
Tegnap délután (2020. január 19-én) délután 4 órakor a SpaceX sikeresen véghezvitte az emberes küldetésekhez szánt Crew Dragon kapszula vészleválasztási tesztjét. Ha van ma 10 perce, akkor ezt a videót érdemes megnéznie. A Crew Dragon 2020 január 19-ei sikeres repülés közbeni vészleválasztási teszt…..
Ha azt mered mondani egy bajai kocsmában, hogy a szegedi halászlé jobb, az is lehet, hogy kést fognak a torkodhoz – mondta egy szekszárdi ismerősöm, miután ajánlást kértem tőle a legjobb bajai csárdára vonatkozóan. Feleslegesen, teszem hozzá, mert végül nem fogadtam meg a tanácsát...
CM2131 2020.01.06 14:13:56
@Boar.:
"Amúgy meg persze szó sincs "évszázados harc"-ról. A halászok a Tisza mentén se paszíroztak.." ...hanem előhúzták a zsebükből a gyufatésztát ugye?... :)
Bizony hogy paszíroztak, mivel minél tartalmasabbnak kellett lennie az ételnek, ott nem volt "második"
A posztoló egyébként jól írja, tulajdonképpen két külön ételről van szó, mintha valaki a borsólevest is borsófőzeléknek hívná és még meg is magyarázná, hogy minek azt sűríteni, megfőzöm vízben a borsót és kész a főzelék :D.
Minden ellentét feloldódna ha máshogy hívnánk őket, a szegedi maradhatna halászlé, a bajai meg lehetne halleves, hiszen azt csinálják, főznek halból egy levest tésztával.
A funkciójuk is más, a szegedi friss kenyérrel egy főétel, a bajai meg egy leves, előétel.
A Sötét végzet nem a legrosszabb a franchise-ban, de most többszöri próbálkozás után be kellene látni, ez a sorozat kifulladt...
Választási kampányokban előszeretettel hangoztatják a kormánypártok és a kormány, hogy mennyi mindennel segítették a polgárokat az utóbbi években. Az önkormányzati választás sem kivétel e gyakorlat alól, hiszen az elért eredmények harsogása és a juttatások felsorolása rutinszerű feladat a…..