Regisztráció Blogot indítok
Adatok
estikornel92

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az utóbbi hónapokban kissé leterhelődtünk a munkahelyen és az egyetemen is, azonban nem csak pillanatnyi fellángolásnak szántuk blogunkat. Több korábbi túránkat is bemutatjuk majd, többek között visszakalandozunk Izlandra a pónikhoz és gejzírekhez, Zsoma Litvániába ugrik vissza és megemlékezik a…..
A kazahsztáni túránk során volt pár beiktatott pont a nagyobb városok közé, ilyen volt a sztyeppék Dunaújvárosa is. Egyrészt azért is merem használni ezt a hasonlatot, mert ugyanolyan, viszonylag kicsi ipari város, mint itthon Dunaújváros, valamint szintén ugyanolyan mű város, hiszen tulajdonképpen…..
HunExplorers Ázsia Grand Canyonja 2017.12.14 00:01:31
Ezúttal nem egy város gyorstalpaló összegzését írjuk nektek, hanem egy egész napos túra élményeit osztjuk meg. Almatiban kocsit is béreltünk magunknak, így volt időnk elmenni a volt fővárostól durván 220 kilométerre levő Charyn kanyonhoz. Nem bántuk meg!   (Kádas Dániel fotója.) No de kezdjük az…..
  Előző bejegyzésünkben Kazahsztán jelenlegi fővárosának, Asztanának mutattuk be pár látványosságát. Most következzen a régi főváros, Almati! Látványosságok, érdekességek egy gyorstalpaló bejegyzésben  Az előző íráshoz hasonlóan, most is a legalapvetőbb dolgokkal kezdeném. Mivel egészen a '90-es…..
A Wizzair nem is olyan régen új járatot indított Kazahsztán fővárosába, Asztanába, amely egybeesett a kazah városban rendezett EXPO 2017-tel. Mivel úgyis kerestünk magunknak új túra desztinációt, ezért adta magát a helyzet, nyáron szereztünk magunknak repjegyeket. Páran lehet kicsit korainak…..
Blogunk bemutatkozásként először Kazahsztánba fogja elkalauzolni az olvasókat, de előbb bemelegítésként elmesélünk pár érdekességet is az országról! Következzen 5 meghökkentő, érdekes dolog Kazahsztánról!1. Asztana, a világ egyik legfiatalabb fővárosaBár sokan nem tudják és nem is annyira friss hír,…..