Regisztráció Blogot indítok
Adatok
propcsi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.07.19 07:41:54
Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy csepp ítélőképessége (nekem nem volt)az nyugodtan számoljon utána, hogy az év 365 napjából hány napon tudja ezt igénybe venni, a többin viszont marad a plusz egy liter,…..
propcsi 2015.07.20 22:14:33
@dmwd: Ezt kifejtenéd?

Busz? Teherautó?

Mostanában elég rendesen égnek......
Az adventi naptár kedves meglepetés kicsinek, nagynak egyaránt. Nemcsak csokit, apró játékot, de idézeteket, ötleteket, szívhez szóló üzeneteket is elrejthetünk benne. A lényeg, hogy örömet szerezzünk, együtt örüljünk. Az itt bemutatott kalendáriumokat úgy válogattam össze,…..
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
propcsi 2014.09.18 08:40:18
@Beer Monster: Minden tiszteletem a kisöregé, kevés ember ismeri el, hogy elérte képességei határát, inkább halálfélelmet hoz az utasaira.....
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
propcsi 2014.02.02 12:46:15
@Orván Biktor: Ott se maradnak. Englishrussi.com -on találsz még ilyet pár tucatot.

:)
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
propcsi 2012.08.21 14:40:43
@Parajpuding: menj egy kicsit lejjeb a Sió mentén, elég olyan 1,5 km-t kb és megérted miért tünik magasnak a zsilipnél a vízszint. Van ott egy másik zsilip/fenékgát? nem tudom mi a hivatalos neve, az van felhúzva és a zsiliptól addig mint egy medence a csatorna, a műtárgy után megh száraz lábbal átkelhetsz a csatornán.
propcsi 2012.08.21 14:44:37
@propcsi: Bocs, 2,4 km a távolság.
A hadsereg mindig is a csúcstechnika, az újdonságok sok pénzzel rendelkező támogatója és felhasználója volt. Nem meglepő tehát, hogy az első számítógépek, mint az ENIAC vagy a COLOSSUS is (az USA, illetve a brit) katonaság támogatásával jöttek létre. Ez eléggé…..
propcsi 2011.10.21 17:57:46
@Noname Cowboy: Nálunk is volt belőle tesztelésen, csapatpróbán, Műszertechnika fejlesztette, gyártotta, a hozzátartozó szerverhez plaazmaképernyő volt, '88-ban, a perifériák az orosz "szabványú" vízmentes csatikkal csatlakoztak. Törzsbuszokba mozgó vezetési pontokhoz tesztelték, a térképészek gyártottak hozzá domborzati térképet pl.
propcsi 2011.10.21 17:59:55
@Back Jauer: PC 4000, de szép is volt, ha a Dunától nyugatra szolgáltál, akkor találkoznunk kellett, abban az időben jártam én is szervízelni őket.
propcsi 2011.10.21 20:52:34
@tiboru: Amikor a 80-as évek elején a Videotonban dolgoztam a Cocom listán szereplő gépekből egy egész raktárnyit őriztek az egyik eldugott raktárban, mindössze arról lehetett felismerni, hogy felfegyverzett őrség vigyázott rá....;)
Ahogy azt már előzőleg is írtam, mióta megalakult a MÁV-Start, sokat fejlődött a vasút. Fejlődött az utastájékoztatás, odafigyelnek a takarításra, és úgy vettem észre, hogy a vasutas dolgozók is sokkal utasbarátabbak lettek. Persze nem arról van szó, hogy minden egyszerre…..
propcsi 2009.04.11 16:35:33
@BKV figyelő: Nem sokat ülhetsz vonaton, mindegyik így néz ki ami nem Inter-City vagy bármi kiemelt.
Az utastájékoztatásról meg csak annyit hogy tegnap Kőbánya - Kispesten kegyként értelmezték a vasutas dolgozók hogy indulás előtt 5 perccel végre kiböfögték melyik vágányról is fog menni a vonat....

Ajánlom hogy szálljatok le a való életbe, és nézzetek körül mielőtt a cikket megírjátok.

Gyorsvonattal mentem 200 km-t 4 óra alatt 3000 Ft-ért, 1 átszállás, estére rozsdát köptem, a fejem levitte a huzat, és szerintem mérhető halláskárosodást szenvedtem, de legközelebb isten bizony megmértem a fülemet, van annyi spanom megfelelő helyen.

Szégyen ma a vasút.

Egy barátom édesanyjával esett meg durvább verzióban az, amiről Pepe83 is írt nekünk, csak abban az esetben fékbetétet felejtettek el cserélni egy márkaszervizben, ami a pollenszűrővel ellentétben életveszélyes szituációt is teremthet adott esetben. Levélírónk esetében inkább…..
propcsi 2009.04.08 22:27:01
@Káposztakukac: Egy valamire való szerelő manapság különb műhelyt tart fenn, és jobb szerszámokkal dolgozik mint a "márkaszervízek", különben nem mennének be hozzá, vége a garázsműhely a Ladának korszaknak. A legújabb katalógus CD-DVD-k nélkül, diagnosztikai műszerek nélkül semmit nem tud már kezdeni, és bizony nem kell meglepődni ha végzett mérnök a srác, csak nem írtózik az olajtól.
propcsi 2009.04.08 19:02:36
@GSX-R: Nekem is suzi van, a 3 éves gari utolsó naján szó nélkül cserélték a zajos benzinpumpát... másnap benne lett volna soktízezerben. 1 héttel elötte még semmi hangja nem volt.
propcsi 2009.04.08 20:15:31
@Sztávrosz_: Setéstelep,fehérjefeldolgozó és szenyvíztelep ellen nem jó! POLLEN és nem szagszűrő :D

Egyébként javaslom hogy próbáld ki Solt mellett az ATEV telepet, a legjobb mindig a saját tapasztalat ;)