Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agymosott

49 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Volt nekem egy sajnálatos módon elfeledett posztom Budapest építészetéről. Kb. tíz éve írtam, ezért arra gondoltam, megint írok a témáról. Mivel a véleményem általánosságban nem változott és Budapest is nagyjából ugyanúgy néz ki, mint tíz éve, ezért ebben a posztban megpróbáltam olyan épületekről…..
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
Kim Bodniát itthon leginkább A híd című dán-svéd krimisorozatból ismerhetjük, aminek első két évadában alakította Martint, a dán detektívet, aki svéd partnernőjével, Saga Norennel nyomozott olyan ügyekben, melyek mindkét országot érintették. A sorozat elsődleges helyszíne a dán Koppenhága és a svéd…..
Azóta rágom a kefét, mióta megtudtam, hogy hiába a szakáll, a férfias külső, az izmos karok, na meg a széles vállak, ez a férfi állítólag már teljesen ki van herélve: A kép Johan Bävman fotósorozatából való, amit gyesen lévő apukákról készített, azért, hogy arra…..
agymosott 2015.12.22 11:39:40
@ossi.blog.hu: nekem meg erről az a véleményem, hogy most fogják túltolni a témát. kell a nőknek egyenlő jogokat biztosítani, de a férfiak férfi mivoltát felszámolják, az már nem biztos, hogy jó lesz.
agymosott 2015.12.22 11:42:20
@Tahó Sandokan: olyan országban vállanék gyereket, ahol tudom biztosítani anyagilag a feltételeit ennek. ennyi. és nem az növelné a kedvemet ehhez, hogy megmondja az állam, hogy a feleségemnek nőként és nekem férfiként hogyan kell a gyerekvállalási feladatokat felosztanunk. ennyi.
agymosott 2015.12.22 11:47:04
@ossi.blog.hu: "Childbearing differs for women born in different countries. Two groups have more children than Swedish born women. Women born in countries in Europe outside the EU have an average of 2.0 children and women born in countries outside Europe with a low development level have 2.6 children. Women born in EU countries have fewer children on average than Swedish born children, 1.5 children on average. In the other three groups that were studied, childbearing is at the same level as for Swedish born women."

magyarán a dél és kelet-európai bevándorlók alacsony gyerekvállalási kedve lehúzza a muzulmán és afrikai bevándorlók magas átlagát, a végeredmény pedig a svéd átlaggal azonos. érdekes.
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
agymosott 2015.09.30 18:13:52
Sixx: mivel az általad linkelt cikk
index.hu/kulfold/2015/09/22/menekult_fociedzo_an-nuszra_al-kaida_hoax/

nem kommentlhető, ide írom: a facebook-oldal, amin a fociedző al nuszra frontos képeket oszt meg, valódi volt, amikor még meg lehetett nézni, megnéztem, 2013-as datálással voltak fent a fotók, tehát nem most csinálta valaki, a botrányra fel. ez nem változtat sokat a lászló petra-ügyön, de mindenféle érvelést hiteltelesebbé tesz, ha a részletek stimmelnek. a felrúgott arab apuka az al-kaida helyi szervezetének elkötelezett szimpatizánsa. tény.
agymosott 2015.09.30 18:51:15
@Kón Bandit: baromság.
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
agymosott 2015.07.07 13:29:08
@Lucretia/My Reflection: hmm, ebben semmi ijesztő nincs. hülyékkel kezdesz.
agymosott 2015.07.07 16:10:24
@chepunk: az a köze hozzá, hogy az ember ahogy halad a civilizáció egyre magasabb fokaira, úgy egyre növekvő saját élettér-igénnyel kezd rendelkezni. ezer éve még az állatokkal egy sátorban éltek az emberek, aztán lett istálló és ház (az építőipar-maffia lobbija miatt, gondolom), aztán lettek szobák, és a végső állapota ennek a folyamatnak a saját lakás. ez a normális, természetes emberi fejlődési irány.

a magyarok egyébként már a 19. században és a 20. század első felében-közepén is nagyon rossz demográfia mutatókkal bírtak a környező népekhez képest, csoóri sándor szociográfiái szerint ebben fontos szerepet játszott a magyar falusiak prüdériája és fiatal házasok hiányzó saját élettere.

ez egyébként érdekes módon rímel egyébként az agyonzsúfolt, túl-lakott japán helyzetére is. nincs intim szféra, a modern, magasan civilizált érzékeny individuumok szexuális kedve lecsökken. a japánoknál ez a folyamat a második vh után indult be csak, amikor egyrészt a társadalom szigorú vertikális tagoltsága megbomlott és az addig csak a felsőbb társadalmi rétegekben létező egyéniség valamilyen formában megjelent, másrészt pedig a nyugati kultúra folyamatos jelenléte is fokozta az individualizmust. ezzel nincs nagy gond, bár gazdasági problémák egy darabig lesznek, de hosszabb távon a társadalom nem fog kihalni, visszaáll egy ideális, elviselhető létszámra és azon fog stagnálni.
agymosott 2015.07.07 16:15:07
@chepunk: a tanyavilág korántsem jelentette a magyar társadalom alját a harmincas években, sokkal inkább jelentette az alját az a kb. kétmillió agrárproletár, aki mindenféle saját tulajdon nélkül napszámos munkákból élt és különféle alkalmi szállásokon tengette az életét. a kommmunizmus kevés pozitív vívmánya közül a legjelentősebb az volt, hogy ezt a tömeget élhető körülmények közé vitte. lakótelepek. persze, mivel buzifasz agyhalott fideszes geci lehetsz, nyilván köpni kell erre is, hiszen a világ fekete-fehér, és a komcsik csak rosszat csinálhattak, előtte meg minden jó volt. barom.
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
agymosott 2015.03.29 10:06:41
@István Tamasi: először kellene egy ellenzék, aztán lehetne fidesz-bukásról beszélni. bár most a jobbik ezzel a nyugatbarát kommunikációs fordulattal akár nyerhet is.
Téglás Zoli olyan, magyarságát mindig és mindenhol büszkén vállaló hazánkfia, aki világviszonylatban is igazán komoly dolgokat tett le az asztalra. Ami a zenei tevékenységét illeti, az utóbbi évekbeli Pennywise-kanyar után most ismét az Ignite-é a főszerep az életében –…..
agymosott 2014.12.21 18:21:11
@Európai Baloldal:

1. ez egy az egyben szálasi érvelése. ők sem öltek meg senkit, csak a csőcselék, aki beszivárgott. lenin elveivel amúgy annyira volt ellentétes a népirtás, hogy az első gulag-táborokat az ő parancsára alakították ki.
2. ja, de nem tökmindegy, hány milliót? tömeggyilkos volt, vagy sem?
3. a kapitalizmus nevében elég kevés embert öltek meg, az amire te gondolsz, az az imperializmus.
4. itt igazad van, nagyon kártékony ilyen hazugságokat terjeszteni, és kurvára szégyellhetné magát a zoli, ha lenne önkritikája.
5. baromság
6. szegény osztrákok mit összenyomorognak kommunizmus nélkül
7. van benne valami, de a 4.6 millió létminimum alatt élő elég durva túlzás
8. azért mert valaki jól él, még ugathat. csak baromságokat ne ugasson.
A nagybrit The Wounded Kings tudja, mitől döglik a légy. Néhol sludge-os vibrálással megtámogatott doom metaljuk sötét hangulatú, súlyban jócskán megmártózó, és a műfajhoz illően borongós és lassú. Az okkult és fantasy témákat taglaló szövegeket felvezető Sharie Neyland énekesnő orgánuma engem…..
Nemrég írtunk a Metallica glastonburys koncertje körüli véleményáradatról, ám mivel az azóta sem állt le, most beszámolunk a folytatásról. Talán a legfurább hír, hogy Glastonbury-rajongók egy csoportja internetes kampányt indított abból a célból, hogy töröljék el a…..
agymosott 2014.06.04 20:29:12
@Istóczy Győző: viccből, mert ez egy karikatúra, te buta fasz. eljátssza az indie arcot, később a nyitó rap szám alá még be is játsszák a back in black riffjét, arra utalva, hogy visszatértek négerbe. de ennek megértéséhez kéne némi intelligencia meg némi zenei műveltség is.
A Magyar Liberális Párt nincs egy éves, Fodor Gábor személyében mégis parlamenti pártról beszélünk. Hogy üde színfoltja lesz-e a magyar közéletnek, vagy csak a történelem múló szeszélye, majd elválik. Bősz Anettel, az MLP alapító tagjával és ügyvivőjével beszélgettem.…..
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
agymosott 2014.01.17 15:49:40
@Lindalinda: amikor viszont a szemét gyurcsány ment putyinhoz ugyanezzel a szándékkal, akkor orbán mit csinált? egyetértően tapsolt, vagy hazaárulásról és magyarország kiárusításáról beszélt? elképesztő, hogy még mindig vannak emberek, akik nem képesek kinyitni a szemüket!
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
Jex Thoth – Blood Moon Rise(I Hate Records) Tavaly azt jósoltam, 2013 nagy éve lesz a retró rocknak, de már most be kell látnom, hogy tévedtem. Ugyan az érdeklődés, egyelőre legalábbis úgy tűnik, nem csappan a közönség részéről, és újabb zenekarok is szép számmal bukkannak…..
agymosott 2013.05.15 18:19:46
@SCs: Azért a Pursont füleld még meg párszor, nem tudom mi nem tetszik rajta, nekem sokkal jobban bejött, mint gondoltam volna. Mondjuk én ilyeneket mint a Kadavar, órabérben tudnék csak jóérzéssel végighallgatni.
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
Egy szeptemberi cikkünkhöz érkezett egy igen elgondolkodtató hozzászólás TothLali nevű kommenterünktől: Röviden: kire szavazzon egy magyar CDU-szavazó? Mármint: EU-párti, atlanti-párti, versenypárti, kisebb állam (kisebb állami elosztás) párti. A kérdés azóta sem hagy…..
agymosott 2013.02.17 10:46:18
@shinichi: uhh, hát, sajnálom. gyurcsány egyébként nem a reformkísérletei miatt bukott meg, de ezt most nem fogom elkezdeni magyarázni, mert ha te őt egy vállalható figurának tartod, akire lehet szavazni, úgysem győznélek meg.
agymosott 2013.02.17 13:58:07
@aamen: őrületes nagy demagóg populista komcsi vagyok, de én igenis úgy gondolom, hogy a nyugdíjasok nem eltartottak, hanem befizettek egy rohadás pénzt - magánnyugdíjpénztár helyett - az államnak betétbe, amit nyugdíjként visszakap(ná)nak. nem ők az ingyenélők. a fidesz ezerfelé osztja szét a padlásról lesöpört pénzt a holdudvarának, szimbolikus és látszatberuházásokra, kulturális, sportügyi és egyéb támogatásoknak álcázva. a nyugdíjas témán felesleges rugózni, az csak arra alkalmas kiválóan, hogy egy politikailag felettébb aktív réteget kiakasszon.
agymosott 2013.02.17 14:26:09
@Verkaufsförderung: @aamen:

ettől függetlenül nem erre kellene egy esetleges konzervatív-liberális politikai erőnek kihangsúlyoznia a politikáját. van sok erkölcsileg tisztábban átlátható és átalakítható területe az újraelosztásnak.
Egyszerűen nem tudunk napirendre térni az új Muse-klip fölött. Tiszteljük mi őket, tudnak zenélni, általában jó koncerteket adnak, meg minden, de a Supremacy daluk videójában úgy megcsúfolják black metalt, hogy ha nem lennénk teljesen érzéketlenek, sírni lenne kedvünk. Hogy…..
Ha egyszer a sors úgy hozza, hogy egy börtönbe zárják Gene Simmonst és a Linkin Parkos Chester Bennington, akkor létrejöhet a rocktörténelem legcukibb rács mögötti love storyja. A Linkin Park énekese ugyanis egy rádiós interjúban azt mesélte, hogy első találkoza példaképével,…..
agymosott 2012.12.15 14:41:21
@Bogyó 2: okoska, nézz ennek utána, utána okoskodj.
agymosott 2012.12.16 08:32:02
@HoLa: en.wikipedia.org/wiki/Kiss_discography - mindegyik sorlemez mindegyik dalánál fel van tüntetve, kié az ének.
Megy vagy marad-e Semjén Zsolt, az itt a kérdés. Amikor hónapokkal ezelőtt megírtam a Schmitt lemond című posztot, nem volt nehéz a folytatást megjósolni, mert a kilővési engedély már átjött a sajtón. Most viszont még nem, de vannak más különbségek is a Schmitt-esethez…..
agymosott 2012.12.11 07:48:14
@zajos1: visz-sza a droid-gyárba! visz-sza a droid-gyárba! visz-sza a droid-gyárba!
A horvát Marijo Mandžukić, a nyári labdarúgó-európa-bajnokság egyik kellemes meglepetése (Nem mellesleg a visszavonult szórakoztató blogger-legenda, nathanp kedvenc befejező csatára. Talán az idősebb olvasók még emlékeznek a Tarda és a Dezsőmail-sorozatra.), a Bayern München…..
agymosott 2012.11.22 09:52:04
@Styxx: " A lenti képen látható klasszikus szalutáláson már a német ügyészség sem keres fogást. "

de, egészen pontosan ezt csinálta. mivel másik köszöntés nem történt. a videó valóban pont ott van megvágva az eredeti közvetítésben is az ismétlés miatt, de ugye nem gondolod, hogy ha utána suttyomban nyomott volna egy hitler-köszöntést, akkor az nem került volna elő villámgyorsan?
agymosott 2012.11.22 09:58:33
@Styxx: melyik a szelektívebb olvasás vajon, az hogy egy félmondat elkerüli a figyelmünket, vagy az, hogy az "ellenőrizzük hogy történt-e fasiszta köszöntés" mondatból levezetjük, hogy fasiszta köszöntés történt?
agymosott 2012.11.22 11:43:17
@Styxx: ahhoz képest, hogy egy szimpla troll vagyok, eléggé sokat módosult reggel óta a cikk, bár még mindig eléggé hatásvadász, de egy fokkal kevésbé botrányos már a történet, és "frappáns" kommentből is kevesebb van. bocs.
Ugyan mostanában nem sok minden történik sem a magyar, sem a nemzetközi rockzenei életben, mármint nem sok izgalmas és érdekes dolog; azért a hallgathatatlanul lassú, követhetetlenül gyors és a furcsán kifacsart gitárzenék híveinek lesz miből új erőt meríteni ősszel. Igazából…..
Nem tudom, ki hogy érzékeli ezt, de igazán elkényeztetik a szervezők a magyar stoner közönséget - a nyavalygók által a rockzene dubstepjének is kikiáltott műfaj ezerfelé futó nyúlványai több zenekaron keresztül két éve elég szép szériában mutatják be, hogy melyik zenekar…..
agymosott 2012.09.22 11:43:26