Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztyú

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves blogutasaim! Új év, új fogadások - szokások. Én gyerekkorom óta minden évben megfogadok valamit, amit több kevesebb sikerrel tartok is. Idén amellett, hogy kevesebbet szeretném az okosomat nyomkodni, úgy döntöttem leírom az évemet, hiszen ha valakivel találkozom, általában a hogyvagymiújság…..
A legtöbb probléma és egymásnak feszülés mindig a beszállásnál van. Senki nem találja a helyét, senkinek nem passzol a hely amit a Gate adott, a pilóta sürget, a kolléga áll a négymillió bőrőnddel és nem talál helyet, az utas velünk veszekszik amiért nincs hely a 300 kilós bőröndjének (ugyan csak…..
-Hol a helyem bazdmeg -'Bazdmeg' nélkül is értem ám! -Ja bazdmeg, magyar vagy?     ...nem!..
Ma négy utam volt. BécsHannoverBécsHannover - hujuj micsoda változatosság, megőőőrülök, tiszta izgalmak.Reggel fél hatkor volt becsekk, tök jó kis csapat volt, a teremben meg kávé illat/szag, kinek mi.Az első utast egy hatalmas GUTEN ABEND - ejtsd: Guten Ábend, jelentése: Szép estét! - kiáltással…..
https://utazomajom.hu/mi-merunk-hangosan-nevetni-es-az-utasokkal-viccelodni-interju-egy-legiutas-kiserovel/ Egy szuper kis interjút csinált velem az Utazómajom csapata amit ezúton is köszönök nekik :-)Ha még nem meséltem volna eleget, olvassátok szeretettel. ..
sztyú 2018.03.20 00:12:36
@Tartós Béka: Szia! Köszönöm szépen! Igen, most, hogy ténylegesen vannak emberek akik olvasnak és nem csak a lelkem megkönnyítésére írok, rendszeresebben lefogom írni a történéseket. Mivel az van elég. :-)
Te jóóó ég, micsoda tábor!!!! Köszönöm nektek a rengeteg pozitív visszajelzést! Nagyon jól esik és így a kedvem is megjött, hogy megosszam veletek a napjaim történéseit. Merthogy mindennap van valami izgalom. Köszi! Most két nap szünet, kékből zöldre váltok és szent patrikot ünneplünk, de hétfőtől…..
Szóval két fajta udvarló utas létezik: az egyik aki nagy mellénnyel odadugja a névjegyét, hogy "ugyan híjjá' má' ha nem dolgozol, üzletember vagyok én osztom be a cég idejét mindig ráérek egy ilyen szép kiscsajra" majd végig kacsingat és issza a söröket, illetve a másik aki egész úton normálisan,…..
Akkor most leírom a helyzetet. Dőlj hátra, képzeld magad elé az egészet. Te most az első sorban ülsz, menetiránnyal szemben a bal oldalon. Középső szék. Jobb oldaladon senki, baloldaladon, az ablak mellett egy 40-45 körüli üzletember, nevezzük Józsinak, Armani öltöny, zselézett, tökéletes haj,…..