Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erőlködj csak

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nekem állandó parám, hogy egyszer rossz számlaszámra utalok valamit, ezért aztán kényszeresen ellenőrzök mindent, sokszor, miközben azt mantrázom, hogy ha nem stimmel a szám a névvel, úgyis visszadobják. De vajon tényleg így van? Olvasónk téves utalálos sztorija apropóján megkérdeztük, és olyan…..
Erőlködj csak 2018.02.24 16:18:53
@Pappcs: Nem volt lusta, bement, felprobalta a nadragot, hazament es megrendelte 50Ft-al olcsobban.
Nem könnyű dolog a párkeresés. A témába vágó korábbi Homár posztok alapján ráadásul nemcsak érzelmileg viseli meg az embert, hanem anyagilag is - és nem csak azért, mert puccos helyeken kell fizetni a vacsorát. Eddig azt gondolhattuk, hogy csak az Elittárs számlázási szokásai okoznak nyomorult…..
Irtó bosszantó, ha az ember úgy érzi, rendesen gondoskodott az értékes kütyüje fizikai védelméről, aztán maga az amúgy szintén nem gagyi tok adja be az unalmast 2 hónapon belül. Tok védő tok, vagy mi lenne a megoldás? És az rendjénvaló, hogy az eladó széttárja a karját, és a forgalmazóra mutogat, a…..
Erőlködj csak 2018.02.21 22:10:34
@a lekvár neve puffin: Valoszinuleg az altalad hasznalt telefonbol van par szaz hasznalatban Magyarorszagon, mig a samsungbol par tiz esetleg nehany szazezer igy ez abszolut nem mertekado, hogy ebbol par samsungos felkerul a homarra.
"A legértékesebb elveszett csomag"  kihívásunkat egy egyszeri (és nem is túl jó) kínunkban röhögős viccnek szántuk, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a valóság és olvasóink egyre ijesztőbb számokkal fognak beszállni a versenybe. Az eddigi listavezetőnk a 160 ezer forintos tévéjét kereste a Postán…..
Erőlködj csak 2018.02.02 07:50:28
@Pórnhab: eliras 4100 es nem huzta le. Utanfuton cipeltem magam utan.
Erőlködj csak 2018.02.03 08:29:29
@_B_: Probaltam, tobb kulonbozo billentyut felraktam. A vegen mar a legalapabb verizokkal is kiserleteztem letiltva minden emoji meg szin stb.. funkciot (amelyikben volt) de nem segitett.
Erőlködj csak 2018.02.03 08:30:44
@Xezs6: Telefonalaskor nem volt gond vele, akkor tokeletes volt. De ha keszitettem egy videot egy esemenyen... na azzal sehogy nem tudott megbirkozni.
Nehéz megmondani, hogy bénázás vagy csapda, mindenestre érdemes tudni, hogy az Euronics honlapon látható árak netes árak, az üzletekbe rongyolva más, akár jóval magasabb összeggel is találkozhat "a szomszédban készleten" jelzésen fellelkesült vásárló. Ja, és persze mindez benne van az ÁSZF-ben, de…..
Erőlködj csak 2018.01.24 21:59:42
@KaTe: Eleg sok olyan terulet van, ahol az online vasarlas olcsobb mintha helyben vasarolnal megsincs feltuntetve a weblapokon a kulinbozo ar, sot, valoszinuleg az aszf-ben sincs benne. Ilyen fokent a repulojegy vasarlas, megveszed neten vagy az irodaban a repteren oriasi kulonbseg lesz az arban meg akkor is, ha egy idoben veszed a jegyeket.
Olvasónk gondosan akart eljárni, ami teljesen érthető egy többszázezer forint értékű elszívórendszer kiépítésénel, ennek ellenére az önfeledt és szag nélküli főzőcskézés helyett az üzlet és a beszerelő cég egymásra mutogatása maradt neki, meg a végtelen hosszú ügyintézés. Üdv!  Próbálom a…..
A Bárdi Autó Zrt. idehaza az egyik legjelentősebb autóalkatrész hálózat. Nagymúltú, jónevű cég. Alapítója, a Monarchia első alkatrész-katalógusát 1905-ben kiadó Bárdi József vélhetően nem lenne büszke az alábbi panaszkezelésre. Sziasztok! Egy érdekes garanciális hozzáállásba futottam bele…..
Az élményajándékokra szakosodott cégek ritka jó lehetőséget nyújtanak mindenkinek, aki úgy szeretne ügyesen lavírozni a személyes és a személytelen ajándékok közti skálán, hogy ne nagyon lőhessen mellé, de összességében mégis kreatívnak tűnjön. Persze probléma így is akadhat, úgyhogy érdemes…..
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
Erőlködj csak 2018.01.15 22:16:32
@Malekith: Qrva szarul szamolsz. Az elkoltott penzert nyilvan vett melle elelmiszert, egyeb haztartasi dolgokat amiknek nagy reszet valoszinuleg igy is ugy is megvette volna. Ettol persze igazad van abban, hogy hulye az aki pontgyujtos szarokra vadaszik.
Tanulságos történet a jóvágású iPhone-ból hipp-hopp féltéglává lefokozott mobilról. Reméljük, olvasónk azért végül nem lett youtube-sztár a felgyújtott készülékkel. Tisztelt Tékozló Homár! így jártam tegnap: Vettem egy telenor függő Iphone készüléket, természetesen nem az előfizetőtől, imei…..
Este 9-es műszakzárás? Hiperszigorú ügyfélszolgálati protokoll? Vagy esetleg tényleg az Idők Atyja beszélgetett Adrival Narniából, amíg belefért neki? Akinek van tapasztalata az OTP netbank csetjável, esetleg segíthetne megfejteni a rejtélyt!  Sziasztok, Szeretném veletek megosztani az esetet,…..
Az IKEA hoszú-hosszú évekig egyet jelentett a vásárlóbarát kereskedelmi hozzáállással, a kompetens ügyintézéssel és az gondos panaszkezeléssel. Erre jön itt ez a levél. Lehet, hogy már a fasírt és a szerencsebambusz sem a régi? Kedves Tékozló Homár! Kálváriám az IKEA áruházzal nem csak…..
A Homárhoz érkező levelek és az ismerősök által elmesélt kalandok alapján alapfeladat ide vagy oda, a Magyar Posta egyszerűen feladta ezt a csomagkiszállítás dolgot. Már nem is teszenk úgy, mintha ez üzemszerűen működne. Itt például milyen munkaszervezésre utal, hogy négy egymást követő nap jelzik a…..
Erőlködj csak 2017.12.20 19:45:06
@ROTFL Manó: Nem feltetlenul mindenki olyan mint te, hogy szaras kozben is mobilozik.
Mint oázis a sivatagban, olyan a Homárhoz egy-egy tudatos és öntudatos fogyasztótól néha beeső levél, amiben ideális esetben frappáns panaszlevél is található, hogy kecses mankóul szolgáljon a kevésbé eltökélt vagy ügyesen fogalmazó sorstársak számára. Gabriella levele pont ilyen, ráadásul a…..
Erőlködj csak 2017.12.18 12:10:20
@Dezsike: "posztoló is elcseszte, amikor nem vette fel a telefont a futárnak"
Honnet tudta volna 4 nap utan, hogy az a futar, szombat du 13 orakor? Hivta volna a futar akkor amikor megvolt beszelve, hogy viszik a csomagot. Ha akkor nem vette volna fel, akkor lehetne hibaztatni a posztert.

Amugy meg qrva hossura sikeredett az egesz. A bevezetot teljesen elhagyva is hosszu lett volna, a felesleges maszlaggal meg mar fajdalmas vegigolvasni. Ettol fuggetlenul vegre egy olyan poszt, ahol teljesen igaza van a vasarlonak.
Erőlködj csak 2017.12.19 10:16:13
@Crazy 1zenkáttű: Es ebbol mennyi az ilyen eset mint a posztoloe, amikor egyszeruen visszaviszi a futar mert neki igy egyszerubb, nyilvan azert mert nem esik neki utba egy hetig a cim vagy csak szar kornyek netan mert panel es nem fog lepcsozni alapon.
Ősszel már írtunk arról, a MÁV-nak hogyan sikerült leghűségesebb és legelkötelezettebb utasaival, a Start Klub kártyatulajdonosokkal kibabrálni a hosszabítási protokoll utolsó pillanatban történt megváltoztatásával. Az élet és a személyszállítás persze nem állt meg, novemberre pedig az is kiderült,…..
Erőlködj csak 2017.12.10 08:28:56
@Baluci: Nem feltetlenul. Az eves palyamatrica valiszinuleg alap ha sokat megy. Gumik, szerviz, biztositas es persze uzemanyag.
Hát végül is így is lehet élni, erősen koncentrálni, aztán elkapni naponta azt a kis gapet, amikor épp bejön az a 100 csatorna, amiért fizet az ember, az persze kár, hogy pont ekkorra kell időzíteni a telefonálásokat is a barátnőkkel meg az unokákkal, de szervezés kérdése az egész, és mindenhez…..
Ilyen is ritkán fordul elő velünk! Norbi nem a saját nyavalyája miatt írt, hanem Majka problémája izgatja fel annyira, hogy kérdést, sőt kérdéseket intézett hozzánk a garancia és a szavatosság témakörében. Ez persze inkább csak érdekes, mint lényeges, a fogyasztójogi törvények úgyis ugyanazt…..
Erőlködj csak 2017.11.30 22:59:25
@Megcsippeltem azt beletettem az egyhat vétéit: Fejhallgatoban lehet, hogy olcso, de fulhallgatoban azert nem annyira. Studiokban hasznalnak amugy fulhallgatot?

Amugy meg ceges ugy, fogyasztovedelmi problema nincs.
Nem az első eset, hogy ugyan jól hangzik és ad némi biztonságot a netes vásárlásokhoz az 14 napos elállási jog, de a gyakorlatban azért ez nem mindig megy flottul. Kisebb cégeknél sem oké ez az dolog, de hogy egy Euronics méretű áruházban ne legyen erre bejáratot protokoll, azért az elég gáz.…..
Erőlködj csak 2017.11.28 14:17:17
A futárcégek virágkorukat élik a webshopoknak és a Magyar Posta rossz hírének köszönhetően, még úgy is, hogy sok a rossz tapasztalat velük. Annyiban védeném őket, hogy ez simán hibaszázalékban is összefügghet a megnövekedett forgalommal. Ahogy nekem az is belefér, ha a futár  a GPS korában nem…..
Erőlködj csak 2017.11.23 20:55:37
@SenkiAkiAlfonz: Normal webshopban osszekeszitik neked, te meg odarendelsz egy futart aki felveszi neked es hazhoz szallitja, akkor olyan szolgaltatast rendelsz amilyet akarsz.
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként.…..
Erőlködj csak 2017.11.17 17:39:05
@Fausto(tm): Attol meg egy ritka nagy fasz, akarkikkel is all kapcsolatban.
Erőlködj csak 2017.11.20 11:40:57
De csak ésszel! Tehetjük hozzá. Mert persze, aki utazik, kössön biztosítást, és nagy barátai vagyunk a kényelmes, gyors online ügyintézésnek is, szóval hajrá, mindenki próbálja ki, ha a biztosítója appot kínál, de használat előtt azért alaposan tájékozódjon is. Különben könnyen úgy járhat, mint…..
Erőlködj csak 2017.11.14 15:38:30
@Darth Revan: Na, azert (igaz ez nem derul ki az irasbol hova utazott Thomas) ha Europan belul utazott, siman kothet egyet mintha ma utazna ismet.
A magyar fociválogatott szereplése nem a mi dolgunk - ezzel kapcsolatban legyen elég annyi, hogy egyáltalán nem méltó a hunarikumnak tekithető "Minden Sarokra Stadiont!" mozgalom szülőhazájában -, de a szurkolók fogyasztóvédelmi szempontból való kínzása mellett nem mehetünk el szó…..
"Ciprus a napfény, a szerelem szigete, ahol a mitológia szerint Aphrodité istennő kiemelkedett a tenger habjaiból. A lebilincselő történelmi emlékek, a kellemes időjárás, a jó közbiztonság, az álomszép környezet teszik a mediterrán szigetet ideális úti céllá. Itt Shakespeare, a keresztes lovagok,…..
Erőlködj csak 2017.11.08 19:31:10
@Drago Brutic1: Ha idoben foglal az ember es nem csucs idoszakra, akkor oda-vissza 50-60 euroert mar lehet repkedni ciprusra. A szallas meg gondolom azert olcso mert ket fo volt egy szobaban.
A Durex az egyik legrégebbi és legismertebb óvszermárka. El is hisszük nekik, ha azt mondják: "nem egyszerűen betartjuk a világszerte érvényes biztonsági előírásokat, de túl is teljesítjük azokat." Mégis kipukkadásteszt ide, vízteszt oda, több romániai - köztük számos magyar nyelvű - lap is…..
Erőlködj csak 2017.11.08 03:28:18