Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbogi87

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaziból azért sem írok már jóideje, mert egyrészt nagyon nehéz felvenni a fonalat, mintha minden mindennel összefüggne, és akkor ugye hol kezdjem a történtet, ha nem akarok három kötetet írni, másrészt a viber a hibás, mert az instant megosztással minden mesélőkedvem pikkpakk kielégítődik. Meg egy…..
Hajnali 4:30-kor csak ritkán kelek, de ma indokolt eset volt. Ez nem csak egy sima munkanap, hanem előtte egy shiatshu kezelést is kapok, ami azon kevés dolgok egyike, amiért érdemes ilyen korán kelni. ((Persze 23h-kor még azért meg is írom... :D ) ((Update: hajnali 1-ig, nooormális Maaargit????…..
Kint dörög az ég. TL: Anya, ma Donnerstag van. én: Nem, Sonntag van ma. Aztán kapcsoltam.   (Donner: mennydörgés németül)    ..
Előretolt helyőrség Tudakozó 2017.05.17 13:19:54
  Mennyire látszik valakin 2.5 év után, hogy hol dolgozik? AKH az Allgemeines Krankenhaus, vagyis az Általános Kórház, ami Európa legnagyobb klinikakomplexuma, és én itt dolgozom. Tényleg nagy. Annyira nagy, hogy az itt dolgozók sem ismerik igazán, mindenki csak azt a sarkot (azokat a sarkokat),…..
Nem vagyok különösebb puszipajtás a kollégáimmal, elég jóban vagyunk, de a szükségesnél nem tudunk többet egymás magánéletéröl és munka után nem ülünk be soha sehová. Azért megdobnak (khm, általában szó szerint) egy csokival, ha látják, hogy nem vagyok jól, vagy például tudom, hogy Sheldonnak…..
Számos kényelmes és modern eszközzel rendelkezünk a 21. században, amelyek nagy része arra hivatott, hogy könnyebbé tegye az életünket. Van olyan, ami valóban ezt a célt szolgálja és számos olyan dolog akad, ami inkább bonyolultabbá teszi a hétköznapokat...
Röhej, de tényleg. Hajnali 3:30 van és felkeltem posztot írni. Már többször is szívesen feldobtam volna a témát a csoportban, de aztán egyből le is beszéltem magam, hogy "na majd persze, pont az én hívószavamra, mi?!" De most más a helyzet, most ezzel álmodtam (ami valószínűleg azt is jelentheti,…..
hbogi87 2017.04.09 09:50:29
Figyelem, hosszú lesz. Aki a lényeget akarja: Captain Fantastic c. film. Megnézni, elgondolkodni, következtetést levonni.  ..
Előretolt helyőrség TL módszere 2016.01.04 11:37:17
Szilveszter éjjel, lefekvéskor: “Behozod a gépedet, leülsz a nagypapa székébe, beírod, hogy sok pénzed lesz, és (akkor) sok pénzed lesz. Én addig nézegetem a könyvem.”   Elég egyszerü, nem is értem, hogy-hogy nem jutott még eszembe. Egyébként nem szoktunk ilyesmikröl…..
Szóval az úgy volt, hogy Táltos Bandim megörökölt egy csomó legót. De most tényleg csomóra gondoljatok, ha nagyon-nagyon sok volt nektek gyerekkorotokban, akkor szorozzátok fel 4-gyel, és akkor kb el tudjátok képzelni. Rengeteg készlet van benne, City, Star Wars, Power Miners,…..
Távol álljon tölem, hogy a magyar politikában bármit is dicsérjek, inkább csak ismeretterjesztésül mesélném, hogy az elején nekem is furák voltak a vasárnap bezáró boltok. Szombaton meg rövidített nyitvatartás van. Azt hiszem, mostanra megszoktam, bár ha Budapesten voltam, kéjes…..
hbogi87 2016.11.14 21:20:10
Előretolt helyőrség 27 hónapos 2014.08.31 21:37:49
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a poszt arról, hogy 3265 hónapos. Végre egészen masszív listát sikerült írnom a hónap folyamán, mit is kell megemlíteni róla. Még így is sok van, ami valahol úton-útfélen történt, és nem jegyeztem le, de erre inkább nem gondolok (igen, kicsit…..
Mivel az a terv, hogy a tanfolyamom után hipp-hopp munkám is lesz valahogy, vagyis ez nem terv, hanem nem lehet máshogy, kifogytam a B-tervekből, ami a megélhetésem illeti. szóval így lesz, na, ezért a mai napra úgy tekintek, mint az utolsó itthon töltött hétköznapra (holnap…..
Előretolt helyőrség A munka ügy 2014.06.19 15:53:44
Kicsit beindultak a dolgok munkafronton, bár konkrét előrelépés még nem történt. Egyrészt szívesen írnék erről részletesebben (és akkor végre nem csak gyerekes posztok lennének), másrészt túl sok a másnak teljesen érdektelen részlet. Furcsa mód igen közel állok ahhoz, hogy…..
Húsvétkor otthon voltunk Tszm-en, hármasban, vagyis mi csak hárman voltunk ott, TáltosBandival és TündérLilivel, a többiek meg tizenöten. Bátyámmal meg is állapítottuk, hogy nincs mese, kell venni egy jurtát. Mert ugyan ott van szemben az én házam, ami még mindig nem az enyém, de…..
Előretolt helyőrség Hal álos 2014.02.23 22:18:57
Ebédelünk. én: Egyél még egy kis halat! Lili : Mi?? Ez hal??  (elkerekedett szemmel néz fel a tányérjából és tátog) én: Igen, szívem, halacska, egyél még. Lili: Olyan hal, mint amit a könyvben szoktunk nézegetni? (a nappali felé mutat, és tátog) én: Igen, sokféle hal van…..
Előretolt helyőrség A hangokról 2014.02.12 22:23:12
Radica néni már két hete panaszkodott nekem, hogy mindenféle zörejeket hall, egy koppanás itt, egy suhogás ott, márpedig ugyanez volt, mielőtt meghalt az apukája, szóval most aggódik Dragulo bácsiért, aki elég rossz bőrben van, ráadásul egyre többet jár haza a falujukba, biztos a…..
Ez a húsz már olyan nagy szám, hogy kezdem elveszteni a fonalat.  Mindig arról írok, hogy mennyire jól kommunikál, de azért az elmúlt hónapban egy kis feszültséget is felfedezni véltem nála a szavak hiányából kifolyólag. Ha mutogat valamit, és én kitalálom, nagyon hálás…..
Előretolt helyőrség Vonat 2013.12.05 22:53:55
Annyira szeretek vonatozni. Meg a vonatokat is. Annyira nagyok, meg erősek, meg szépek. És olyan hihetetlen, hogy egy ilyen vas pár óra alatt átszeli a fél országot. Néha látom magam előtt, mint a rajzfilmekben, hogy egy Magyarország-térképen végigpöfög kanyargósan egy szerelvény,…..
Előretolt helyőrség 17 hónapos 2013.11.07 21:43:49
Kicsit lemaradtam a hónapfordulóról, megvolt az első betegség, pedig már kezdtem büszke lenni, hogy már majdnem másféléves, és eddig max taknyos volt, az is csak egyszer. Egy hányós vírus jutott nekünk, tényleg nekünk, mert TL után én is megkaptam, és rosszabbul viseltem, mint…..
hbogi87 2016.11.08 19:37:51
Úgy alakult, hogy a múlt héten mindenféle barátságos beszoktatás helyett hirtelen 5 napot is nélkülem töltött a kismotring, ha nem is egy bölcsiben, hanem baráti majd rokoni kezekben, de azért mégis. Reggel 7-től délután 3-ig, aztán 5-ig mindenféle fejtágításon vettem részt…..
Radica néni szeretetnyelve az ajándékozás. Akármikor találkozunk vele, az első, hogy Lil kezébe nyom valamit, lehetőleg valami ehetőt, ha nincs épp más, akár egy szelet kenyeret. Adnia kell. Ez a mindennapokban úgy néz ki, hogy mi mondjuk jövünk haza valahonnan,…..