Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NAAVA

84 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb nő ragyogó hajkoronára vágyik, de sajnos nem létezik olyan univerzális varázsszer, amely azonnal dús, földig omló hullámokkal ajándékozná meg a földkerekség hölgyeit. Ennek ellenére majdnem ugyanannyi terápia és hajápolószer kecsegtet mindennek az ígéretével, mint ahány hajszál van a…..
A 2020-as év mindent átírt az életünkben, semmi sem úgy alakul, ahogy azt megszoktuk. Furcsamód idén még a nyár is igen lassan bontogatja szárnyait, de már megállíthatatlanul itt toporog az ajtónk előtt. Körülöttünk virágba és dús lombkoronába öltözött már a természet, és bár a korlátozások…..
  Akár meditációs zenét keresel, akár az esti kényeztető fürdőszeánszodhoz keresed a tökéletes aláfestő zenét, a most összeállított Spotify NAAVA Relax Spa playlistünk remek választás. Különböző stílusokból és hangulatokból mixeltük össze azt a közel egyórás lejátszási listát, amely nagyszerűen…..
Az otthonról történő dolgozásnak rengeteg előnye van, de egy idő után felettébb nyomasztóvá tud válni. A legtöbben, akik irodában, vagy valahol egy munkahelyen dolgozunk, hozzá vagyunk szokva, hogy a jellemzően 9-5-ig tartó időszakban bizonyos közösségi interakciókkal tarkítva, és egy megszokott…..
A koronavírussal szembeni küzdelemben a hatóságok és az egészségügyi szakértők is arra kérnek minket, hogy kerüljük a találkozásokat és maradjunk otthon, ezzel vigyázva a saját és mások egészségére is...
Valószínűleg úgy érzed, egy világjárvány idején a szépségápolás az utolsó, amivel törődni kell, azonban ha hosszú ideig tartózkodsz otthon - márpedig nagyon úgy tűnik, hogy most ez vár ránk-, az egészséges életvitel minden aspektusát fontos kézben tartanunk. Ez magában foglalja a kiegyensúlyozott…..
Minden valószínűség szerint ezt a cikket épp nem egy marokkói fürdőben, a felhevített márványlapon gőzbe burkolózva olvasod, de ez még nem jelenti azt, hogy ne teremthetnéd meg a saját fürdőszobádban egy igazi szépségoázis varázslatos légkörét. Hiszen ahhoz, hogy bőrödön érezd a Holt-tenger vizének…..
Itt az ideje, hogy örökre ledöntsünk egy szépségipari mítoszt: a bőséges folyadékbevitel nem segít a száraz bőrön! Azonban nincs minden veszve… Mit tehetsz az egészségesen ragyogó puha arcbőrért? Már mondjuk is! ..
Hacsak nem találtad már meg a bőröd igényeihez leginkább passzoló készítményeket, és nem szuperhatékony a szépségápolási rituáléd, akkor időnként érdemes szünetet tartanod benne. Mit is jelent pontosan a bőr-böjtölés? Vajon neked érdemes lenne belevágnod? Ennek járunk most utána! ..
Ha már minden kozmetikai terméket kipróbáltál, de úgy érzed, bőröd még mindig nem olyan porcelán-simaságú, mint szeretnéd, jó helyen jársz! Talán már hallottál a csipkebogyó olaj bőrszépítő és ránctalanító hatásáról is - de vajon tényleg van annyira értékes összetevő, mint azt a körülötte lévő…..
Amikor beköszöntenek az igazán zimankós téli napok, az olykor extrém időjárási körülmények és a frizuránk hadban állhatnak egymással. Akár szeles idő, vagy esős nap van, esetleg erős mínuszok, a hajunk szála bizony meggörbülhet. Éppen ezért gyűjtöttük össze a legjobb időjárásálló hajápoló…..
Kisgyermekként valószínűleg vagy azok közé a gyerekek közé tartoztál, akik rúgtak-haraptak és sikítozva álltak ellen annak, hogy berángassák őket a kádba, vagy épp ellenkezőleg: rúgtál-haraptál és sikítozva álltál ellen annak, hogy kiszedjenek a vízből. Bárhogy is volt, mostanra valószínűleg…..
A NAAVA Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápoló az eddigi felhasználói vélemények alapján rendkívül népszerű a Krémmánia oldalán! A krémet használók méltatták a termék letisztult csomagolását, praktikus kiszerelését, kellemes, könnyed illatát és gazdagon tápláló, hidratáló hatását. Mi mindent tud…..
A babavárás az örömökön túl egy sereg nem várt kellemetlenséggel is együtt jár, amelynek legnagyobb elszenvedője általában a bőrünk. Sose felejtsd el, hogy a várandósság ideje alatt a legszokatlanabb bőrelváltozások is normálisak lehetnek - és általában csak átmenetiek - így aggodalomra semmi ok!…..
Mi az: kicsi, erős és szuperhatékony? Nem, nem az iPhone- bár az is lehetne… Hanem a mandula! Amely nem pusztán egy ízletes és egészséges nasi, de a bőrrel is csodákat tesz. Mi mindenre jó az édes mandulaolaj és miért tartják a bőrünk (egyik) legjobb barátjának? Már mondjuk is! ..
Tudtad, hogy átlagosan 100 hajszálad hullik ki minden áldott nap? Mindez azonban teljesen normális, hozzátartozik hajunk természetes megújulási folyamatához. Ha azonban azt érzékeled, hogy a napi 100 szálnál jóval több kerül a hajkefédbe, vagy hajmosás után a lefolyó szűrőrácsára, akkor már…..
A levegőszennyezés bizony nem csak a közéletben, de a szépségiparban is egy forró téma jelenleg. Hiszen nem csak az egészségünkre lehetnek ártalmasak a levegőbe kerülő szennyező anyagok, de a bőrünknek sem tesznek jót. Milyen hatással vannak a levegőben szálló láthatatlan kipufogógázok, egyéb…..
Következzen mindaz, amit tudnod érdemes erről a 100%-ig természetes növényi olajról, és a bőrödre gyakorolt jótékony hatásairól!..
A nyári élmények, bár feltöltik a lelkünket, de a hőség, a sok napozás megterhelő lehet a bőr számára. Így a nyár elmúltával bőrünk extra törődést igényel, és itt jön be a képbe a testradírozás, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti az új sejtek születését, ezáltal varázsolva bőrödet…..
Továbbra is tombol a hőség, és az időjárásjelentések szerint, a kánikula még kitart egy darabig. Ezen a hosszú, forró nyáron bizonyosan te is többször jártál úgy, hogy a kívánt barnaság helyett kellemetlen, érzékeny vörös bőr lett az eredmény. Mit tehetünk, ha az elővigyázatosság és az alapos…..
"Az alvás a legjobb orvosság” - ahogy a mondás tartja, és természetesen ez igaz a bőrünkre is. Az elegendő pihenés nagyban hozzájárul bőrünk regenerációjához és egészséges ragyogásához...
Nem kell többet bajlódnod a makacs vízálló naptejektől való megszabadulással. Íme néhány remek tipp, hogyan távolítsd el bőrödről alaposan, de kíméletesen a fényvédő krémet a nap végén!..
Azt hiszed, már úgyis minden mindegy, hiszen itt a nyár? Dübörög a strandszezon és még mindig nem érzed teljesen felkészülve magadat a bikini-szezonra? A holt-tengeri iszappakolás cellulitkezeléssel kiegészítve gyors és hatékony segítséget nyújt a narancsbőr elleni küzdelemben. Miben rejlik a…..
Bőrgyógyászati kutatások igazolták, hogy a hidratálókrémekben található fényvédő nem nyújt elégséges védelmet bőrünk számára a káros sugárzástól. Mi ennek az oka, és hogyan óvhatjuk bőrünket megfelelően a nyári napsütésben? Már mondjuk is a legfőbb tudnivalókat...
A NAAVA Skin Harmony Éjjeli Megújulás Arckrém az eddigi felhasználói vélemények alapján színötös értékelést kapott a Krémmánia oldalán! A krémet használók között rendkívül népszerű a termék praktikus kiszerelése, könnyű állaga és az egész éjszakán át tartó tápláló, hidratáló hatása. Mi mindent tud…..