Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crouch_15

140 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma több, mint egy hónap után voltam ismét futni. Három kilométer, az utolsó mintha az örökkévalóságig tartott volna benne egy pár méteres emelkedővel. A sztori alapvetően nem érdemelne posztot, hiszen amikor legutóbb voltam, akkor nagyjából egyéni csúccsal - 30 perc alatt - lett meg az öt kilométer…..
Noha immár július közepét tapossuk, a jobb később, mint soha elvét követve arra gondoltam beszélgessünk egy kicsit az első teljes hónap tapasztalatairól a Twitch tekintetében. Inkább magam felé támasztom azt az elvárást, mely szerint igyekszem nem túl hosszan írni. Mindez azért is lesz nehezebb,…..
Humorbomba, közönségkedvenc, a brit futball megkerülhetetlen figurája. Valahogy így lehetne pár szóban jellemezni Peter Crouchot, aki a tőle megszokott könnyedséggel rukkolt elő könyvével, és gondoskodott róla, hogy immáron ne csak futballtudása, vagy épp robottánca miatt maradjon örökre emlékezetes…..
A kettőség oka egyszerű, ugyanis az elmúlt, mintegy másfél hónap során sikerült annyi élményt és tapasztalatot szereznem teljesen kezdő streamerként, ami a belső motiváción túl is kellő erővel láthat el ahhoz, hogy tovább másszak fel azon a bizonyos hegyen, mégsem szeretném felesleges részletekkel…..
Noha a „Train to Busan” 2016-ban készült el, néhány évnek el kellett telnie, hogy nemzetközi viszonylatban is ismertté váljon. Amikor azonban ez megtörtént, aligha volt olyan ember, aki elégedetlenül állt volna fel az apa-lánya történetét bemutató dráma elől, ami horrorként is bőven megállta a…..
Persze szó se róla, az említett képsorok is örökre velünk maradnak az alkotás kapcsán, de annak nagyságát jelzi, hogy így sem a legemlékezetesebb pillanat. Mielőtt azonban rátérnénk erre, beszéljünk egy kicsit a motivációs filmekről, és úgy ámblokk a személyiségfejlesztés témaköréről, ami épp…..
Valamiért utólag esett csak le, de az adás lényegi része tulajdonképpen épp két évvel azt követően zajlott le, hogy a Liverpool történetének egyik legfantasztikusabb győzelmét láthattuk megtörténni, a fordítást, ami után a Madridban elhódított BL trófea már csak osztálykirándulás közben lejátszott…..
Vasárnap este volt, én pedig valami könnyed kikapcsolódásra vágytam a vacsora mellé. Imádom a horror filmeket, de a hangulat és a körítés miatt leginkább moziban szeretem őket nézni, meg különben is, kevés jobb dolog van filmnézés közben, mint tudni, hogy hozzád hasonlóan mások is rajonganak egy kis…..
Gyorsan egy közhellyel indítanék, mert így pár nappal a vége után még oda lehet kaparni a beszámolónkra: 2020 filmes szempontból pocsék volt, és ha nem lett volna egy Tenet, hirtelen azt sem tudnám megmondani, melyiken kellett gondolkodni. Ráadásul a koronavírus még Vin Dieselt és a családot is…..
Mit tehet az ember, ha egy éve félbehagyott, vagy ha úgy tetszik, igazán el sem kezdett valamit? Újra lehet kezdeni? Érdemes vele még foglalkozni? Sok dolog motoszkált a fejemben az elmúlt hetekben, de végül arra jöttem rá, hogy azzal együtt is hiányzik az írás, hogy napjainkra akár azt is…..
Újabb könyvvel jelentkezik Berei Dani, aki nem csak az álmát éli meg ezekben a hetekben ismét, hanem mint azt elmondta nekünk, immáron egy sokkal szabadabb játszótéren is tehette azt, amit szeret. Legújabb könyvében nem közvetlenül a Liverpoolról, hanem a vörösöket is bevonva az angol futball…..
Kapitányunk az örökké emlékezetes tavalyi bajnokok ligája győzelmünk évfordulójának apropóján a klub hivatalos honlapjának adott interjújában eleveníti fel azt a bizonyos, mindannyiunk számára libabőrt okozó madridi éjszakát, a sikerig vezető út kihívásait és viszontagságait, elemzi a pályán…..
Egy évvel ezelőtt csoda történt a futballvilágban, a Liverpool pedig kis túlzással már a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján megnyerte a serleget. Noha felelőtlennek tűnhet a kijelentés, és a Tottenham hasonló kaliberű sikeres, több, mint megsüvegelendő fordítása óvatosságra intett, a döntő…..
Fel van adva a lecke minden olyan személynek, aki az online felületek tartalommal való megtöltéséért felelős, hiszen bár a világfutball szünetel, az emberek többet és többen vannak online, mint korábban bármikor. A klubnál a szezon eddigi meccseit dobálják ki Youtubera, videóhívásokkal lepik meg a…..
Folytatjuk újdonsült sorozatunk, a Kukkert, melynek első részében az Atleti elleni meccs utózöngéit emésztettük meg végleg, és hagytuk magunk mögött. Ezúttal egy kicsit merészebb témát boncolgatunk, a tékozló fiúét, akinek eligazolásakor talán senki nem gondolta volna, hogy bármikor felmerül a…..
Új rovat indul a Hunfield Roadon, hiszen nálunk továbbra sem áll meg az élet, a célunk folyamatosan olvasnivalóval jelentkezni számotokra, és szórakoztatni titeket. A meccsek nekünk is hiányoznak, hiszen mostanra már vélhetően ismét mi lennénk a legboldogabb szurkolók a bolygón, Henderson meg messzi…..
Kissé álmos fejjel ébredtem fel, és kaptam a telefonom után, hogy megnézzem, mennyi az idő. Az a baj az ilyen "korai kezdésekkel", hogy az ember egy hosszúra nyúlt - reggelig tartó - éjszaka után hajlamos elaludni a kezdést, ami problémás, főleg, ha amúgy ő csinálja a közvetítést is. Szerencsére…..
Van valami érdekes abban, ahogyan ezt a januárt abszolváltuk. A múltkori kupameccset követően azon gondolkodtam, mennyire piszok szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen talán az első olyan meccsünk volt, amin joggal lehettünk mérgesek… nem is a csapatra, inkább arra a rutintalanságra, ami egy…..
Az oldal történetében egyszer már jelentkeztünk az alábbi rovattal, most pedig új köntösben térünk vissza vele. Az idei évben több új dolgot is szeretnénk nektek adni, és ezalatt mi magunk is tanulni, és komfortzónánkon kívül ténykedni. Ennek egyik szeleteként rövid, mindössze tíz perces videókban…..
Hunfield 2000 - Köszönjük! 2020.01.25 01:15:56
Valami igazán különleges dolgot kéne írnom, olyasmit, amit még nem írtam le nektek, nem mondtam el a szerkesztőtársaimnak, és ha ott állnék most mind a 2000 ember előtt, akik kedvelitek az oldalunkat, elég hülyén érezném magam, mert nem is igazán nekem kéne.  Sőt, ha elakarnék követni egy gyermeteg…..
A mai filmünkről épp annyit fogok mesélni, amennyit érdemes, és tapasztalataim szerint akkor érdemes róluk, amikor még friss az élmény, de erről egy későbbi beszámolóban. A Farminggal, vagy ahogy itthon fordították, „A bőrömben” című filmmel múlt hét óta szemezgettem. Már a plakát, a…..
Ha az ember a Mariana árokra gondol, legelőször a háborítatlan mélység, és ott megbújó titokzatosság jut eszébe. Lények, amikről fogalmunk sincs, találgatások, melyekben azokat körbejárók hinni is jobban szeretnének, és a kíváncsiság, ami az emberiségben a kezdetektől ott él. Kevés olyan hely van a…..
Crouch_15 2020.01.12 12:11:27
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem is értem, hogyan nézhettem el. Köszönöm, hogy írtál és jelezted, gyere máskor is :) Illetve az információt is a merülésről.
Horror film rajongóként, amikor moziba megyek, nincsenek igazán nagy igényeim. Kevés az igazán egyedi ötlet, és azok a rendezők, akik nem valami bevált zsáner alapján igyekeznek elkészíteni egy filmet. Gondoljunk csak a Tűnj el, a fehér éjszakák, vagy az örökség című filmre, melyek mindannyian a…..
Hunfield Merj jó ember lenni! 2019.12.21 01:20:59
Nem tudom mennyit meséltem nektek az életemről, de ha soha nem hallottál még róla, annyit érdemes tudnod, hogy voltak benne kemény sztorik. Egy nap például egész egyszerűen kizártak otthonról, és amikor éjszaka hazaértem egy buliból, nem tudtam bemenni a lakásba télen. Igen, én pont nem öltöztem fel…..
  Tegnap már olvashattatok egy könyvajánlót Berei Dani könyve kapcsán, azonban úgy gondoltuk, egy kicsit közelebb hozzuk hozzátok a szerzőt, és készítünk vele egy interjút. Szót ejtettünk a könyv elkészültének körülményeiről, annak nehézségeiről, és néhány mondatban kitértünk a csapat jelenlegi…..