Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nappali őrség

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokféle következtetést igyekeztek levonni abból a jelenségből, amit a január 19-i sok ezres diákdemonstráció alatt mi, szervezők is tapasztaltunk, amikor élőzni próbáltuk az eseményt a Facebookon, nevezetesen, hogy az adótorony nem bírta a túl nagy terhelést, és ezért erősen szakadozott a…..
Nappali őrség 2018.01.22 08:50:56
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Aha. 300x. Csont ugyan úgy. Véletlenül. Hagyjál mér!
Nappali őrség 2018.01.22 09:47:11
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: OK, nem lovagolok a számokon. Nyilván csak zsigerből mond ilyet az ember. De nem kettő volt, amiről a sufni gyártás tanúskodna. Ebben ugye egyet tudunk érteni?
magyarnarancs.hu/data/cikk/10/88/57/cikk_108857/tunt_609w.jpg
A Port.hu és a Google közötti megállapodás nyomán mostantól ha egy film címére keresünk a Google.hu-n, nulladik találatként kapjuk meg a Port adatbázisa alapján az adott film hozzánk legközelebbi vetítési helyét és időpontját. A filmről egyből megtudhatunk pár…..
Hekkereknek feltörték az Apple mobilját, és felpakolták rá a Linux 2.6 kernelt. Jobban tették volna, ha inkább elmennek kirándulni a nyílt terepre, mert a nyílt forráskód ilyen célú felhasználásának semmi értelme nincs. Minek felbuherálni a kódot a hardverre, ha nincs…..
Webisztán Itt a Gmail video chat 2008.11.12 10:25:00
Úgy tűnik, mostanra értek be a Google Gmail-fejlesztései. Egyrészt egyre jobb labsos kiegészítések jelentek meg, másrészt az amerikaiaknak ott van az sms-küldés funkció is. Harmadrészt tegnap bemutatták a Gmail videochat funkcióját. Ahhoz, hogy ismerőseinkkel videofonálhassunk,…..
Kedvenc íróm Isaac Asimov. Legfontosabb műve az Alapítvány sorozat, amely a nagyon-nagyon távoli jövőben játszódik. Abban a jövőben, amikor egy császár irányítja az (emberi) világokat. Több tíz- százezer bolygó, több ezer milliárd ember, hatalmas császári székhely - egy…..
Minapi posztunkhoz, melyben a világ tíz legjobb borturisztikai célpontját soroltuk fel külhoni forrásokra támaszkodva, jöttek kommentek szép számmal, úgyhogy kitaláltuk, hirtelen megkérdezzük olvasóinkat arról, hova mennek bort inni legszívesebben. Mármint Magyarországon. A…..
Valószínűleg a múltkori két postból nem jött át teljesen világosan, de tényleg baj van. Ne higgyünk azoknak, akik szerint ezúttal a tech piacot nem fogja annyira mélyen érinteni a pénzügyi válság. (Még akkor sem, ha ma például a Nasdaq a Dow Jones fölött teljesít.) És…..
Webisztán G10gle 2008.09.27 12:41:00
Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor mostanában van a Google tizedik szülinapja, de azt nem, hogy pontosan melyik napra esik. Abból, hogy a Google négy órája cserélte be a szülinapos logót, arra következtethetünk, hogy szeptember 27-ét írtak 1998-ban, mikor hivatalosan is megkezdődött…..
Nappali őrség 2008.10.07 17:04:56
A hétköznapok egyformaságában itt az ideje egy kis játéknak!Az Expressz nyereményjátékán az iPod család legújabb generációs termékeit nyerhetik meg a szerencsés bloggerek! (Annyira frissek, hogy ha akarnátok sem tudnátok megvenni őket.)A feladat annyi, hogy az Expressz…..
Három hete forgatom a kezemben az T-Mobile által forgalmazott iPhone 3G-t. Főleg internetezésre és zenehallgatásra használom, telefonálásra kevésbé, hiszen ez egy kiváló netezőgép. Hogyan tudott az iPhone alig több mint egy év alatt 3 százalékos részesedést szerezni az…..
Drámai fordulat történt kaukázusikefírfronton, a Danone levette Activia-termékéről a "kefír" elnevezést, ami így Kaukázusi ~ maradt. A ~ titkára a hátoldalon derül fény, egészen pontosan "Activia Kaukázusi kefír jellegű, élőkultúrát tartalmazó, félzsíros,…..
Jaj de boldog vagyok. A Geszti Péter (az ország legtöbbet szóviccelő kormánytanácsadója) titkos esküvőjének megünneplésére kiírt pályázatunk ugyanis a várható eredménnyel zárult: a mi embereink még Gesztinél is SOKKAL bénábbak. Ezt vártuk, hiszen blogunk egyetlen deklarált…..
A tegnapi ígéretünkhöz híven sikerült úrrá lennünk a belépési problémák túlnyomó többségén, ezért ma már egyáltalán nem, vagy legalábbis jóval kevesebb alkalommal tapasztalhattatok fennakadást a szolgáltatások menetében. Amennyiben mégis problémába ütköztök a…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
midi.blog.hu Tenori-On az iPhone-ra 2008.07.29 08:54:00
Minek nekünk méregdrága Tenori-On, amikor ugyanazt a szoftvert meg lehet írni iPhone-ra... Azért messze még az 1.0-ás verzió, és a lejátszás is eléggé döcögős. Itt lehet követni a fejlesztést...
Holman Endre az iWiW megszorongatása után most a hazai webmail piacon próbálkozik. A MyVIP-felhasználóknak szétküldött spam szerint elindult a Postafiók.hu, mely annyival tud többet, mint a többi hazai webmail-szolgáltató, hogy extrém nagy, 7 gigabájtos tárhelyet biztosítanak a…..
Nappali őrség 2008.07.10 23:00:18
Itt egy cikk: www.sg.hu/cikkek/25449/a_mailbox_a_korridortol_az_rtl_klub_online_hoz_igazolt

Ebben pár dolog meg van említve, de pontosan az, amit kerestem, nem. Keress egy kicsit a Google-val, kulcsszavak: Chip Tipp, PC Magazin teszt, email teszt, hasonlók. Most nincs kedvem keresgélni. Na ezekben mindig a Mailbox.hu volt az első, messze megverve a már akkor is óriásnak számító Freemail-t de másokat is.

GMail motor, egyáltalán más motor egy brand-ben: nos, korábban is az volt a szokás, hogy testreszabhatóan ugyan, de egy motor szolgált több rendszerben is. Hogy mást ne mondjak, Mailbox motor hajtotta az RTL mail rendszerét, a Teveklub-ot, az Egont. A reklámot egyébként be lehet tenni a GMail motor belsejébe is, csak tudni kell, hogyan. ;)
Igazi homároid program annak, aki ráér hétfőn reggel tárgyaláson szórakozni: a TASZ segítségével a Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete pereli a királyi tévét, hogy libbentsék föl a fátylat olyan legendás rajzfilmek felhasználási és merchandising jogairól, mint a Mekk…..
A Homár távoli ősei szinte mind jogászok voltak, néha-néha mégis kibújik belőlünk a gazdatiszt. Most például ujjongunk, mert Viktor olyan képet küldött nekünk, ami kiutat mutathat a magas élelmiszerárakkal kombinált agrárválságból. A magyar mezőgazdaság Kitörési pontja:…..
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
Ugye tegnap hajnalban élesedett a Gmail Labs Edition. A 13 kísérleti minialkalmazásból azért találtam egyet-kettőt, melyet valószínűleg hosszabb távon is megtartok. Na de vegyük sorba. Quick Links - Nekem bejött ez a funkció. Arra használom, hogy okosabban tudjam szortírozni a…..
Nappali őrség 2008.06.09 17:07:22