Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fankigruv

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
A rengeteg tipikusan magyar kicsinyességtől átitatott, negatív kommentár ellenére a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közös kezdeményezése, a Gyere haza! honlapja, és főleg az azon található 10 érv Magyarország mellett nagyon a szívembe talált. Azt hiszem,…..
fankigruv 2011.03.24 10:38:51
@Alikam:
Igazából ez is féligazság, hiszen aki nem találja a helyét a nagy magyar valóságban, miért nem menne el?!
Az viszont 100%, hogy aki kintről ugat, hogy "odahaza mindenszar & megérdemli a sok középszerű élhetetlen gyökér, hogy ott rohadjon meg" az inkább ne szóljon egy szót se, örüljön neki, hogy máshol olyan rettenetesen boldog lett...!
Az "építkezést" meg hagyja meg azoknak, akik tenni akarnak ezért a - jelenleg sajnos tényleg szarkupacra hajazó - országért. A szarkupac fikázása hülye hobbi...
fankigruv 2011.03.24 10:53:29
@EMU:
Nicsak, megjött a megmaradt néhány tucat feri-fan egyike!
(tudom, h. mi volt a kontext te agyhalott, épp arra próbálom buzdítani a kommentelő sokaságot, h. fröcsögés helyett érdemi javaslatokkal előrébb lennénk - úgy az életben, mint a blogszférában...)
Azzurri A kötelező győzelem 2010.06.20 11:41:00
 A Paraguay elleni mérkőzés legnagyobb tanulsága talán Marchisio trequartistaként előadott vergődése volt, mely hatására Lippi végre visszább vett kísérletező kedvéből és a csapat újra a jól bevált 4-4-2-es formációban rohamozhat ma délután. És bár ez ugyan még…..
 Ne szépítsük a dolgot: az új kormány még el sem kezdte tevékenységét, a válságűzést, még valójában meg sem alakult, máris „odakozmált” a miniszterelnök főztje egy kissé. Még nem égett le teljesen, maradtak érintetlen területek, de a szag már érezhető,…..
 Gyurcsány Ferenc úgy ment, ahogy jött: a felszínen nagy csinnadrattával, heroikus gesztusokkal, médiabarát nagyjelenetekkel; a háttérben mutyizással, árulással, gyomorforgató hatalmi küzdelmekkel. Nemrég még az ország legnagyobb hatalmú emberének tűnt,…..
fankigruv 2009.03.31 10:17:24
A BMW 5 GT tanulmányautó első fotói, majd a hivatalos genfi sajtóanyag után már itt is a szériaautót bemutató BMW TV-s videó. Rajta Hans-Jürgen Branz, a tanulmányautó projektvezetője három masszív percen keresztül beszél, de nem mond semmit a kocsiról. Ahogy az várható volt, a…..
fankigruv 2009.03.20 19:37:59
Kövezzenek meg, de nemkem ez az orrkiképzés már a CS-Concepten sem tetszett: files.conceptcarz.com/img/BMW/bmw_CS_Concept-manu-07_08-1024.jpg
Ezen a GT-n meg még ráadásul aránytalan is. Nézzétek meg az oldalnézetét: nagy batár az egész, az eleje meg lapos.
BMW-dizájnrészleg monnyonle!
 Nagy öröm, ha van olyan párt, amely szívén viseli minden polgár sorsát, legyen az megrövidített nyugdíjas vagy éppen jussáért küzdő vasutas. Szerencsére itt van nekünk a Fidesz, melyet most minden bizonnyal a minisztériumi dolgozók sorsáért való aggódás vezetett…..
Ez most nem politika. Jópár évvel ezelőtt volt egy olyan adó, hogy Radio Bridge. Igényes zenéket játszottak többféle stílusból. Akkoriban messze ott lehett hallani a legtöbb rockzenét, hát sűrűn volt odaállítva a kocsiban a rádió. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy profilt…..
Mint tudjuk, ha én most gondolnék egyet, és kiutaznék Németországba, hogy megvegyem végre azt a 3.0 CSi BMW-t, amiről mindig is álmodtam, miután behoztam az országba, lenne egy utam Békéscsabára is. (Mert jelenleg az egyedi regadó-elbírálást ott végzik, köszönhetően vagy…..
 A Heti Válasz legutóbbi két számában (2008. okt. 2., okt. 9.) arról írt, amit valójában mindenki tudott: az osztrák (illetve egynegyed részben ma már egy virtigli orosz oligarcha tulajdonában álló) Strabag komoly pénzeket juttatott Magyarországra. A fő címzettek pedig…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
fankigruv 2008.10.15 09:40:51
index.hu/gazdasag/vilag/jutbro081015/
Még jó, hogy egymás alatt volt a címlapon a két írás (Tótáé, meg ez)...

Árpád, ezek után talán mégsem irreális elvárás az átlag ungarische dolgozó részéről, hogy:
- először is b...sszanak oda bankáréknak egy embereset;
- a régióban egyedülálló, jelenleg 50-55%-os, bérjövedelmeket terhelő állami elvonás talán mégse maradjon meg;
- az adórendszert igenis egyszerűsítsék, és tán némi csökkentés beleférne;
- kezdjék azzal a spórolást, a "válság árának megfizetését", hogy megfelezik a parlamentet, aztán utánanéznek, hol lehet még húzni elhízott állambácsi nadrágszíján (pl. 4-es metró és társai);
- és ugye nemrég még úgy szólt a jelige "reform vagy bukás"...
Szóval ha mindennapi orbánfikánkat meg is adtad ma, úgy tűnik a megoldást az ellenlábas sem ismeri jobban, sőt!