Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcu

59 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a hatezredik posztom a blog.hu-n, remélem nem tetszettek még rám unni. Köszönöm az olvasók kitartását, pozitív és negatív kommentjeit, függjünk tovább együtt a sorozatokon...
kcu 2009.11.20 14:31:33
Megérkezett a hazai kínálatba is a főzős realityk stréber, eminens jó tanulója, a Mesterszakács, amiben tényleg, és valóban, és igazán. És nem celebek röfögnek egymás tányérjába, és nem fog kiderülni senkiről, hogy civilben pornós, maximum annyi, hogy civilben szalmonellás.…..
Jakupcsek Gabriella visszatér a képernyőre. Erről egyébként már nyár óta folynak a találgatások a bulvárlapokban, hova, kivel, mennyiért (minek?). Volt olyan hír, hogy Havas Henrikkel fog kettesben műsort vezetni, amit persze nem erősített meg senki, sem Havas, sem Jakupcsek. A…..
kcu 2009.10.29 15:29:03
Spoilerfóbiás olvasóik kedvéért csak az ugrás után áruljuk el, melyik ABC-sorozat midseason cliffhangerje lesz egy hatalmas katasztrófa, ami nem egy emberéletet követel majd, közük egy kulcsszereplőét is. Klikkoljon, aki bátor, képeink is vannak! A Született feleségekről van…..
comment:com Büdös macska kétszer 2009.10.03 10:26:00
Lisa Kudrow egy jótékonysági koncerten a közönség nyomására előadott pár sort a Jóbarátok egyik legnagyobb slágeréből, a Büdös macskából, amihez annak idején ugye még videó is készült. Hát persze, hogy mindkettőt megmutatjuk.   ..
kcu 2009.10.05 10:32:38
Október 10-én indul a TV2 új celebes műsora, a Sztárral szemben. A műsorban civilek hívnak ki sztárokat különböző feladatokra. A szombat esti műsor vezetője Till Attila lesz, aki egyben a bíró szerepét is betölti, segédei pedig Váczi Gergő és Nacsa Olivér lesznek. Az új…..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
Lassan szállingóznak vissza a nyári szabadságról a közéleti műsorok az m1-re. Szeptember első hete van - lehetett volna pár hónappal hosszabb a július, de hát ez van -, tehát most vasárnap már újból képernyőn A szólás szabadsága. Ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk,…..
A mai tévézés sajnos egy szomorú esemény jegyében telik el (legalábbis annak, akit érdekel ez a dolog), ma temették Cseh Tamást, aminek természetesen tévés vonatkozásai is vannak. A Duna tévé Közbeszéd című műsorában tudósítást láthatunk a temetésről (Bereményi…..
kcu 2009.08.27 16:55:14
@Mastigias: egyetértek.
Azt hiszem, ezen indulni fogok, egy castingot biztos megér!A VIASAT3 keresi a legjobb séfet Ősszel indul a VIASAT3 tehetségkutató műsora, melyben Magyarország legjobb – egyelőre amatőr - séfjét kívánja megtalálni.  A BBC 1990-ben indult, és azóta több országban…..
De régen jártam erre! Az az igazság, hogy ügyességem mellett a lustaságom is jellemző, de ezzel zárjuk is le a témát, oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló.Saláta-vacsora lett megbeszélve, csak azt nem tudtuk, hogy mi van otthon a hűtőben, a zöldséges pedig már bezárt. Volt egy…..
kcu 2009.08.04 09:07:32
Az eredeti főszereplők közül már csak Damu Roland marad a TV2 sorozatában, miután Létay Dórától és a Csillagvirág klinika gazdasági igazgatóját játszó Sághy Tamástól is megválnak, írja a Blikk. A Bors emellett úgy tudja, hogy Létay csak jövő márciustól tűnik…..
kcu 2009.07.30 13:23:12
A Bors információi szerint a nemrégiben a TV2-höz szerződött Vágó István helyét Fábry Sándor foglalhatja el. A bulvárlap fotóval bizonyítja, hogy az RTL Klub hetekkel ezelőtt leforgatta a kvízmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit. Rényi Ádám, az RTL…..
Egyik szemünk nevet, a másik meg szintén, mert Dombóvári Vanda ezentúl nem nagyon fog szerepelni a Reggeliben, tartalékjátékos lesz, ami mögé lásson mindenki azt, amit akar. A hír a Blikkben látott napvilágot, de mind Rényi Ádám, mind Dombóvári Vanda megerősítette. Szeretjük…..
A comment:com stábjának is kijár a szabadság, így az a furcsa helyzet alakult ki erre a hétre, hogy ketten a VOLT fesztiválon dolgozunk, egy kollega pedig jól megérdemelt pihenését tölti, így a blog kicsit csökkentett üzemmódban fog jelentkezni hétfőig. Kitartó és hűságes…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Most, hogy a Budapest Tv az utolsókat rúgja felértékelődik a televíziózásnak az az abszurd műfaja, amit ők művelnek. Remek bizonyíték erre az alábbi videó is. A csatorna hagyományaihoz híven a részletek önmagukban is erősek, hiszen a Kis lak áll a nagy Duna mentében dallamára…..
Kár, hogy olyan kevesen hallgatnak közszolgálati rádiót, mert így rejtve maradnak a titkos kis kincsek, amiket a Kossuth spriccel széjjel a hársvirágillatú szombat estébe. Mindenki azt hiszi, hogy a Kossuthot csak nyugdíjasok hallgatják, és a fejükre szigszalagozott Sokol…..
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
Az USA-ban 2000 óta sikerrel vetített szigetes-kiszavazós reality, a Survivor rajongói jól tudják, hogy kedvenc műsorukat egy angol cégnek köszönhetik, a Plant 24 nevű produkciós vállalkozásnak, ami Expedition Robinson néven 1997-ben Svédországban mutatta be alőször a forradalmian…..
A Kádár-rezsim legnagyobb, és mindmáig kibeszéletlen bűne nyilvánvalóan a szünetjel volt. És ezt még az sem enyhíti, hogy adtak a gyerekeknek Szünidei matinét. A Szünetről már írtunk többször retró rovatunkban, akkor is idegesítette az embereket, és most…..
Kedvenc zenekarom (júni 17. Prága, valaki?) a nyolcvanas években Antikrisztusnak számító (legalábbis a szülők szemében mindenképpen) Mötley Crüe a Dr. Csont jövő heti évadzárójában szerepel majd, ami persze nem biztos, hogy a sorozat rajingójává tesz, de egy rész erejéig…..
Levelet hozott a posta, benne egy felháborodott kommentelő kérdésével: Érdeklődnék, hogy miután a mai (3.!!!) napon megvolt a magyar résztvevő soundcheck-je, miért nem foglalkoznak még mindig egyetlen írásban sem az adott műsorral? Erre többféle válasz is adható, a rövidebbik…..