Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játékoskijáró

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth Feri barátommal a Téglaégető utcai sporttelep kis „dühőngője” volt az első „hazai pályánk”. Kettő a kettő ellen, egyérintőben évekig verhetetlen párost alkottunk: hátul szívemet-lelkemet beleadva igyekeztem „lehúzni a rolót”, Feri pedig elől ontotta a gólokat az ilyen és ehhez hasonló…..
Csak ültem a San Siro nézőterének legtetején, a hazai ultrák fölötti szektorban, hallgattam, ahogy szinte az egész stadion együtt énekli a C’ e’ Solo l’Intert, majd néztem, ahogy a Pazza Inter Amalla dallamára a közönség élőképe kék-feketébe öltöztette az egész lelátót és azt kérdeztem magamtól:…..
Réka több mint 15 évig élt mindennapos fájdalommal. Rékának minden nap fájt a dereka. Réka minden orvost végigjárt, mígnem az egyik azt mondta neki, hogy 2, azaz kettő kilogrammnál nagyobb súlyt nem emelhet, különben kerekesszékben végzi. Réka ekkor döntött úgy, hogy befejezi az orvoshoz járást,…..
Ami azt illeti, nem gondolkodtam még azon, hogyan állítanám össze eddigi pályafutásom álomcsapatát, de az igazat megvallva, karrierem során annyi kiváló játékossal volt szerencsém együtt játszani, hogy egészen biztosan komoly fejtörést is okozna a legveretesebb kezdő tizenegy összeállítása. Hála…..
Idén rendkívül bőkezű volt velem a sors, hiszen a 2018-as év eddig öt csodálatos elismeréssel is megjutalmazott, melyekre egytől egyig rendkívül büszke vagyok. Többségük természetesen a kézilabdához kötődik, viszont mind az öthöz hihetetlenül hosszú út vezetett. Családomban a sport iránti rajongás…..
Ha azt kérdezitek, hogyan kerültem kapcsolatba a nyíltvízi hosszútávúszással, nos, a válaszom az, hogy az egész egy telefonhívással kezdődött.   Helyesebben: egy telefonhívással és egy Balaton-átúszással.   Történetem gyökerei egészen 2009-ig, sőt, bizonyos értelemben még annál is sokkal…..
Tudjátok ki szerezte a magyar olimpiai csapat első érmét a 2012-es londoni játékokon? Annyit segítek, hogy 20 év után nyert újra olimpiai érmet a magyar cselgáncssport számára! Az igazat megvallva, könnyű helyzetben vagyok ennek a feladványnak a megválaszolása kapcsán, hiszen a magyar kézilabda…..
Önöknek is feltűnt már, hogy valahányszor a siker önfeledt pillanataiban a sportolók köszönetet mondanak mindazoknak, akik hozzásegítették őket a győzelemhez, akkor szinte kivétel nélkül megemlítik a szüleiket, a családjukat, a barátaikat, a csapattársakat, az edzőket, a segédedzőket, a vezetőket, a…..
Nem megszokásból alakult ki, hogy a góljaim után az égre nézek, hanem azért, mert ilyenkor, és a mérkőzések után is hála van a szívemben Isten felé, mert tudom, hogy tőle kaptam a tehetségemet.   Ezért próbálok mindent úgy alakítani, nem csak a pályán, hanem az egész életvitelemben, hogy neki…..
    ...mert hisszük, hogy az ember mindenre képes Gondoltátok volna, hogy már akkor is pénzt kerestem a Teqballal, amikor a Teqball még nem is létezett?   Pedig akár hiszitek, akár nem, tényleg így volt!   De még mielőtt bárki is nagyképűséggel vádolna, némi magyarázattal tartozom ehhez a…..
„Mester! Igazi robbanékony, gólvágó csatár szeretnék lenni! Mit gondol, tudna nekem segíteni, hogy még gyorsabb lehessek a pályán?” Ezekkel a szavakkal kerestem meg tizenéves koromban egy atléta edzőt, remélve, hogy segítségével jobb futballistává válhatok. Akkoriban még nem voltak a focisták és a…..
Volt egyszer egy élvonalbeli futsal játékosedző Magyarországon, valamikor a kilencvenes évek második felében, akinek a csapata vesztésre állt egy roppant kiélezett mérkőzésen, a játékosai pedig szemlátomást nem találtak ellenszert az ellenfél játékára. Mit tehet ilyenkor a gondterhelt edző? Hát…..
„Ezt a játékot nem megtanulni kell, hanem megérteni”. Kozma Mihály Valami furcsa, nehezen megmagyarázható félsszel, félelemmel a gyomromban egy 2014. novemberi napon arra kértem Marc Carmonát, az FC Barcelona világverő futsal csapatának legendás mesterét, hogy szenteljen nekem pár percet az…..
Mivel gyerekkorom óta megszállottan érdekel, hogy milyen okok állhatnak a magyar labdarúgás hanyatlásának hátterében, miért vallanak rendre kudarcot a talpra állítása érdekében megtett kísérletek, illetve hogyan kerülhetnénk újra vissza a világ elitbe (de legalább is az európai foci középmezőnyébe),…..
„Focista? Ugyan már, az nem is szakma!” – ezt bizony elég sokszor megkaptam gyerekként, valahányszor szóba került, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek. Ebből már nyilván kitalálhattátok, hogy számomra erre a kérdésre kezdettől fogva csak egyféle válasz létezhetett: focista! „B-tervem” soha nem is…..
Sose felejtem el azt a napot, mikor első felnőtt edzőm, Szusza Feri bácsi az öltözőben rám nézett, szó szerint hozzám vágta a 11-es számú lila-fehér dresszt – ami addig az egyébként nagyszerű balszélső, Rossi Ferencé volt – és így szólt:“Na, Kisöreg, fogjad ezt a dresszt, és úgy vigyázzál rá, hogy…..