Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FRK

72 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az a mondat, amire többen is tettek megjegyzést vagy, ha azt nem is, akkor kérdőre vontak, hogy én hogy lehetek ennyire magabiztos? Egy ismerősöm volt össz-vissz, aki gratulált, hogy így állunk hozzá a Férjemmel. Akkor beszéljünk erről egy kicsit, mert ez egy nagyon fontos téma...
Számomra elsődleges szempont, hogy ne csak a szülésre, hanem már a 9 hónapra is felkészítsem magam testileg-lelkileg. Még nem mindenki tudja, de most már itt is megosztom, hogy bizony eldöntöttük, szeretnénk második gyermeket is. (Még csak a gondolat fogant meg! ☝️) A prevenció nekem az egyik…..
Ahhoz, hogy a mentális egyensúlyom meglegyen, szükségem van arra, hogy testileg is kívül-belül rendben legyen minden. 3 hónappal a fogantatás előtt most is elkezdem a magzatvédő vitamin szedését, és valószínű, hogy a méregtelenítő kúrámat is gyógyteákkal, utóbbit még nem egyeztettem a…..
Ebben a cikkben most Te leszel a főszereplő! ;) Tavaly év végén csináltam egy fotómontázst azokból a képekből, amilyen célokat szeretnék elérni ezévben. Büszkén tudok rá visszatekinteni, mert elmondhatom, hogy mind sikerült. Most is ez a cél, hogy 2019-re összeálljon fejben, hogy a babázáson kívül…..
Azt gondoltam, ha van rá pénzem, akkor nem kell aggódnom az egészségügy terén, hisz magánban másként bánnak az emberrel. Részben igaz, részben azonban csak illúzió. Erre kellett ráébrednem az utóbbi egy évben:..
A minap láthattátok az ElőkéSzülés Insta Storyban, hogy elkezdtem olvasni egy új könyvet. Hozzáteszem nem spiritiszta, bár a címéből sokan azt hihetik. Felnyitotta a szemem arra, hogy van valami, amiről még nem beszéltem, nem írtam Nektek, pedig sokatok számára hasznos lehet. Számos lányt, nőt érint…..
Sokat agyaltam, hogy megírjam-e Nektek vagy sem és addig nem is akartam megtenni, amíg nem élem végig, de most már megtehetem és meg is kell tennem, mert nagyon tanulságos. Az egész családtervezésünk úgy kezdődött, hogy egy hematológus kiejtette a száján a meddőség szót, megriasztva ezzel…..
Ígértem, hogy hozok Nektek élménybeszámolót a Baba Mama Exporól. Nos, ez egy nagyon igényes, letisztult, átlátható és sok hasznos információt átadó rendezvény. Az azonban kérdés, hogy érdekelheti-e azt, aki még nem kismama és nem is anyuka. Tavaly voltam baba nélkül, teljesen egyedül, idén már…..
elokeszules készítette ezt a képet...
Jó páran a türelmetlenség miatt, indokolatlanul vágnak bele a lombikprogramba, így szeretném felhívni a figyelmet arra, amit orvosok is hangsúlyoztak már nem egyszer interjúk során, hogy akkor érdemes ezt a kezelést elvégezni, ha minden előzetes körülmény tisztázott. Hogy mióta próbálkoztok, van-e…..
Nos, nem azért kezdtem el, mert pár múltból hordozott sérelemmel akartam felszámolni. Szerencsére azokon már rég túl vagyok. Sokkal inkább az fogott meg, hogy egy nyílt nap alkalmával kipróbáltam a női jógát és lenyűgözött, hogy Kovács Gyöngyi, aki tartotta, mennyire képben van a női szervezettel és…..
Sokan írtátok nekem a csoportba jelentkezéskor, hogy bizony nemcsak, hogy rendszertelen a ciklus, hanem sokatokat közvetlenül érint, hogy már hosszú ideje nem jött meg a menstruációja és egyelőre nem a baba okozza ezt a problémát. Nem véletlen ezt választottam a cikk címeként, pedig nem ez az…..
Nemrégiben ismét volt egy szavazás a Leendő Kismamák Csacsogójában Facebookon és roppantul örültem az eredménynek, miszerint a túlnyomó többség, 80% azt szavazta meg, hogy párja csak kényelmes alsónadrágot hajlandó viselni. Juhúúú! :) Viszont ott van a maradék 20%, akik számára fontos leírnom, hogy…..
Az Ismerd meg a tested! cikkem után, itt a folytatás, hiszen mindig hangoztatom, hogy a várandósságra, a fogantatásra, az anyaságra és arra, hogy majdan szülőkké váljunk, nemcsak testileg, de lelkileg is fontos felkészülni. Úgy érzem itt az ideje annak, hogy erről is elbeszélgessünk komolyabban. Ne…..
Ááá, ezek úgyis csak a premenstruációs szindróma (PMS) tünetei, legyintenek rá sokan, ahogyan én is tettem az elején. Bár azért volt némi gondolatom, tudjátok, amolyan MI VAN HA?....:) Sok nőt hallottam már nyilatkozni arról, hogy ő a szerelmével való együttlétkor tudta, hogy most van az a nagy…..
Sziasztok ElőkéSzülők!  Összeszedtem Nektek a múltkori LIVE videó kapcsán átbeszélt, általatok írt 10 kérdést és most írásban is választ kapnak azok, akik akkor lemaradtak vagy valamiért nem tudták nézni az adást. ..
Fontos, hogy még a várandósság előtt fokozatosan áttérj az egészséges életmódra. Vegán, vegetáriánus, mindenevő, paleo, diétázó...számos étkezési szokás van ma már, ebből sajnos sok a divat is. Mai cikkemben az egészséges táplálkozásról írok Nektek. Mit érdemes figyelembe venni, mi az ami…..
Nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz, de nagyon hiányzik a víz. A felfázás és leginkább a fertőzés veszélye azonban távol tart, hisz egy bakteriális problémának a kezelése akár hetekig is elhúzódhat, és ezáltal ronthatja a fogantatás esélyeit. Nézzük mik ezek a fránya megbetegedések:..
Még mindig nem rólam van szó... :P :D Ígértem a folytatást, ugyanis a Pozitív lett a teszt! cikk nagy népszerűségnek örvendett az elmúlt napokban az ElőkéSzülés FB oldalán, amiben leírtam, hogy a vizsgálatok terén mi a teendő ilyenkor.  Ám azt is fontos átgondolni, hogy kinek, hogyan mondjuk el a…..
elokeszules készítette ezt a képet...
Szomorúan indult a reggel, aztán mégis megkönnyebbültünk. Hogy mi volt az oka? Leírom most Nektek, hogy lássátok, érezzétek és remélem olyan tanulságosnak gondoljátok majd, amilyennek én is érzem. Szeretnék ezzel a történettel erőt adni azoknak, akik már valaha is éreztek hasonlót! A…..
elokeszules készítette ezt a képet...