Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomancs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz egyszerű: a serdülő lányok petefészkében termelődő ösztrogénhormonok hatására fejlődik ki a női emlő. Sokakat azonban ez a válasz nem elégít ki, de őket általában nem az élettani ismeretekben való elmélyülés, hanem a mellek méretének fellnőttkori növelése érdekli elsősorban. A média által…..
Tomancs 2017.10.29 01:01:37
A gyógynövényekkel foglalkozó kutatók egyik fő célja, hogy felderítsék a jól ismert népi gyógynövények hatásmódját, hatóanyagait, és embereken végzett vizsgálatokban felmérjék hatásosságukat. A törekvéseket gyakran siker koronázza (ezt igazolja a modern orvoslás…..
A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának célja, hogy tevékenységével hozzájáruljon a gyógynövények szakszerű alkalmazásának terjedéséhez. Ennek jegyében a Gyógynövény Szakosztály 2013-ban új kezdeményezést indított útjára. Az Év…..
Tomancs 2017.10.28 23:31:44
@Peter Lehoczky: A Legalon 140 mg szója mentes.
Ez jutott eszembe, amikor elolvastam a legújabb fogyasztó módszerről szóló híradást: A legolcsóbb és a legforradalmibb diétás módszer látott nemrég napvilágot: mindössze csak lélegezni kell és máris kezdenek olvadni a kilók. Miki Ryosuke diétaguru, aki korábban színész…..
Tomancs 2017.10.28 22:29:52
A túlzott alkoholfogyasztás másnapi következményei (vö. macskajaj: hányinger, fejfájás stb.) sokak számára ismertek. A tünetek főbb okai az alkoholhoz (a szervezet dehidratálódik, azaz kiszárad), illetve bomlástermékeihez (elsősorban az acetaldehidhez) köthetőek, de az italok…..
Nagyon becsülöm azokat, akik az elmúlt években sokat tettek azért, hogy a hazai gasztronómia kijusson több évtizedes hullámvölgyéből. Munkájuk eredményeként nemcsak a Michelin-csillagos éttermek száma gyarapszik, hanem az ehető ebédet szolgáltató menzáké is. A magyar konyha…..